uncla Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 maç birazdan TV8'de başlıyor yorumlarınızı alalım güzel maç olacağı kesin,berabere biter bence..[signature][hline]R+ [Bu mesaj uncla tarafından 18 Aralık 2004 21:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 saol valla unutmuşum :D[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 bende beraberlik diyorum ikiside defansif oynacıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 tunch böyle maç unutulurmu :D[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 nedved'e mutlaka kart vermesi gerekirdi,milan çok iyi başladı bu arada[signature][hline]R+ [Bu mesaj uncla tarafından 18 Aralık 2004 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Nedved'e az sorra kart cıkar cok az kaldı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 şimdi düşünüyorumda crespo'nun yerine henry'i koyacaksın milan'da herkesi ezer sheva'nın yanına adam gibi bi santfor lazım o da crespo değil[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Asıl Nedved Pirlo ya doğru şut çekerse kötü olur Pirlo açısından[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ruby milanlı baksana renklere :D[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Forza Mılan yanlız Bence Shev.ın yanına degıl de arkasına guzel ayagı cok klass pas yapam bırı lazım eskıden o ısı Rıvaldo uslenıo dıyoduk ama o da bı sure sonra fos oldu cıktı bu mac bızım hakkımız ya eger ıllede Shev.ın yanına adam dıyorsanız Hava hakımıyetı yuksek olan degılde belkı ırı yarı we yırtıcı bır forvet lazım boyle her seye atlayıp karambolde tak ayagını uzatabılen bırı lazım (Vieri,Adriano fln fıstık)[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ikisini düşünsene yanyana yararlar savunmayı ikisi rekora gider bence golde,ben olsam milan başkanı yerine real'in yaptığını yapar sadece henry'i alırdım acaba ne kadar eder bonservisi :D[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ruby sheva'nın ayağına en kral pasları atanlar zaten takımda kaka,seedorf zaten kaka tek başına yeter süper adam[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Uncla ben Ronaldınho'dan bahsetmıstım :D ayrıca sadece Shev. e calısan bırı lazım kı mesela aklıma bı ornek gelse solıcem mesela boyle koy takımlarının fln tek bı ıyı oyuncusu olur ya her sey onun uzerıne kurulur bu sayede tum toplar onda toplanır ıste tum toplar pas werende toplanıcak oda ılerı atıcak ornegın bı zamanlar gs nın yaptıgı batısta gorevi [Bu mesaj Ruby_DraGon tarafından 18 Aralık 2004 22:21 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Ruby_DraGon tarafından 18 Aralık 2004 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 devre bitti 0-0[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Umarım maç boyle bıtmez Mılan'da ufaktan kademe hataları oluyo anlamıorum ah warya ben bu takımın basına gecsem oyle artıs artıs seyırcılerı oturtturmam bıle sahaya ıner koştururum adamları :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Kaladze'yi çok beğendim ancak maldini yerine costacurta niye oynuyor anlamadım son anda çıkarılmış sakatlıktan olduğunuda sanmam[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 kac kac bitti?[signature][hline]Kırmızı 145! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 saol fızban.[signature][hline]Kırmızı 145! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 chelsea sheva'yıda alırsa ki alır bilmiyorum yani :lol:[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 maç boyunca milan'ın kalesinde dida var mı yok mu anlamadım valla[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar