Madcat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Kendi başımıza rbg ve arena yaptığımız PvP guildine bizimle birlikte rating kasmakta yardimci olacak bütün arkadaşlarımızı bekliyoruz =) Raidden baydim, her akşam 3-5 maç rbg atarım, arada arena atacak team mateler bulurum, ts ortamında geyiğin dibine vuralım diyen arkadaşlarımıza kapımız her zaman açık =) Oyun içi whisper Boyoz plz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Devam ediyosa ekip kazzak'tan migrate'i basayım oraya aktifseniz.. ud rogue sub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Abi cidden bu saatten sonra yabacı bir adamlar TS ortamında geyiğin dibine vurubileceginize inanıyormusunuz? Yani ne bileyim hani son 2-3 girdigim guild te sırf agzımdan "AMK" çıktı diye kick yedim. hoş şimdi TN de wipe inc teyim ama kufur yasak diyorlar . küfür serbest mi onu ögrenmek istiyorum? Tabi küfür dediysem ana avrat sövmece degil hani günlük küfürler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar