Shean Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 sürekli olarak kulağımı kaldırıp indiriyorum ve çok saçma gelmeye başladı artık. rahatlatıyor ama cidden istemsiz olarak dakika başı yapıyorum veya yapmak zorunda hissediyorum kendimi. en fazla 20 saniye tutabiliyorum kendimi boş dururken. birşeye kendimi tamamen verdikten sonra yapmıyorum veya farkında olmuyorum ama boş dururken veya konstrasyonum iyi değilse o esnada sürekli yapıyorum. nedir bu? çözümü nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Kulağını nasıl indirip kaldırıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 hiç mi görmedin dostum yav? kulaklarını kaldırabilen biri? kaşını kaldırmak gibi ama daha zor ve bu zor olan şey tik oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Lé Tourette. Araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 sakız çiğne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 adam tavşan olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 sdgasdgasdg abi aynısını yapan bi tanıdığım var kız bide çok tatlı oluyo askfask senin için bilemicem tabi gege welpiley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar