aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Napsinlar, inip egzosuna muz mu soksunlar?
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 sıkmasın abi niye sıkıyor ki, sıfır vuruyor makinalı tanka, ne zaman sıksalar tank dönüyor ağzıma vuruyor ikimiz de ölüyoruz. ben de gunner isem tank görünce 2-3 sıkıyorum bak tank var diye, genelde uyanıyor driver. adam makinalıyı ısıtıp soğutup ısıtıp sokup tanka ateş ediyor.
Bright Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 arcane said: kafası kırmızı yanan hedefleri vurmak nedir. delikanlı gibi hardcore oynasın sdf. harbiden şu oyunu normalde oynamak için uber casual olmak lazım böyle kolofdan casual yemin ediyorum. Normal'de tutunamayanlar da boyle avutuyor kendilerini cali cirpinin icinde prone styla I R PR000000-ne
Bright Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Chemical said: sıkmasın abi niye sıkıyor ki, sıfır vuruyor makinalı tanka, ne zaman sıksalar tank dönüyor ağzıma vuruyor ikimiz de ölüyoruz. ben de gunner isem tank görünce 2-3 sıkıyorum bak tank var diye, genelde uyanıyor driver. adam makinalıyı ısıtıp soğutup ısıtıp sokup tanka ateş ediyor. Retard gunnerlardan ben de siddetle tiksiniyorum ya, 25m onundeki infantry'e 4-5 mermi atmaktan acizsen o aletle ya in arkaya tamir et ya da git magdump yap kafasina Tanka/IFV'ye bos bos tarayanlari gectim de karsidaki aracin hayatini kaydirdiktan sonra icinden cikan infantry'e ates etmeyenlerde baya bayiyor Bi de arkaya saga sola bakmayip inatla ayni yone bakanlar var, HUD denen bisi var, asagiya bi yuvarlak 2 cizgi koymuslar bunlardan biri sensin digeri benim Bunlarin bi de driver modeli var, 55m onundeki tanki infantry'i marklarsin 25m mesafeye gidene kadar farketmez. 100m'de yakalamisin bushwookie'yi seviceksin ucaga falan ates ediyorsun zannedip tanki hareket ettirirler. Tankin arkasina inersin tamire bi bakmissin elinde torch karsinda enemy tank, 25m'den evasive maneuver yapicak karsida Helen Keller olsa iskalamaz o mesafeden.
Bright Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Chemical said: oyunlardaki squad olayı tam bir love-hate ilişkisi. squadlar olmasa spawn olup yürüyüp birleşmek inanılmaz bayıcı olucak, ama 1 tane adamın mitozz mitozz diye bölünerek BEŞ olması da çok sinir bozucu oluyor. project reality'deki metodu beğeniyordum ben, sniper'ınki gibi spawn point atıyorsun bir yere, ama ses çıkarıyor bayağı yani yanına adam gelirse bulmaması pek mümkün değil, o yüzden leş gibi "lan bu adamların spawn pointi nerde" diye aranıp durmuyorsun, sadece açık havaya ve pointlerden uzağa atılıyordu, sadece spawn pointe spawn olunuyordu. Böle olunca mitozz diye bina içinde çoğalamıyordu insanlar, bi squad'ı vurunca vurduğun yerden mantıklı bir mesafede spawn oluyorlardı Bence iyi ya squad olayi, 2-3 bushwookie'ye denk gelirsen squadinda direk soloya donuyor oyun, 3 kisi duzgun oynuyorsan ayni squadda yokedebiliyorsun karsi takimi le$ist bushwookie all-stars diilse senin taraftaki 29-30 kisi.
ugurz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 bug durumları ne alemde indirim gelirse alınır mı acaba bf3'ten banlandım.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Bright said: arcane said: kafası kırmızı yanan hedefleri vurmak nedir. delikanlı gibi hardcore oynasın sdf. harbiden şu oyunu normalde oynamak için uber casual olmak lazım böyle kolofdan casual yemin ediyorum. Normal'de tutunamayanlar da boyle avutuyor kendilerini cali cirpinin icinde prone styla I R PR000000-ne normalde tutunamayanlar ne demek ahah sanki normali oynamak daha zormuş gibi. birinin adı HARDCORE. birinin adı normal. kim kendini avutuyor ortada. lanet olası casuallar dostum.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 hardcoreda squad spawn da olmasa mis. squad leadera da olmicak.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 o çok kötü bir değişiklik hakikaten. amacının tam tersine yol açabiliyor. baselerden çıkmak zorunda kalabiliyorsun, squad dağılıyor. kendi squadın varsa lidere paso "ölme üstünde çıkıcam" diyorsun. o da bu oyunun headline'ı oldu resmen sdfsd. yeter.
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 kolay olan hardcore bu arada. bf3'te de öyleydi.
Editor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Beyler server i hardcore sq full china rising yaptim Aksamlari bi saat belirleyelim girelim hep beraber Server dolunca zaten akiyor millet
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 yanılmıyorsam buradaki oyuncuların çoğunda china rising yok. 660ti var. şu son yamalardan beri bariz daha kötü performans alıyorum. driver falan da değiştirmedim. zavod'da bile performans sıçmaya başladı. en son beta driverı falan mı yükleyeyim ne yapayım?
