GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 gecenin 2sinde 1 saat uğraştım fajita yaptım skodfsodfskdo, ızgara falan indirdim , tavada biberlerini miberlerini şettim tavuğu sarımsak karabiber tuzla marine falan ettim neler yaptım amk kofgkodf he bide bütün tozları karıştırdım fajita sosu niyetine kullandım :D edit: gelsenize çok güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 gelirse koca koca adamlar gelir, yanlış yere yazdın gelin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 kızların fajita yaptım yeter artık saklanmayın gelin dkohfdfoh edit : zarflıyorum abi fajitaya hatun damlar genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 açım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 mahoolmez said: açım :( hem acim hem de diyetteyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 o zaman kızlar size gondar ustanın diyet fajita tarifini yazim mi? yağ kullanmıyoruz oluyo bitiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar