Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Bi güncelleme yapayım dedim. Minik ufak ufak toparlıyor kendini. İnternette okuduklarıma göre solunum yolu enfeksiyonlarından kurtulması büyük şansmış, o yüzden ben de ona artık Şanslı diyorum. Şanslı falan demiyorum da işte toparlıyor gibi bakalım, elimizden geleni yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 kuşların en hassas oldugu nokta ceryanda kaldi mi kuyrugu titretiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Cons said: istikbal göklerdedir sunu yapmaya geldiydim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 edit:dalga geçilecek konu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 pascalnouman said: kuşların en hassas oldugu nokta ceryanda kaldi mi kuyrugu titretiyor Yok abi cereyanda falan da kalmadı, gözüm gibi bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bakıcan abi tabi bakılmaz mı. şunun tipe bak ya. http://forum.paticik.com/thumbnails/979/fda/446/b91/71e/55e/bab/1d0/f4a/7b8/e8_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 of çok pis papağan bakasım var da ilerde kedi alıcam kesin sıkıntı olur mu acaba? yavru alcam kedileri sonuçta ama bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 darlarlar abi hayvanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar