Masakari Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Türk işi fastfood ile sorunum yok ya her zaman kebap, lahmacun,pide, döner mideye indirebiliyorum ama american işi şeyler hakikatten lastik tadı veriyor artık. Hani öle çok tüketmişliğim de yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 abi ah şurda sıcak sıcak kıtır kıtır lahmacun olacak yanına da buz gibi bir ayran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 abi bi tane adam vardı dışkıdan hamburger köftesi üretmişti o kafa şeyler yediriyolar millete bak buraya yazıyorum skogdksdog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Yok yok bu saatte en iyi kaşarlı, kuşbaşılı pide gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 uluyacağım şimdi ben acıkmışım birşeyler yiyeyim. kaşarlı pide falan diyince böyle bir hınını deyip sağ kolum tiklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 dürüüüüm!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 şu an +5 lahmacunum daha var fırının içinde bekliyo şarapla takas yaparım + dolapta ayran var 1 litre kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 http://oi55.tinypic.com/2yvvuyf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 KOKOREÇ YEDİM GELDİM BITCH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 hepiniz olun insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 evim ve metro arasında iki akhisarlı biraderin lokantası var. 6 liraya 2 tabak yemek yiyorum, üstüne de çay ikram ediyorlar. kaşım falan çizik, ne bileyim üç tane küpem var, antrenmandan adamların yanına gelip dana gibi nefes alarak yemek yiyorum ve adamlar da MHPli, ona ragmen karşılıklı saygı sevgi falan oluştu. böyle yerler varken yerken adam gibi keyif alamayacagım ve porsiyonları gerçekten şüpheye yer bırakmadan doyuracak seviyeye getirebilmek için 15 lira bayılmam gereken yerlere para vermemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar