Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Nedir bu araba hakkında düşünceleriniz? Aktif kullanmış olanınız var mı? Periyodik bakımlarının masrafları nelerdir? Arabaya fena takmış durumdayım. Almak üzereyim diyebiliriz. Biliyorum pek fuel efficient değil ancak, ben de artık sadece zevk için araba kullananlar kervanına dahil olacağım. Elinizde kullanıp veri yazabilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Araba zamansiz gorunuyor. Tipi hala harika. Malzeme kalitesi REZALET. Hani hala hatirliyorum showroom da oturup o zamanin fiat linea miydi neydi onunla ayni kalitesiz mat siyah butonlarin oldugunu. Hem de krem-bej ic dosemelerin ustune. Showroom da dahi heryeri ayri oynuyordu. Goruntusu ve karizmasi icine binene kadardi yani. Tam bir hayal kirikligi. Ayrica bindigim her alfa da ozellikle 147 ve 159 da kapilar chewbacca sesi cikartiyordu. Bildigim kadariyla tum kapi menteselerinde bu kronik sorun var. Periyodik bakimina kapi mentesesi de dahil olan bi araba kisaca. Bakimsiz olanlarinin direksiyon millerinde ve on takimlarda bosluk ve pas yapmaya meyilli olmasi da bilinen bi olay. Tum diger fiat kardesleri gibi ayni dertten muzdarip. Araya bi miktar para sikismis olabilir altta bi yerlerde yani. Kolayca da gorunebilecek yerler degiller. 1.9 jts motorunun omru de cok kisa oldu. 159 disinda kullanildigi yer bilmiyorum neredeyse o blogun. Dogru mu hatirliyorum diye bakmam gerekti. Zincirli oldugu oyle muazzam agir bir bakimi yok. Parcalari onceki jts lerle ayni, ama bi sikinti cikarsa inanilmaz pahali olma potansiyeli olabilecek bi motor. rare sayilir sonucta baya. Yakmasina diyecek bisey yok, ona razi gelinmis zaten bi kere. Ama yaktigina gore gitmemesi... iste o uzucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Tenk yuuu. Şimdi review videoları daizliyorum ama, araç sonuçta şuan ALfa'nın(ki üretimden kalktı zaten) tek D sınıfı aracı. Brera ve spider'a öncülük ederken ve fiat premium(ki zaten fiatın en premiumu olsa ne yazar) serisi iken nasıl oluyorda bahsettiğin gibi ucuz interior olabiliyor aklım almıyor. Hayır aracın içine de daha giremedim. Bi test etmem lazım. Kapı olayını ben de duymuştum ancak, sanırım geçen sene, yanlış hatırlıyor olabilirim, bi geri çağırıp servisde yenileriyle değiştirmişlerdi diye okuduğumu hatırlıyorum. Alfisti'de de fena yorumlar yok gibi ama senin şu yazdıkların(ki gözlemlerine genelde katılıyorum) iyice bi incelemem gerektiğini gösteriyor. Var mı başka yorum ekleyecek olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Araç çok ağır olduğu için 3.2L motorla bile gitmiyormuş. Ama yol tutuşu sınıfının (zamanına göre tabi) en iyi diyollaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 çok yakışıklı 159 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 jts motor nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Bu mtv miktarlarıyla 1.9 araç almak çok mantıksız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 araba 1450kg , nasi agir? spompas said: jts motor nedir? alfanin meshur twinspark motorunu alip direct enjeksiyonlu yapinca, bir de eldeki sirali 4 lu 2 litreyi 1.9 ve 2.2 olarak degistirince elde geriye jts kaliyor. donemi icin guzel, yaptigi is ve masrafina gore kotu motor. seagle in da dedigi gibi bu vergi diliminde arac almak eziyet, ama sanirim yastan kurtariyor vergi olayini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Selam, İleride geçilmesi planlanan emisyona göre vergi sistemini de göz önünde bulundurmak gerek ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 KHaRoN said: araba 1450kg , nasi agir? Modern demir yığınlarıyla kıyaslarsan ağır değil :) 3.2L 159a gitmiyor diyen de ben değilim zaten, 156dan 159a geçen birinden duymuştum. Ben ne anlarım arabadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Ayni donemin bmw e46 3 serisi 1500 kilo, peugeot 407 1500 ila 1600 arasi motoruna gore. Alfa iclerinde hafif olani. Soyleyenin kafasi karismis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 e46 ile 159 hangi yıllarda üretildi, tam olarak aynı döneme denk geliyor mu? Meraktan soruyorum, konuyla alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Ornekleri o yuzden verdim zaten yenilerle yakin gecmis cok farkli degil diye. Pug407 2004-2010 Alfa159 2005-2011 E46 1999-2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 arkadaş araba bakıyordu bi 6-7 ay baktı alfa 159 flnda baktı ama sonra vazgeçti nedenini hatırlamıyorum ama 5 ay bir araba arayıp vazgeçtiyse vardır araçlarda bir sıkıntı gitti 2006 1.16 aldı memnun iyiki alfa almamışım diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Bu kadar düşünecek bişi yok bence. İşte daha masraflı bir araç, karşılığında güzel ve sıradan olmama ayrıcalığı sunuyor. Muhtemelen de aynı model bmwden ucuza satılıyordur, o şekilde amorti eder biraz. Razıysan alırsın bu kadar basit. Ben pek alfa aldığına pişman olan duymadım, kötü yanlarına rağmen bir şekilde mutlu oluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 1450kg ağır bence mazda6 1340 kilo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 hangi mazda 6 1340 kg? motoruna ve sanzimanina gore 1680 e kadar yolu var onun. Benim yazdigim rakamlar ayni hacimdeki motora sahip trimler icin gecerliydi. manual 1.6 motor hepsinde yaklasik 1350-1400 arasinda zaten. Mazda 6 nin sinifinin en guvensiz arabasi olmasini da hesaba katmak lazim o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 mazda6 nin 2.5i skyactiv otomatigi bile 1360kg euroncapte de 5 yıldız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 2000-2010 arasi kasalardan bahsediyorduk en son. 2012 sonrasi tum araclarin agirligi bu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 haa pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 yuroenkepte 5 yıldız almayanı dövüyorlar artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar