Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar Tavsiyesi

Somon

Öne çıkan mesajlar

selam arkadaşlar şuanda sony vaio vpcf115fm kullanıyorum

gt330m
intel i7
8gbram

orta sınıf veya alt sınıf bir laptopa sahibim geçen sene yere düşürünce fanını kırdım, o gün bu gündür eski performansı alamıyorum en ufak bir oyun da bile tam gaz ısınıyor alet.

hazır iddaadan para da tutturdum, yeni bir alet almak istiyorum.

fan sesi olmayan arada diablo 3 dota 2 oynatabilecek vmware'dan sürekli 2-3 os aynı anda çalıştıraiblecek işlem yaptırabilecek kapasitede bir alet bakıyorum.

macbook pro retin haswell 13 inchlere baktım 3900 fiyatı ama benchmark testlerinde 4 milyar paraya bu kadar düşük olması beni çok tedirgin ediyor keriz yerine koyuyor.

sanırım macbooklarda ya 6 milyar verip 15 inch iris pro alıcaksın yada hiç almıcaksın çünkü arası tam bir çer çöp.

şimdi macbook air 13 inch 8gbram boostlu işlemci fln bakıyorum 3600'e geliyor ama dediklerimi karşılar mı eder mi bilemiyorum.

veya en kötü imac flnda bakabilirim yada alet toplayabilirim farketmez, aklınızda güzel bir alet varsa onuda düşünebilirim.

aklımdaki bütçe 3500-4000 gibi.

bana oturup yardımcı olucak birisi varsa dürümdurakta 3 dürüm + 2 ayran. florya metrobüsten alınır bırakılır uzaktaysanız.
Sosyal ağlarda paylaş

sana şu tarz ultrabook lazım sanırım normal dizüstleri bunlardan daha fazla ısınır ve seslidir
Gigabyte U2442F Ultrabook

Gigabyte U2442F Teknik Özellikler
İntel Core i7-3517U (1,9GHz - 3.0GHz)
14 HD+ 1600 x 900 LED Backlight
NVIDIA GeForce GT 650M 2GB
8 GB (2 x 4GB DDR3) En fazla desteklenen 16 GB
Sabit Disk 128 GB mSATA SSD + 750 GB
Ağırlık 1,59 kg ( Pil + mSSD) , 1,69 kg (Pil, mSSD, HDD)
Sosyal ağlarda paylaş

GreenPeace77 said:

sana şu tarz ultrabook lazım sanırım normal dizüstleri bunlardan daha fazla ısınır ve seslidir
Gigabyte U2442F Ultrabook

Gigabyte U2442F Teknik Özellikler
İntel Core i7-3517U (1,9GHz - 3.0GHz)
14 HD+ 1600 x 900 LED Backlight
NVIDIA GeForce GT 650M 2GB
8 GB (2 x 4GB DDR3) En fazla desteklenen 16 GB
Sabit Disk 128 GB mSATA SSD + 750 GB
Ağırlık 1,59 kg ( Pil + mSSD) , 1,69 kg (Pil, mSSD, HDD)

Şu cihazla diablo 3 falan hikaye.

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
Sosyal ağlarda paylaş

konudaki istekleri karşılıyabilcek sessiz çalışan 13 inc gaming laptop TR de yok gibi en yakını ultrabook lar var oyun oynanabilicek kısmen sessiz olan.

(oyunlarda performans veren dizüstleri çok fazla ısınır bayada seslidir, arkadaşın istediği kriterde değiller sanki)

not; AMD-HD7xxx mobility serileri nvidia lara göre daha az güç tüketen vede az ısınıp sessiz çalışma konusunda daha iyilermiş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...