Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cyberathlete Professional League


MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Bi arkadaşım gitti. Uzun süredir oyundan uzağım. Şu bi kaç gündür tekrar diabloya hafif sardım boş zamanlarımda. Onun dışında son 1 yıldır çıkan bir oyun bile bilmem..

Yanlız oyun sektörü bu kadar geliştimi bir yılda hayret ettim. Anlattığına göre bu işi profosyonel yapıyorlar, direk futbol basketbol gibi bir spor olarak kabul ediliyomuş. Zaten ödül 200.000 dolar dedi yerimden fırladım. Bi de bu tip turnuvalar olurmuş hep. Vallahi şaşırdım.

Zaten yolladığı resmi görünce daha bi dibim düştü..

[signature][hline]Güzel ve emsalsiz bir kar tanesi değilsin. Herkes gibi sen de o çürüyen organik maddeden yapılmasın.
Hepimiz aynı pürenin parçasıyız.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

birkaç yıldır böyle bu işler.. fatal1ty (21 yaşında, bilumum fps oyunlarının kasparov'u gibi bişi) 150000$'ın üzerinde kazanmıştı sanırım bir yıl içinde, zaten bilgisayar şirketi kurdu kazandığı paralarla.. :)

ekleme: 200000$ tek kişiye verilen ödül olmaz, bütün katılımcılara verilen toplam ödüldür. öyle tek rakam olarak söylüyorlar ki yerinden fırlasın insanlar senin gibi.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.


[Bu mesaj Sam tarafından 18 Aralık 2004 10:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eh yani zaten herif o kadar maç yapıp da yenilmedi, olsun o kadar.. :-p parayı bulduktan sonra da dağıtıyordu etrafı.. tabii bu iş de yaşla hayli alakalı birşey, hatta öyle ki gerçek anlamda diğer spor dallarının hiçbiri bu kadar refleks, zihin ve beden koordinasyonu istemiyordur sanıyorum. fatal1ty de zaten o paralarla yat kat almak yerine iş kurdu kendine o yüzden.. :-)

ama bizim sandığımızın aksine günün çoğunu spor yaparak, tenis oynayarak geçiriyormuş. bilgisayar başında yumulmanın faydası olmadığını söylüyor ehe[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada herkesde benim kulaklıktan var o güzel:P[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

azmo o 2. madde öyle yanlış çekilebilirki
artık çekmek isteyen her yana çeker :)[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla azmo şüphemiz yokda bu okurken sırıtmamızı engellemiyor :) bakınız yeni imzam =))))) (ehe napiyim tutamadım kendimi) [signature][hline]Azmodai, 18 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki:
arkadan ben bile cok guzel gorunebilirim kimilerine


[Bu mesaj PUMA tarafından 18 Aralık 2004 23:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...