ertai Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 abi bunlar adi ya. 20 account açtık 3 günde 300 asker yaptık adamlar kitledi accountu 3 günlüğüne bi açtım 70 askerim var. http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=63685 katılmıycaksanız bile en azından bi tıklayın. yeni başladıysanız oyun hakkında yardımcı da olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 yine mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 vermezdim :P[hline]Waiting anxiety For a fair judgement deserved kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 hzır topic varken aynı bölüme aynı konuyuaçması dlasıyla vermezidm :) xzaten sen oyle yazamassın..[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 O zaman ertaiye torpil yapıyoruz =P Yalnız bu topic gereksiz burada, Konu Dışındaki asıl konuya alalım sizi, Zed kitlerken vicdan azabı çekmesin =] Ben listeye ekliyorum şimdi ertai seni, ama soru ve sorunların için burayı, listeye eklenmek veya acil durumlarda savaşa çağrı yapmak için ise burayı kullan lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 ya bak i am an orc adlı topicde tıklayın bana de yada oyun hakkındasoru sor ama bide kings of chaos aka iman orc too var (ilki net bölümünde dier KD bölümünde) bu kd bölümündekine adını linkini bırak sana da dıklasınlar.. yalnız arada aır caır bana daha 5-6 kere dıklandı çok mutsuzum...[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Bu oyunu bana açıklamak isteyen var mı. para felan nasıl kazanacağım? web based oyunları oynama özürlüyüm.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 12 Aralık 2004 16:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 millet bbıkmadımı bundan ya kaç yıl önce haberim oldu hala dewam ediyo ya yuh..[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 abi nereden asker alacaz mercaneries kısmında buy diyorum her türlü no more than 25% of your army can consist of mercenaries diyor.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 abi bu oyun nedir ya msn de arkadaşlar oynayanlarda var gerçi ama ha bire bi link weriolar ordakı sayıyı yaz asker gelıo dıolar :)[signature][hline]PENTOGONA UÇAKLA SEN GİRDİN, SEN FENERLİLERİ SEVDİN, LADİN BABA BİZEDE KIYAK YAPSANA, SAMİYENEDE BOMBA ATSANA ------------------------------------------ Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 oof iri anlatsın lütfen şu oyunu canım oynamak istedi.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ehhe lord dogru söylüyon walla :)[signature][hline]PENTOGONA UÇAKLA SEN GİRDİN, SEN FENERLİLERİ SEVDİN, LADİN BABA BİZEDE KIYAK YAPSANA, SAMİYENEDE BOMBA ATSANA ------------------------------------------ Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 ooo varya abi su anda tamda bu sitenin linkini arıyodum allah razı olsun eskiden burda ne teror estirirdim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ulaaaaan niye hatırlattınız?! Ne güzel bırakmıştım, 2 yıldır oynamadan mutlu mutlu yaşıyordum. Uyuyan devi uyandırdınız, Dwarf ghauldin geri döndü korkun! Niahahahaha....[signature][hline]Pathetic fool! You can't slay the creatures of darkness with light, you need to get into the shadows. All hail The lord and master Foamy the Squirrel All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ya beyler iyi hoşta benim linke tıklıyo arklar asker artmıyo ne iş ?[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: WaNTeD, 02 Şubat 2003 14:34 tarihinde demiş ki: yine mi... +1[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla --- --- --- --- --- --- $imdi Oyun SunucuLarına WebHosting Sponsorlugu... --- --- --- --- --- --- KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 http://www.kingsofchaos.com/recruit.php?uniqid=5h5i8n4w[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar