darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Gençler selam. Dasaa ya yolladım ama henüz ik alanına koymamıs. Kısa bir süre kaldığı için başvuruların kapanmasına kendim başlık açıyorum. Sony Eurasia Satış Stajyeri arıyor. 5 gün ideal olmak üzere 4 gün gelebilen de değerlendirilmeye alınacak sanırım. Uzun dönem stajer aranıyor, sonunda pozisyon ihtimali az da olsa yok değil hani. Ağzı laf yapan, tecrübesine-eğitimine güvenen ve satış kariyeri isteyen arkadaşlar darkwingducky[at]outlook adresine CV lerini atabilir. CV ler ince eleniyor geri dönülmezse darılmaca yok. Detaylar; http://www.kariyer.net/sony-eurasia-pazarlama-a-s-/sales-trainee-long-term-is-ilani-i1080747/?&tmpsno=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Dasaa bıraktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 linki verememişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 link kurbağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 link ölmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 linki canlandırdık no worries Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar