dogangoko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Go-Kart Topluluğumuzun standında masumca otururken bendenizin bir fotoşapına kurban giden arkadaşımızın resmini sizlerle paylaşmak istedim. Resim buraya yapıştırılmıyor sanırım, o yüzden link verdim,. http://www.geyyik.com/kantindekro.jpg[signature][hline]Geyyik.com "Boş vakit geçirgeci" İmzaya reklam alıyorum arkadaşlar !
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ahaah o kantine bu resmi asmak lzım :)[signature][hline]
geffen Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 [spo1=böle daha kolay olmaz mı?][/spo][signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Xharloan, 17 Aralık 2004 19:29 tarihinde demiş ki: ahaah o kantine bu resmi asmak lzım :) lol[signature][hline] Pyramos - Cristiano telefonu versene bi bakçam Cristiano - olmaz git ellerini yıka öyle gel pisletme telefonu,saçlarınıda yıka ya tuşların arasına kıl kaçarsa nolcak gitti telefon Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074
sheref Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 güzellll[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
dogangoko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: fordcus, 17 Aralık 2004 19:29 tarihinde demiş ki: [spo1=böle daha kolay olmaz mı?][/spo] Dostum çok güzel bir özellik, fakat ben kullanmayı bilmiyordum. Bu forumlara çok aşinalığım yok :( Eyw.[signature][hline]Geyyik.com "Boş vakit geçirgeci" İmzaya reklam alıyorum arkadaşlar !
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 eheh güselmiş :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Actually I'm not horrible...I'm only little drop and one day ı going to pass away... Öhöm Öhöm ben :)
geffen Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Ya rencide etmek falan değildi amacım. Post atarken soldaki kutucukları biraz kurcalarsan senin içinde biz okuyanlar içinde iyi olur :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
dogangoko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: fordcus, 17 Aralık 2004 19:35 tarihinde demiş ki: Ya rencide etmek falan değildi amacım. Post atarken soldaki kutucukları biraz kurcalarsan senin içinde biz okuyanlar içinde iyi olur :) ya kardeş o kutucukların üstüne getirdim mausu bekledim ama hiçbir açıklama belirmedi.. neyse sen yapmışın ya yeter.[signature][hline]Geyyik.com "Boş vakit geçirgeci" İmzaya reklam alıyorum arkadaşlar !
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 beğenmedim :)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ii olmuş[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 modifiyeler rekor olmasada içindeki adamın tam bi rekor.[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
Desolator Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Mandooo, 17 Aralık 2004 19:38 tarihinde demiş ki: beğenmedim :) demekki yannız diilmişim :)[signature][hline] Nasreddin hoca bir gün ipe un seriomuş.. Komşusu: "Hocaa, hiç kazan doğurur mu" demiş Nasreddin Hoca da: "Ya tutarsa??!!" demiş...
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Mandooo, 17 Aralık 2004 19:38 tarihinde demiş ki: beğenmedim :) tmm kızla sorunların varda millete ne diye sataşıon :) adam ne güzel yapmış auaehe[signature][hline]
geffen Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 yap arkadaşım böle şeyler ben beğendim ilerde yaptıklarını da görmeyi isterim.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 dogangoko bak fordcus beğendi gelecekte yapacaklarını bekliyor işe alacakmış gibi konuşmuş ;)[signature][hline]
dogangoko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Xharloan, 17 Aralık 2004 19:44 tarihinde demiş ki: dogangoko bak fordcus beğendi gelecekte yapacaklarını bekliyor işe alacakmış gibi konuşmuş ;) Canı sağolsun :) İşsiz vakitlerimde bu tür şeyler yapıyoruz, genelde kendi sitemin forumlarına koyuyorum ama buraya da koyarım, şu resim ekleme olayını da yaptık mı sorun yok :)[signature][hline]Geyyik.com "Boş vakit geçirgeci" İmzaya reklam alıyorum arkadaşlar !
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 olmamış:P bidefa cisimlerin gölgesi yok oradan bitiriyo:P burn ile atmosfere kazandırman lazımmış bazı parçaları ayrıca çok hafif blur atarak cisimleri ortama sokman lazım bide jantları lastiklere göre yamultup gölge atman lazımmış[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
dogangoko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Chemical, 17 Aralık 2004 19:46 tarihinde demiş ki: olmamış:P bidefa cisimlerin gölgesi yok oradan bitiriyo:P burn ile atmosfere kazandırman lazımmış bazı parçaları ayrıca çok hafif blur atarak cisimleri ortama sokman lazım bide jantları lastiklere göre yamultup gölge atman lazımmış :) Yalnız küçük bir ayrıntı, ben bunu photoshop tez ödevim için felan yapmadım, öyle işsizlikten yaptım. Yine de belirttiğin iyi olmuş. Eyw.[signature][hline]Geyyik.com "Boş vakit geçirgeci" İmzaya reklam alıyorum arkadaşlar !
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 sen resmin orj. halini gonder chemical'a yapsında bir görek gölgeleri felam :)[signature][hline]
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 fotoşop ödevi olarak bunu verirsen kafana atarlar zaten :) bende boş vakitler için verdim zaten[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Xharloan, 17 Aralık 2004 19:42 tarihinde demiş ki: said: Mandooo, 17 Aralık 2004 19:38 tarihinde demiş ki: beğenmedim :) tmm kızla sorunların varda millete ne diye sataşıon :) adam ne güzel yapmış auaehe hiç sorma çok kötüyüm....[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
dogangoko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Xharloan, 17 Aralık 2004 19:50 tarihinde demiş ki: sen resmin orj. halini gonder chemical'a yapsında bir görek gölgeleri felam :) Sidiq yarıştırmaya gerek yok ki. Neyse yorumlar için sağolun,.[signature][hline]Geyyik.com "Boş vakit geçirgeci" İmzaya reklam alıyorum arkadaşlar !
Öne çıkan mesajlar