azzael Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Telefonumu bir üst modele geçeceğim için satıyorum. hiç bir problemi yok sadece kapagının bir kenarında ufak bir çizik var. kapakda zaten değiştirilebiliyor. istediğim fiyat 400 Tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Stock rom mu, root yedi mi? Kapak nokia kapağı değil. 80 lira yenisi. Pil durumu nasıl? Biraz daha bilgi verebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Stock olup olmaması aslında önemli değil. Turkiye RUU'su var. Asıl önemli soru: hboot versiyon kaç? S-OFF mu? Ekran tipi ne? Sharp mi AIO mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Fotosunu cekicem çizik cok ufak bişey. S-off yapılmadı hiç. Ekran sharp hiç toz problemi yok bataryayi haziranda sıfır ve orj olarak değiştirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Selam, Ekran farkı nedir? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Selam, Sensation'larda 2 farklı ekran kullanılmıştı. Sharp ve Acer panellerde ghosting ve flickering problemi vardı. Sharplar ise düzgündü. Problem şöyle oluyo http://www.youtube.com/watch?v=SYH4Y4zo4cM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Selam, Hanımın telefonu hemen deniyeyim :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 dediğim gibi 2 senedir kullanıyorum hiç bi problemi yok. ilan günceldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 sattın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Yok satılmadi daha. Günceldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Günceldir hadi artık biri alsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Günceldir. Tünelde zuhal müzikte istenirse gelip görülebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 İlan günceldir. Fiyatı 350 tl ye çektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Selam, Tam da telefonumu yalan ettiğim dönemde ilanın hâlâ durması güzel :) Dur ben bir bakayım incelemelerine hemen :D Hanım elden çıkartmayacak gibi kendininkini : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 sony xperia s ne oldu abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Selam, Onu halam güzel güzel kullanıyor :) Oldukça memnun, çok sağolasın! Hanımda Sensation var. Ben bar tipi kullanıyordum işim yüzünden. Nokia E55 vardı, tuşu düştü diye kenara koyup Samsung S5610 alma gafletinde bulundum. Bunu kullanalı 1 sene falan oluyor ve gıcık ediyor beni. 2 alternatif üstünde düşünüyorum: [list=1] [*] Hanıma Iphone 5s alıp, onun sensation'a konmak. [*] Hanım Sensation ile devam eder, ben de bir 2.el dokunmalı alırım mecburen. [/list] Atelye ortamında kullandığım telefonlara yazık oluyor; kmetal tozu, kaynak çapağı, darbe, yağlı ve metal tozlu eller :P Bana konuşma süresi uzun bir cihaz gerekli. Nokia E52 faslan baktım ama sıfır kalmamış hiçbir yerde :P Yoksa sağlamdı onlar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Dediğim gibi cihaz gayet temiz. Istanbulda tünelde istenirse görülebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar