Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 bİr sonraki buluşmaya gidene kadar, boş zamanlarda topic belirle kendine. sonra bunları post it e yaz. bu postitleri de bir tahtaya yapıştır. buluşma zamanı geldiğinde bu tahtayı herkesin görebileceği bir yere yapıştır. sonra herkes gözü kapalı random olarak bir kağıt çeksin. ve o konuyu konuşun. hatta kağıdı seçecek kişi seçmeden önce bir önceki seçen arkadaş yanağından öpsün. hem samimiyet de oluşur ortamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ern son böyle uzun bir sessizliğe girdiğim akraba çocuğuna tekme tokat girişmemek için anime fln açmıştım o da kenrda dergi fln oluyordu hatta buralarda bir yerde de isyan etmiştim duruma.. hayır yani aynı konuyu 3 kere 4 kere bile konuşaiblirsin de.. garip sessizlikleri sevmiyorum ya.. aklıma bir şey gleir diye lavaboya kahve almaya fln kalkıyorum ben genelde bir şeyler gliyor aklıma ama karşındaki duvarsa ytapacak bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 çok yakın bir arkadaşımla benzer konudan artık iletişimi kestim. oturuyoruz kafede vs. 10 dakka muhabbet sonra manitasıyla mesajlaşıyo şarjı bitene kadar. şarjı bitiyo cebinden şarj aletini çıkarıyo bişe anlatıyorum 5 dakka sonra kanka ne anlatmıştın diyo kibarca dehledim 10 senelik de arkadaşımdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Red said: kardeş arkadaş senin arkadaşın. biz mi gelip konuşun lan diyelim gruptan birinin ne sustunuz amua goduklarım demesi lazım hahahahahah abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Ben genelde şöyle yapıyorum. Anlatacak güncel ilginç bir malzemem yoksa çalıştığım yerle ilgili öğrenim gördüğüm yerle ilgili hafiften muhabbet başlangıcı yapıyorum. Çoğu insanın ya fizikte ya sağlık konularında merak ettiği şeyler oluyor. Oradan yürüyor konu. Ya da mesela karşı taraf edebiyat mezunu. Oradan edebiyat, felsefe, akımlar vs. yürütüyom işte. Çok sıkışırsak beğendiği bir şeyi beğenmiyorum falan xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 pascalnouman said: kagit yapistirin topluca bak nasil konular birbirine baglaniyor aklin hayalin durur dilin dimagin kurur hehheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar