Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Drinker's Loncası önerisi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Paticik Ailesi Bi Ev partysi grubu oluşturmak lazım....
sırayla kadınların altın günü gibi bizler de içki günü yapalım
birisi evini açsın, gelenlerde içki getirsin, ev sahibi hiç para vermesin böyle böyle git gel yapan bir istanbul loncası oluşturalım...

+18 tabi

ilgilen, katılan olur mu?[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Mesaj tarihi:
erzurum istanbul uçak seferleri ne kadardı? :([signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Mesaj tarihi:
amerika hesabı diosun. 5 kişi ev tutucak. eve herkes gırebılıcek parti evi gibi. lonca olacak asil üyeler olacak. girmek isteyenler uzun bi süre çaylaklık yapacak sora kabul töreni olacak orda sorular sorulacak vs. vs. kabul edilecek falan.

diosun yani? :)[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!!
P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
Mesaj tarihi:
Lonca şeklinde olsun olsun... Sheref'in dediği gibi kadınların altın günü gibi bizler de içme günleri düzenleyelim. Boş ev bulduk mu damlayalım.[signature][hline]bir akademik intihar timsali
Mesaj tarihi:
ya benim sahibini tanidigim bir cok guzel mekan bar var istanbulda ayarlariz birini sirf mekan olarak 3-5 kurus para veririz ceplerine sonrada ickiyi biz getiririz yada onlardan aliriz farketmez muzik de mekanda hazir oluyor[signature][hline]yesil ejderha...[/i]

Üzerime gelmeyin
Beni deli etmeyin
Çizdim, oynamıyorum
Mesaj tarihi:
Ev ortamı başka ama ya... Daha sıcak bir lonca ortamı sağlar. Ayrıca bu bir seferlik düşünülen bir organizayon olmadığından...
Dediğim gibi... Gruptan birinin evi mi boş? Damlarız![signature][hline]bir akademik intihar timsali
Mesaj tarihi:
güzeeeeeeel
çoooooook güüüüüzeeeeeeeeeel
ev sağlayamam belki ama erzak sağlayabilirim belki. hmmm simit satmaya mı başlasam....
ev ortamı gayet mantıklı, barlarda içmek ateş pahası olmuş, ne zaman gitsem cüzdan boşalıyor(ki zaten dolmak gibi güzel huyları yoktur)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
Uyumazsam uyanırken zorluk çekmem
beleş 3.5 ed.e
Mesaj tarihi:
Bana uyar heheh[signature][hline]Paticik Tavernasi sahibi Sir Cromex

Davut Vedaoglu says in episode 2:
Join me .. and i will complete your training with our combined strenght we can end this conflict and bring order to Türkey
Mesaj tarihi:
:tdown:[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Beşiktaş Şişli Civarlarında 120 ve + bi ev ne kadara tutulur bilgisi olan var mı?
tutalım evimizi amerikan usulü, gizli bi klüp oluşturalım, yapmadığımz şey değil ama birde paticik ile beraber olsun,

size şöyle bir örnek vereyim, bi gizli lonca var üye olduğum, netle falan tamamen alakasız, sarıyerde bi karargah tarzı 4 katlı villa var, sadece grup üyeleri girebiliyor, evde akıllara zarar bir bar var, ve ilk başladığında 18 erkektik şimdi 20 kız 25 erkek var grupda dünyanın makarası dönüyo, 2 aydır girmek nasip olmadı, ama eminim ki 2 ayda max. 4-5 kişi katılmıştır..

bizim neden olmasın...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Mesaj tarihi:
gizli lonca...
napıyorsunuz karargahtan dünya olaylarına mı müdahale ediyorsunuz..
gizli lonca........
GİZLİ lonca....
gizli LONCA....[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 17 Aralık 2004 21:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Mutlaka, herkesi ayrım yapmadan anlamak lazım.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
sallayın içkiyi kendi fight club ımızı kuralım. :-P hem birbirimizi döver stress atarız hemde bu olayı kimseye anlatmayız (kendimle çelişiyorum iyicene :-) )[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

• Yeni Oluştur...