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 .82 ile biten sürücü zorunlu olmuştu yanlış hatırlamıyorsam son patch ile
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 evet en azından onu istiyor. bende de o varmış zaten.
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 http://www.gamespot.com/articles/class-action-lawsuit-commenced-over-buggy-battlefield-4-ea-calls-it-meritless-update/1100-6416790/ ZÜHÜEHÜZHEZH
Esh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Vingthor said: kolay olan hardcore bu arada. bf3'te de öyleydi. Adsfsd abi nasil kolay olan hc olabilir ki? Kafanin ustunde kirmizi ok cikmiyo abi. Oyunun %80 i o kirmizi ok
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ahaha yalnız önemli kısım şu: said: Electronic Arts senior executives sold thousands of shares ahead of Battlefield 4's release piç level: EA
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 bakış açısına göre değişir kırmızı ok olayı spotlanan sensen oyun senin için zorlaşır. spotlanan senin düşmanınsa oyun senin için kolaylaşır. biraz çelişkili konu bu softcore/hardcore olayı ya
Bright Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Esh said: Vingthor said: kolay olan hardcore bu arada. bf3'te de öyleydi. Adsfsd abi nasil kolay olan hc olabilir ki? Kafanin ustunde kirmizi ok cikmiyo abi. Oyunun %80 i o kirmizi ok Alakasi yok, noobcore'da max 66 dmg vurman gerekiyorken softcore'da 110 damage vurman gerekiyor hs'lar haric. Biri 2-4 mermi demek digeri 6-7. Kirmizi ok, minimap spotting, UAV'ler cift tarafli calisan bir mekanik. Silahlarin cok daha dengeli olmasi (dmr'lar haric) ve bf3'e gore artan recoil miktarlariyla adam vurmak oldukca yetenek gerektiriyor. Softcore'da stealth oynayip karsi takimi flanklemek/flag caplemek cok net 10 kat daha zor. Ayni sey vehicle kullanmak icin de gecerli. Hardcore bushwookieligi promote ederken softcoreda teamplay cok daha onemli. Yaninda infantry/armor veya air support olmadan cogu arac bir ise yaramiyor. 3d spotting bf3'tekinden farkli olarak sadece spotlu adam los'undaysa gozukuyor bf4'te. bf3un ilk zamanindaki gibi haritanin bir ucundan tusa basinca karsi takimin tamami da yanmiyor, crossun adamin ustunde olmasi gerekiyor. Noobcore oynamayi bir birakin da recoil/spread/fsm nedir bi ogrenin.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 3d spot bela birşey. çalının arkasından bile spotlanıyorsun. saklanmmak diye bir şey yok. hardcore normalden daha zevkli regen olmama, FF gibi dinamikler oyuncu daha dikkatli olmasına sağlıyor. gözün kapalı hareket etmiyorsun. Daha iyi bir oyun deneyimi sağlıyor.
ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ya geçen softcore oynayayım dedim resmen zorlandım. bir kere mini haritaya bakmayı unutmuşum, hiç kullanmadan oynuyorum haliyle adamlar beni haritadan görüp keklik gibi avlıyorlar. bir de adamlar öldü diye bırakıyorum. hiç normal oynamadığım için öyle bir alışmışım ki, yani hasmımın ölmesi için ne kadar vurmam gerektiğini hemen hemen kestirebiliyorum, tabi ki o damage ile softcore da adam ölmüyor avel gibi kıçımı dönüp giderken öldüğümde çok oldu. yanı aslında mini map, zor ölmek, crossair gibi avantajlarıyla kolay gibi gözükse de hc'ye alışan biri için zor geliyor. ayrıca birde regen olayı hp,mermi görme ve squadda istediğin birine deploy olmakta baya basitleştiriyor. birde ff var oda çok önemli.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Hc tam pusanlara göre, Sc daha zor her türlü spotlanıyorsun, susturucu vs yalan
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Osirix said: bakış açısına göre değişir kırmızı ok olayı spotlanan sensen oyun senin için zorlaşır. spotlanan senin düşmanınsa oyun senin için kolaylaşır. biraz çelişkili konu bu softcore/hardcore olayı ya çelişki yok çünkü hardcore'da düşmanın kafasının üstünde birşey çıkmıyor hatta bf4'de friendlynin kafasında bile delayle çıkıyor :D ne kadar ağır plebsiniz abi. hardcore'da osursan 100 dmg oluyor zaten. hiç mi oynamadınız lan ahah. Bright said: Hardcore bushwookieligi promote ederken softcoreda teamplay cok daha onemli. Yaninda infantry/armor veya air support olmadan cogu arac bir ise yaramiyor. bi şu tartışılabilecek bi argüman. ama mesajın geri kalanı mavi ekran olduğu için laf anlatmak imkansız. sevmiyorum diyeni anlarım, gameplay zayıf diyeni bile anlarım da daha kolay demek için harbiden bilinçsiz olmak lazım.
Öne çıkan mesajlar