Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Kac defa dedim o fare degil diye ama :D[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk ->SetuP Mu Server Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415|wastie, xx - xx 2004 tarihinde demiş ki: buyuyuncede coder olucam
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 [signature][hline]GNR Family]PatiSozluk ->SetuP Mu Server Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415|wastie, xx - xx 2004 tarihinde demiş ki: buyuyuncede coder olucam
tunca Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ehah ikincisi hoşmuş[signature][hline]hooded tunca.
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Bunnarda Bushun Salaklıkları :-) 1 2 3 [signature][hline]GNR Family]PatiSozluk -> SetuP Mu Server Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415| wastie, xx - xx 2004 tarihinde demiş ki: buyuyuncede coder olucam [Bu mesaj Eray_GNR tarafından 18 Aralık 2004 13:22 tarihinde değiştirilmiştir]
geffen Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 lol[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] kalhiae
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 uyarcam ama söylediklerimin iplenceğini zannetmiyorum... yine de uyarımı yapıp gideyim ben: "bir topic açarken, topic içeriği ve topicin adı birbiriyle alakalı olsun". Yani "uf anne yaaa" yazmışsın ve anneler üzerine komik bir resim koymuşsun. Bizim şimdi bu resim üzerine tartışmamız lazım. Hatta bu anne senin değilse, topicin adını "bir annenin şapşallığı" yazman, konu hakkında çok daha açıklayıcı olcaktı. Sonradan bir sürü resim koymuşsun. Madem sonradan bunları da ekleyeceksin, başlığı "komik resimler" yapman daha iyi olurdu. Hatta arama yaparak "komik resim" topiclerine bakıp onların birisine bu resimleri koysaydın, "komik resim arayıp gülmek isteyenlere" yardımcı olurdun. Uyarı dedik eleştiri oldu, neyse artık, salla...[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 18 Aralık 2004 13:46 tarihinde değiştirilmiştir]
zamo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Bushun 3. resminin Bushun salaklığıyla alakası ne?[signature][hline]I came, I saw, I conquered
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: zamo, 18 Aralık 2004 13:46 tarihinde demiş ki: Bushun 3. resminin Bushun salaklığıyla alakası ne? illa muhalefet olmak için mi yaşıoruz abi sırf sana soylemiyorum zamo ama adam topic açmış işte içinde komik şeyler var neden irdeliyosunuz ki[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 18 Aralık 2004 15:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ilki yaramazda ikincisi harbi güzelmiş :)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ctrl alt del'i görmüştüm ama bushlar kopardı :lol:[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. Magic, ilk yenişim [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Dingaer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 harbiden de lol yani ne diyim[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Venator Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: Bonecrusher, 18 Aralık 2004 13:44 tarihinde demiş ki: uyarcam ama söylediklerimin iplenceğini zannetmiyorum... yine de uyarımı yapıp gideyim ben: "bir topic açarken, topic içeriği ve topicin adı birbiriyle alakalı olsun". Yani "uf anne yaaa" yazmışsın ve anneler üzerine komik bir resim koymuşsun. Bizim şimdi bu resim üzerine tartışmamız lazım. Hatta bu anne senin değilse, topicin adını "bir annenin şapşallığı" yazman, konu hakkında çok daha açıklayıcı olcaktı. Sonradan bir sürü resim koymuşsun. Madem sonradan bunları da ekleyeceksin, başlığı "komik resimler" yapman daha iyi olurdu. Hatta arama yaparak "komik resim" topiclerine bakıp onların birisine bu resimleri koysaydın, "komik resim arayıp gülmek isteyenlere" yardımcı olurdun. Uyarı dedik eleştiri oldu, neyse artık, salla... Bi oldurmedigin kaldı yalnız =) Gayet komik olmus bush'un ucuncu resmine koptum.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Ilk resım cok guzel ya uehueh utuyu tutması :P[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 bone sapıttı yine he diyin geçiverin :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Öne çıkan mesajlar