Red Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 son zamanda çok sık yaşıyorum bu problemi. özellikle format attıktan sonra başıma gelmeye başladı. virus mirus yok. nedir bunun sebebi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Memoryde Damping var diyorum ve uyumaya gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 spybot ile tarıyorum bişi çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 C:WindowsMinidump icerisinde en guncel tarihli 2-3 dump i oku. Okumayi bilmiyorsan blueScreenView ile kolayca okuyabilirsin. bi hata kodunu ve neyin sebep oldugunu yaz buraya, bakalim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 caused by driver : ntoskrnl.exe file NT Kernel & System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 muhtemelen ram arizasi. page sifirlayip bi sure kullan tekrar oluyor mu bakalim. tum minidumplar ayni problemi mi gosteriyor? page resetlemek Right Click My Computer. Select Properties, then the Advanced Tab. Under Performance, click Settings. Click on the Advanced Tab. Click on the Change Button. Click on the Custom Size button and click in the Initial Size box. Make the size of the page file 0. Click in the Maximum Size box. Make the size of the page file 0. Click set. Restart your computer and run a defrag. Once the defrag is done, go back to the page file settings above and click on the Change Button. For the Initial and Maximum page file size make it 1.5 times the amount of ram your computer has. Click on the Set Button again. Reboot your computer again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 evet hepsi kernel. sonra bi de ramleri çıkarıp takayım işe yarar olmadı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Milletin kursunkalem silgisi ile ram sildigi, dis fircasiyla rami fircala diye oneri verdigi milletin cocuklariyiz. icini rahat ettircekse yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 format attım ama yine gg. bu arada tespitime göre amd'nin son sürücüsünü yüklediğim zaman başlıyor problem. ve özellikle framework 4.5 ile alakalı bir problem olduğunu düşünüyorum. amd drive yükerken onu da yüklüyor. sonra damping memory direk. şimdi driverı yükleyebilirsem yükledikten sonra frameworkleri kaldırıp baştan yükleyecem bi 4.5 yüklemicem bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 hatta sinir oldum yarın vatana gidip komple bilgisayar toplayacam anasını satayım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar