ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Özlemişim valla girdim ve oynayabiliyorum. OHHH BEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 hehe evet bende girdim 7 8k rp yaptim simdiden ozlemisim cidden :))[hline]Us Kay Server -=Merc=- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Hatlar hala down.. geçmiş değil yani derdiniz.[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Az önce denedim bir değişiklik yok. hala iğrenç[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 ne oluyor ya internet hızımı duzeldi ?[hline]Excalibur/Hibernia Sartre LvL 31 Eldrich Kant nightshade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 ne oluyor ya internet hızımı duzeldi ?[hline]Excalibur/Hibernia Sartre LvL 31 Eldrich Kant nightshade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayweda Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Turk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre: Hatların sorumluluğu Singapur Telekom'a ait olup ) Haziran tarihinde onarılacağı söylenmiş. TT 34M ve 155M lik 2 uydu hattı kiralamış ve İhale Kanunu Usulüne göre çalışmalar devam etmekteymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar