geezus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Gencler selam, bizim sirkete iyi bir django developer ariyoruz. Cok exceptional bir insansaniz remote da calisabilirsiniz bir sureligine, londra'ya relocation paketi de var. Maas dolgun, sirket startup. Ilgileniyorsaniz ozele geliverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 öğretirseniz gelirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 londraya relocation varken kim niye evden calissin ya asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 londradaki evinden çalışır artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 çabuk öğrenirim. kafam programlama mantıgına uygundur. phyton ile 1-2 bişi yapmıştım. öğretin geleyim. maaşı da 1 sene sonra dolgunlastırın. yaşasam yeter 1 sene. satış konusunda da tecrübem var. düz programcı da olmam hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 herkes ne demiş ? Öğretin geleyim demiş. ben diyorum ki ! GELEYİM ÖĞRETİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar