Ren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 moriarty said: kışın artık sigara içmediğim için soğukta dışarıya çıkmaya üşenip, hep tek başına içeride oturana kadar. bunun bir diğer versiyonu da şey, mesela iki yakın arkadaş bara gidiyorsunuz. sen bi pöfüttüreyim diyorsun. adam tamam diyor ama hiç çıkası yok. içine kaçıyor sigara eheheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Liebe said: seks konusunda sigara öncesi/sigara sonrası bi video çekilip nete konsa sigara içenlerin sayısı %85 azalır. onun tedavisi sexten 2 saat once icmemek tam fonksiyon devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ciğersiz misiniz sigara içince sevişemiyo musunuz? ben 5 paket malbora akabinde arabada 5 evde 15. delikanlı olun lan.!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Exodous said: 20 yıl içtikten sonra, günde iki paket içerken bir günde bıraktım. Peki nasıl yaptım? 5- Fiziksel bağımlılık, bir iki hafta sonra bitiyor. Ama psikolojik bağımlılık bitmiyor onu baştan söyleyeyim. Çelik gibi irade lazım. Uyuşturucuyu bırakmaktan hiç farkı yok. Bugün bir tane yaksam, yarın iki pakete çıkarım direk. 6- Allah yardımcın olsun. abi su 5inci madde yalan bildigin her boku yaptim sonra tamamdir diyip biraktim uyusturucuyu sigara no :( en zoru sigara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 incdarkness said: Exodous said: 20 yıl içtikten sonra, günde iki paket içerken bir günde bıraktım. Peki nasıl yaptım? 5- Fiziksel bağımlılık, bir iki hafta sonra bitiyor. Ama psikolojik bağımlılık bitmiyor onu baştan söyleyeyim. Çelik gibi irade lazım. Uyuşturucuyu bırakmaktan hiç farkı yok. Bugün bir tane yaksam, yarın iki pakete çıkarım direk. 6- Allah yardımcın olsun. abi su 5inci madde yalan bildigin her boku yaptim sonra tamamdir diyip biraktim uyusturucuyu sigara no :( en zoru sigara Onun sebebi sigaranın legal olması. Toplum tarafından özendirilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 dogru aslinda sigarayi her elde goruyosun cani cekiyo insanin ama yinede sigarayi her 10 dakkada bi kullaniyosun uyusturucu oyle degilki lol bigunde gg olursun oyle kullanirsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ya şimdi hani slashte çok sigara içiyo ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 monoscope said: ya şimdi hani slashte çok sigara içiyo ama... this is motivation biatch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 sigara kötü olsa slash içmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 şu şurda dursun madem http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3e/Drug_danger_and_dependence.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Sigara iyi olsa içinde et olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ha bi de binyıllar önce atalarımız ne demiş: sola dosis facit venenum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Yani sen dozu ayarlarım diyorsun. He canım he... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 kendi adıma bişey demedim ben, fact sundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 moriarty said: ben günde 2 paket içiyorum. 2 sene önce arkadaşlarla iddiaya girip 6-7 ay bırakmıştım. şöyle yapmıştım ben, gece uyumadan önce son sigarayı içtim paketi attım doluyken. sonra uyanınca bi nikotin sakızı çaktım, 3-4 gün nikotin sakızı kullandım. sonra geçti istemiyodum. ta ki kışın artık sigara içmediğim için soğukta dışarıya çıkmaya üşenip, hep tek başına içeride oturana kadar. dedim sikerim verin, damardan alıcam. böyle hayat geçmez. bırakmakta bişey yokmuş ama. six packleri gördüğüm gün tekrar bırakıcam, bu sefer bi daha başlamamak üzere. sen bırakınca dombili oluyon iyi bi örnek değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 sigara güzel bişey abi hayatında ağzını sigaraya sürmemiş insan bence deneyim açısından eksiktir ben de hayatta deneyime önem veririm, geldim mi her şeyi görmek yaşamak hissetmek ona göre karar vermek isterim ama bu uzun vadede tüketilen şeyin zararlı olduğunu değiştirmez tabi tek başına sigaraya başlayıp vakti gelince bunu bırakmak dahi hayati bir challenge, sonunda hem vakitlice alınmış keyif, hem de aşılmış bir seviyeyi vaad ediyor ki ruhaniyet açısından önemli bir achievement Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 hızlıca baktım, champix denmemiş sanırım. champix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 yav said: şu şurda dursun madem http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3e/Drug_danger_and_dependence.png metamfetamini listeye almamışlar asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 yeni topik açmayayım dedim. pazartesi gününden beri toplamda 2 sigara içtim ki birini demin deneyeyim nası gidiyorum diye yakıp yarısında attım bi şey anlamayıp. nikotinel midir nedir o bantlardan aldım 4 gün önce, pek de zorlanmıyorum galiba hehe. bugün band takmayayım dedim de insanlara pisleşmeye başlayınca vurdum kola hemen, ne kadar etkili bilmiyorum da psikolojik olarak band takmak mikerbel bişiy hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 benim canım sıkılıyor almıyorum bilmem kaç hafta gidiyor öyle. sonra alırsam alıyorum. keyfime bağlı. şair burda bant çok önemli değil demek istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 yav said: sigara güzel bişey abi hayatında ağzını sigaraya sürmemiş insan bence deneyim açısından eksiktir ben de hayatta deneyime önem veririm, geldim mi her şeyi görmek yaşamak hissetmek ona göre karar vermek isterim ama bu uzun vadede tüketilen şeyin zararlı olduğunu değiştirmez tabi tek başına sigaraya başlayıp vakti gelince bunu bırakmak dahi hayati bir challenge, sonunda hem vakitlice alınmış keyif, hem de aşılmış bir seviyeyi vaad ediyor ki ruhaniyet açısından önemli bir achievement Nicotine talking.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar