Dynun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 bolkepce adinda lokantasi olmayan sehir var mi acaba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 bizim geri zekalı bi arkadaş vardı, bak sizi ne yemeye götürcem diye ('kızlı erkekliyiz suç isliyoruz yani') neyse. masaya tabak içinde penis gelince şoke olmuştu herkez. sarhoşuz taksimdeyiz. ertesi gün kalktım, emin olamadım gerçekmi diilmi diye. kimseyede soramamıştım biz dün penismi yedik diye. meğersem koyunun midesiymiş, yeni öğrenmiş oldum. senelerin gizi çözüldü yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 kolcuoğlu birbiçer hasan usta bunlara gidebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Kolcuoglu nun adı dışında birseyi yok gitme, kebabı kötü, hasanusta kebab idare eder, mekanı çok iyi. Birbicer é laf edeni allah çarpar. Bu arada merkezde büyük teknosa var o bölgeye gidip Kerhane tatlısı yiyeceğim dersen sana tatlıciyi gösterirler, daha iyisini yapan görmedim, sıcak sıcak doyasıya ye kerhaneyi, tanesi 1 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 kazım büfede muzlu süt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar