Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 aynen ben de ne zaman araç satsam piyasasının altına satıyorum. 1-2k arası. hem 2 günde satılıyor hem arayan adam işini hemen halletmek için uğraşıyor fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 upsss aracın servis geçmişini de koydum resimlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Selam, Araç lanetli! Bu arada Kartal Adliye'nin orada araç bırakıp metroya binebileceğimiz bir açık otopark mevcut mu :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 ahahahahah :D Kartal adliyesine uğrayıpta çayımı içmezsen olmaz :D Abi adliyenin orda paralı istersen bizim adliyenin otoparkı var onun haricinde yok saati 5 liradan başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Katibim said: KHaRoN said: Yakinlarda bakindim baya ben de anneme hediye diye. Yanlis anlama cok guzel araba, ama 2010-2011 modellerin 80-100k km de 43-46 arasi bulunabiliyor. Senin arac akranlarina gore sene ve kilometreden kaybediyor. golf rahat satilan araba da, potansiyel alicinin da cok secenegi var iste, rekabet cok olunca fiyat kendi kendini belirliyor. insallah istedigin gibi satarsin. ya zaten benim arabam 2010 model 90k km de 46.000 en son biraz daha indirim yapacam Bakanlar çok var ama bakalım hayırlısı ilanda 2009 yazmışsın... 2009 alımlı 2010sa 2010 yazmak daha mantıklı değil mi? ha bu arada ben araba alacağım zaman abuk subuk sorular soruyorum, saçma pazarlıklar falan yapıyorum. zabıt katibini hayatta arayıp sormam. sanki suratıma bağırabilir gibi bir izlenim edindiriyor eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Evet, onu anlatmak istemistim. Trafige cikis tarihi degil model yili yazilmali. Sonucta filtreleyen adam oyle filtreleyip bakiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 enteresandır aracın model yılını değiştiremiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 abi nacizane oneri , yanlis anlamazsan; mevcut ilani kaldir. zabita katibi yazma, aracin model yilini vs duzelterek, 45k ya koy ilani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 KHaRoN said: abi nacizane oneri , yanlis anlamazsan; mevcut ilani kaldir. zabita katibi yazma, aracin model yilini vs duzelterek, 45k ya koy ilani. malesef bu sefer ilanı düzelttikten sonra yeni ilan vermek için ayın 13 ünü beklemem lazım :( ama ilan başlığını değiştireceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Selam, O zaman yeni ilan ver :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 tamamdır yıl olmasada başlığı düzelttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 arabaya bakmaya geliyorlar :D sonunda laneti yenicem sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 hadi hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Selam, Satıldı mı? Belki müşteri bulabilirim :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 satılmadı haala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Selam, Lanetli işte! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 öm gönderdim bi bakarsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Selam, Ekmek taze, biber tatlı... kargaları korkuttum, süt taştı... dedemin sakalı ak, çorba nefis... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 upsssss :D Lan uttanıyorum resmen şu araç nasıl satılmaz ya :D Ulan gözümün önünde 2 parçası değişik boyalı araç satıldı çatır çatır yuh artık bu millete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Çünkü fiyatın yüksek. Bu 1. İKincisi de,piyasa senin arabadan geçilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 sattım la sonunda aldım 250 TL kapora Laneti yendim 42.250,00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 çocuk okula gidicek sen hala arabayı satmaya ugrasıcan. asdf neyse satmıssın hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 hadi geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 kavurma said: hadi geçmiş olsun eyvallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Selam, Noter satışını görmek isterim... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar