Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Fin said: güncel tutuyorum threadi işte asıl target seque ama çok yazmıyor tombik Tamam güncel tutda bana sert gelince esnekliğimden sana geri sert gitsin istemiyorum ;D Seqou konusunda ise streoidler onu uysallaştırmış olabilir
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Şunu şuraya koyayımda dursun; http://i.imgur.com/OUApDyJ.jpg :)
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Fin senin etrafa laf sokma çaban nerden geliyor hacıt? fistanın daha başarısız versiyonu yahu adam.
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 adamın resmini niye koyuyosunuz lan buraya sormadan etmeden
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 moriarty said: adamın resmini niye koyuyosunuz lan buraya sormadan etmeden Başından sordum ben onay verdi. Telif hakları bana ait bu resmin. Satın aldım kendisinden 5 milyon $'a.
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 AtlaraFisildayan said: Fin senin etrafa laf sokma çaban nerden geliyor hacıt? fistanın daha başarısız versiyonu yahu adam. Bence fin fistandan çok daha başarılı. Ben çokseverektakipediyorumpanpa
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Vingthor said: bu kim lan Fizban ben sever misin?
chrome Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 sequo bu aras. dyna forum bayınca ortalığı şenlendirsin diye geri çağırmış
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Vingthor said: sen diil resimdeki kim FİN
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 chrome said: sequo bu aras. dyna forum bayınca ortalığı şenlendirsin diye geri çağırmış Sequo falan değilim trolledim milleti IBAN falan gönderiyorlar özel mesaj ile. Ne kadar çok fakir varmış görmüş oldum. Sequo gibi yaparak bu işten nasiplenmeye calışan süper yetenekli bir adamım.
chrome Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 ne kadar saçma bir yer oldu burası ya. keşke alternatifi olsa da oraya gitsek.
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 olm benim zerre ilgimi çekmiyor bu tip başlıklar. girip siz kastırıyorsunuz , sonra yok buranın tadı kaçtı. girmeyin abi bu kadar basit yahu. sequo için de geçerli bu noyan içinde. mesela; koymuş aventodorun resmini. biliyorumki fag gibi sürecek,niye? e 1 sene sonra nasıl satıcak yoksa.. ( şimdi bana yardıracak fdkjghfdfs ) banane hacıt, bırak hava mı atıyor, ego mu tatmin ediyor etsin, takılsın. 3 kuruşluk ekran kartı için "pure gain" diyen tipler mi daha iyi? ha pardon o buradakilerin arkadaşıydı.
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 AtlaraFisildayan said: olm benim zerre ilgimi çekmiyor bu tip başlıklar. girip siz kastırıyorsunuz , sonra yok buranın tadı kaçtı. girmeyin abi bu kadar basit yahu. sequo için de geçerli bu noyan içinde. mesela; koymuş aventodorun resmini. biliyorumki fag gibi sürecek,niye? e 1 sene sonra nasıl satıcak yoksa.. ( şimdi bana yardıracak fdkjghfdfs ) banane hacıt, bırak hava mı atıyor, ego mu tatmin ediyor etsin, takılsın. 3 kuruşluk ekran kartı için "pure gain" diyen tipler mi daha iyi? ha pardon o buradakilerin arkadaşıydı. Adam net çözmüş olayı.
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 of konuya çok derin analizler geliyor ve dünyanın en önemli sorunları çözüm buluyor.. Aynen devam beyler tartışmaktan çok yazdığınız bu yazıları okumak daha çok hoşuma gidiyor ;D
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Noyzura selam, gözlemlediğime göre ya bipolar affektif bozukluk manik epizod dönemindesin, ya da ağır bir şizotipal kişilik yapın var. Başarılı bir şekilde trolluyor da olabilirsin. Yardım istemekten çekinme. Sağlıcakla kal.
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 kaldırın abi şu introduction to psychology i üniversitelerden.
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 başarılı trol bu değil. sen bir cümle yazıyosan karşındaki wot döşüyosa başarılı trol diyoruz. bu düpedüz mallık. trollenen insanlardan fazla zaman ve 'enerji' harcıyosan gerizekalısın. eski kaliteli trollerden kim kaldı ya.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 ibişler do you even spor hadi artık kendi bölümünüze
Öne çıkan mesajlar