Somon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 selam arkadaşlar şuanda sony vaio vpcf115fm kullanıyorum gt330m intel i7 8gbram orta sınıf veya alt sınıf bir laptopa sahibim geçen sene yere düşürünce fanını kırdım, o gün bu gündür eski performansı alamıyorum en ufak bir oyun da bile tam gaz ısınıyor alet. hazır iddaadan para da tutturdum, yeni bir alet almak istiyorum. fan sesi olmayan arada diablo 3 dota 2 oynatabilecek vmware'dan sürekli 2-3 os aynı anda çalıştıraiblecek işlem yaptırabilecek kapasitede bir alet bakıyorum. macbook pro retin haswell 13 inchlere baktım 3900 fiyatı ama benchmark testlerinde 4 milyar paraya bu kadar düşük olması beni çok tedirgin ediyor keriz yerine koyuyor. sanırım macbooklarda ya 6 milyar verip 15 inch iris pro alıcaksın yada hiç almıcaksın çünkü arası tam bir çer çöp. şimdi macbook air 13 inch 8gbram boostlu işlemci fln bakıyorum 3600'e geliyor ama dediklerimi karşılar mı eder mi bilemiyorum. veya en kötü imac flnda bakabilirim yada alet toplayabilirim farketmez, aklınızda güzel bir alet varsa onuda düşünebilirim. aklımdaki bütçe 3500-4000 gibi. bana oturup yardımcı olucak birisi varsa dürümdurakta 3 dürüm + 2 ayran. florya metrobüsten alınır bırakılır uzaktaysanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 mac icin ozel bir sebebin yoksa tamamen israf. virtual bir kac OS icin 8+ ram iyi olur. islemci olarak i5 i7 tercih edebilirsin sonu 70 veya 70k (overclockable) olanlar yeter ve artar. laptop dusunuyosan haswell (4xxx) serisinin guc kullanimi dusuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 fan sesi olmasın dediğin anda işler karışıyor oyun oynanabilen mobil cpu + gpu sistemler seslidir vede ısınır. ekran boyut 13 15 17 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 13 olması ideal gibi ama sanırım sessiz ve game artı aynı anda iki os çalıştıracak bi 15 inç macbook prolar v ar onlarda bes altı k sanırım kasa toplucam su sogutmalı fln veya imac gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ben hiç bişi anlamadım 8-) -13 olması ideal gibi -aynı anda iki os çalıştıracak bi 15 inç macbook prolar var -sanırım kasa toplucam su sogutmalı fln -veya imac gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 bana 13 inç sessiz çaışan iki os aynı anda çalıştırırken arkadan diablo 3 farm yapacagım bir alet lazım aslında kısaca dvhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 sana şu tarz ultrabook lazım sanırım normal dizüstleri bunlardan daha fazla ısınır ve seslidir Gigabyte U2442F Ultrabook Gigabyte U2442F Teknik Özellikler İntel Core i7-3517U (1,9GHz - 3.0GHz) 14 HD+ 1600 x 900 LED Backlight NVIDIA GeForce GT 650M 2GB 8 GB (2 x 4GB DDR3) En fazla desteklenen 16 GB Sabit Disk 128 GB mSATA SSD + 750 GB Ağırlık 1,59 kg ( Pil + mSSD) , 1,69 kg (Pil, mSSD, HDD) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Monster 'lara baksana oyun için notebook deyince akla gelen ilk marka http://www.monsternotebook.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 GreenPeace77 said: sana şu tarz ultrabook lazım sanırım normal dizüstleri bunlardan daha fazla ısınır ve seslidir Gigabyte U2442F Ultrabook Gigabyte U2442F Teknik Özellikler İntel Core i7-3517U (1,9GHz - 3.0GHz) 14 HD+ 1600 x 900 LED Backlight NVIDIA GeForce GT 650M 2GB 8 GB (2 x 4GB DDR3) En fazla desteklenen 16 GB Sabit Disk 128 GB mSATA SSD + 750 GB Ağırlık 1,59 kg ( Pil + mSSD) , 1,69 kg (Pil, mSSD, HDD) Şu cihazla diablo 3 falan hikaye. http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 konudaki istekleri karşılıyabilcek sessiz çalışan 13 inc gaming laptop TR de yok gibi en yakını ultrabook lar var oyun oynanabilicek kısmen sessiz olan. (oyunlarda performans veren dizüstleri çok fazla ısınır bayada seslidir, arkadaşın istediği kriterde değiller sanki) not; AMD-HD7xxx mobility serileri nvidia lara göre daha az güç tüketen vede az ısınıp sessiz çalışma konusunda daha iyilermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Laptop alıcaz nerden alalım? Teknosa, Bimeks, Vatan etc. ? Vatan'da daha uygundu sanırım fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 tavsiyem alacağınız mağazadan önce marka/modeli belirlemeniz. Ondan sonra nerede uygunsa ordan alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 samsung asus filan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynseth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Yurtdisindan alabilme sansin var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Nako said: Laptop alıcaz nerden alalım? Teknosa, Bimeks, Vatan etc. ? Vatan'da daha uygundu sanırım fiyatlar. lel kime. İrem'e getirtelim aralık 16 da dönüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 yok ya irf'in kuzene alıcaz idare bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 LENOVO alın levent gibi bişey. aileden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 1700tl civarı aklında bir laptop modeli olan varsa yazıversin şuraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Konu sahibini bu paklar: http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6223&urn=444943&lang=tr-TR#.UookyREaySN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 MSI GE serisi laptoplardan uzak durun denmişti TR de servis sorunu halen varmı bilgi verebilicek? tuttum bunu güzel alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 gerge lenovo diyor idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar