MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 yaklaşık 2 ay önce izmirdeki evimize doğalgaz geldi, onunla birlikte direkman doğalgaz hattına bağlı bir dedektör de bağlandı. annem titiz, benim istanbuldaki evimdeki kullandığım dedektörü de arkadaki odaya bağladık. bugün saat 7 gibi hatta bağlı olan dedektör ötmeye başladı. apar topar gazı kestik (gerçi kendisi zaten kesiyormuş), 187yi aradık adam geldi falan... adam geldi baktı gaz kaçağı gözükmüyor. sonra dedi ki, bunlar çin malı herşeye öterler. fakat ilginç bir nokta şu, ortam sıkı sıkıya çiftcamla kapalı olduğundan ve herhangi bir koku oluşma ihtimali olmadığından( evdeki 4 kişi TV izliyoruz) bu alarm niye öttü anlayamıyoruz. Nitekim anlayalım diye ilk öttüğü zaman ikinci alarmı getirdik, o da öttü. herneyse havalandırdık evi sustu bu falan. aradan 2-3 saat geçti. durduk yerde yine şahlandı bu. yine deniyoruz hakkaten 2. alarm da ötüyor. bu noktada bu iki alarmın tek ortak noktası çok aptalca geliyor bana ama, annemin soyduğu ve yediği mandalinler. böyle bir ihtimal var mı fikri olanınız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 taktıkları ilk gün keserle gidip dedektörün kablosunu kestim susmuyordu bi türlü, kısa devre yaptı alet patladı, bildiğin bam diye patladı ateş çıktı sigortayı değiştirmek zorunda kaldık falan. o gün bugündür kullanmıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Benim evdeki alarm da kendi kendine otmuştu. Bağlantı kablolarını falan kopardım anca sustu. Baya uyduruk oluyor onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 abi inanılmaz. haşlanmış karnıbahar kokusuna dahi öttü herifler. 2 alarm da yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 bizim ocakta bulamadığımız bi yerde sızıntı var. salça vs. yaparken vantilatör açıp alarma doğru tutuyoruz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 acayip hassas onlar öterler kapatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 bizimki kolonyadan ötmüştü. parfüm bile etkiliyebilir valla çok hassaslar cidden. kapama düğmeside yok. sigortayı kapatıp açıyoruz filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ben geçen konusunu açtım işte deodorant sıktım diye alarm öttü. vay demek otomatik gazı kesen sistemler de var ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar