Karea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 tiLi said: sürekli dışarda koşturacağımızdan ve ben kendi beslenmesine dikkat eden biri olarak köpeğinkine de dikkat edeceğimden sorun yaşamama ihtimalimiz var o zaman. takviye dediğin de glukosamin mi acaba? alıveririz glukosamin ve balık yağı. hayvan ilgisiz kalmıycak zaten hep veterinerle iletişim halindeyiz. takviye olarak ne desem boş, onu araştırmak lazım çoğunun doğal besinler yoluyla alınabileceğine inanıyorum ama veterinere söylesen kutusu 80-100 lira bişey verir bunu 2 yaşına kadar kullancak der büyük ihtimal yada normalin baya üstünde fiyatlı özel mamalarından itelemeye çalışır sana , içlerindeki etkin maddeye göre araştırırsan muhtemelen zaten evde onu tüketiyorsundur, dolabında vardır falan . ( mesela:yoğurt- sarımsak gibi ) bunun dışında biraz palazlanıncaya ,kemik gelişimi oturuncaya kadar çok zıplatmıycaksın, koşturmayacaksın yani o kıkırdağın zedelenmemesi,zorlanmaması lazım kısaca. fazla kilo da bununla alakalı zaten, ne kadar kilolu tombik olursa kalçaya o kadar yük biner, fit tutmaya çalışıcaksın, aç da bırakmıycaksın tabi uzun sağlıklı bir ömrü olur işallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 moar pics pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 pics istediniz, köpeği ayağınıza getirdik. virtual reality köpek sevmece http://www.youtube.com/watch?v=me7K00-FpCY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 taylan kız mı erkek mi? ona göre çiftleştirme planı yapalım benim chocolatela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bütün köpek forumlarında partner arıyosun bırak peşimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 sürekli elimi ve ayağımı ısırıyor heycanlıyken. nasıl engelliycez bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 tiLi said: sürekli elimi ve ayağımı ısırıyor heycanlıyken. nasıl engelliycez bunu? oyun için ısırıyordur veya dişleri kaşındığı için. elini çekersen daha çok ısırmaya çalışır o yüzden parmağını ağzına sok acıtmaz bu yaşta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 acıtmaz olur mu elim delik deşik oldu. dişini de kaşımıyo bildiğin ısırıyo. aradaki fark çok açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 elim uf olmasın diye değil tabi alışmasın diye istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 POV video (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 bebek degil enik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 kendi köpeğim diye demiyorum ama gördüğüm en güzel köpek latte http://i.imgur.com/TidTIYB.jpg http://i.imgur.com/6hiGSwY.jpg http://i.imgur.com/lL7bD0p.jpg http://i.imgur.com/pMU96MG.jpg http://i.imgur.com/q1ljrgv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 apartmanda köpek aldığım için çok bencil hissediyorum kendimi. günde 1 saat koşturcam yetmiycek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Günde 1-2 saatde oyna abi evde, seviniolar o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 niye bencil hissedesin abi. gidip kangal almamışsın ki. ben karşıyım açıkçası bencil hissedilmesi yönünden, sen almasan belki 10 yaşında şımarık kızın teki alacaktı. bakamayıp atacaktı sokağa. ben böyle avutuyorum kendimi, diğer insanları. ki gördüğüm kadarıyla epey de seviyorsun. koy gitsin akü. sevimliymiş hırbo. elini bol bol ısıracak ileride bırakır kendi kendine merak etme. eldiven giyiyordum ben. gerçi benimki american staff olduğundan epey zor bir dönem geçirdik heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 american staffordshire ilk defa görüyorum. kendiliğinden ısırmayı bırakcak diye başkaları da dedi umutlandım. ısırmalı oyunlar oynamam yanlış olur mu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 tiLi said: sürekli elimi ve ayağımı ısırıyor heycanlıyken. nasıl engelliycez bunu? hacı daha çooook çekiceksin bunu. bizim oğlanı getirdiğimizde 1.5 aylıktı 4 aylıkken ben ingiltereye geldim şu an 6-7 aylık falan oldu evdekilerle konuşuyoruz adam hala ısırıyor arada. onun o ısırması temelde oyun amaçlı ve dişleri kaşınması için yaptığı bişi,zaman geçtikçe azalıcak merak etme. biz hayır dedik kızdık poposuna gazete kağıdıyla vurduk elimize kolonya döktük vs naptıysak pek çözüm olmadı zamanla dişleri de gelişicek dökülcek sora bırakcak. onun haricinde hela sorunu var dışarıya alışması lazım artık bizimkinin, sana da tam dışarı çıkmaya başlayana kadar geçen süreç için ugodog öneririm en hijyenik çözüm bizim kullandığımız. başka ne dicem, kalça çıkığı ile ilgili olarak forumda Rhom arkadaşımızında köpeğinde böyle bi sorun olmuştu bi ona da sor istersen. başka aklıma gelen bişi yok spesifik soru varsa yardımcı olmaya çalışırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 bu ugodoga hafif sıvı veya ishal kaka yaptığında temizlemesi kabus olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Bizde de var 4 aylık labrador. Evde ne terlik bıraktı ne ayakkabı. Ve ısırma olayı da fena. Hani kedi gibi de değil ısırdımı acıtıyor. biraz daha büyünce geçecek diye avutuyoruz bizde kendimizi. Şu kalça çıkığı ile de bir şey sormak istiyorum. Neler yaptınız tespit için? Biz veterinere sorduk. Şimdiden belli olmaz röntgen çekmemiz lazım dedi ve narkoz verilerek çekiliyormuş. Bende 4 aylık bebeğin narkoz almasını istemedim, ne yazık ki güvenemiyor insan kimseye artık bu çağda. Badem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 bizim rottweiler için çektirmiştim de hiç narkoz falan vermeden zart diye çekmişti veteriner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eycuf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 küçük köpek çok ısırır hemde feci ağrıtır.. yavru dişleri düşüp yenisi çıkınca daha az ısırıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 sakin isirmasina izin vermeyin diyolar da hayvanin bizle tek iliskisi isirmak zaten. baska bir sey yaptigi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 ısırmasıona izin vermemek çok zor yahu. zaten bırakacak, ısırsın işte nedir. ben çok güreşirdim bizim itle yavruyken. önemli olan onu yormak zaten. yorduktan sonra ısırmaya mecali de kalmıyor. köpek bakmanın en kilit noktası da bu zaten. enerjiyi bitirmek lazım bir şekilde, eğitimdir, yürüyüştür, güreştir vs. hazır ısırmayı seviyorken tug of war tarzı oyunlar oynayın. tam zamanı aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 çok fena ısırıyolar, o arada en temizi ip çektirmek herhalde hem hoşlarına gidiyor hemde epey ısırılmadan oynamak için ideal. Ama 1 yaşına kadar var ısırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 tug of war en sevdigimiz oyun. eskiden bunun agresyona yol actigii okumustum. simdi de yol acmadigina dair arastirma varmis diye duydum. tug of warda disini bazen elime geciriyor. biz de guresiyoruz da yorulmak bilmiyor. isirmadan oynamayi cozemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar