ucunbiri Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 tebrikler ace. şimdi sırada lig var ama organize edecek vaktim hiç yok bu aralar. var mı bu yükün altına ben girerim diyen babayiğit? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 lig cok zevkli olurda kim organize edicek işte sorun orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 benim kafamda var ama bir beyin fırtınası yapmamız lazım. maçlar nasıl ne zaman oynanacak, puanlama nasıl olacak, ödül falan olacak mı vb. toplaşıp kararlaştırırsak puan durumu, fikstur falan sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 no#2 ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Katilmak istiyorum ama friendlist dolu :s bunu arttirmanin bir yolu yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 turnuva bitti panpa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 #2/lig? Benim eve geldigim saatte herkes raidde falan olunca pek tanidik bulamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar