Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Sticky bir topik vardı diye hatırlıyorum ancak bulamadım. said: Arkadaslar, Babamin 11-12 kasim'da Istanbul Atasehir'de yapilacak olan karaciger nakil ameliyati icin A Rh (-) taze kan verebilecek 15 kisiye ihtiyacimiz var. Henuz yeterli sayiya ulasamadik. Cevrenizde kan verebilecek gönüllüler varsa benimle iletişime gecerseniz gercekten cok sevinirim. Aslı ATACAN 0532 636 01 40 Bilgi kesin, hastanın kızı 15 senelik arkadaşım, en azından kendi çevrenizle paylaşsanız bile bizim için yeterlidir. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Şu threadleri görünce korkunc kan vermek istiyorum hepinize bir 0 rh- olarak ama sert anemi izin vermiyor çocuklar. Bol şans, tez vakitte bulursunuz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 lolnub. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 + olmasam verirdim bu aralar kan sıçıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 hop arh - im ve içerenköyde oturuorm. salı günü bi diş operatsyonum var, 12 sine geliyor gelip verebilirim sanırım. yalnız geçen sefer gittiğimde almadılardı benden ( 1-2 önce vermiş olmama bağlamıştım ). Ben gelirim, öm den telefon at istersenvarmış zaten. Ama almayabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Suark said: hop arh - im ve içerenköyde oturuorm. salı günü bi diş operatsyonum var, 12 sine geliyor gelip verebilirim sanırım. yalnız geçen sefer gittiğimde almadılardı benden ( 1-2 önce vermiş olmama bağlamıştım ). Ben gelirim, öm den telefon at istersenvarmış zaten. Ama almayabilirler son 3 ayda kan vermemiş olmak, kadınsanız menstruasyon döneminde olmamak, bulaşıcı hastalık taşımamak vs gibi klasik kurallar geçerli bu vaka için de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar