Editor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Gece niye upliyorsunuz aga ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Flassh said: esse den alıcaktım çok pahalı geldi bi ara şokta lava marka vardı 40 liraya oraya da gitmeye üşendim yalan oldu Esse'de indirim bekle, yeni sezon ürün gelince eskisini yarı yarıya indiriyorlar. Ben 60 liraya canavar gibi tava aldım. 4 aydır falan kullanıyorum bicepslerimin çapı 2 cm arttı, o kadar harbici demir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Esh said: döküm tavayı kızdır azcık tereyağı at (opsiyonel) dövülmemiş(!) eti 1 er dakikalık periyodlarla ters düz mühürle alümünyum folyaya sar önceden ısıtılmış 200c lik fırında at. tercihine göre 10-15 dakika falan pişir. eti çıkar 1 dakika bekle folyoyu aç. üzerine tavada kalan tereyağlı et suyunu dök. ye fırınsız tbone steak risipi önersene bana ya pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 antrikottan en az 200grlik dilimler halinde olacak sekilde kesilmis biftekleri taze ve kalin ogutulmus karabiber, kekik, zeytinyagi ve azicik sutle marine et savahtan dolaba koy, sakin marineye tuz koyma eti sertlestirir. aksam cikar oda sicakligina gelsin, tava da once ocagin en kucuk gozunde onbes dakka, sonra da buyuk gozunde ustune su doker dokmez buharlastiracak kadar isinsin. sonra etin ustundeki marineyi siyir havlu kagitla kurula, sonra etin iki tarafini taze ogutulmus kaya ya da deniz tuzuyla ovala ve tavaya koy. tuz icinin su kaybetmesini onleyecek,ama eger marineye tuz koyarsan icinde su azalacak. eti koyduktan sonra sakin elleme, ikibucuk uc dakika sonra cevir. tavanin izgara efekti yoksa iki dakika sonra cevir diger tarafi da bi o kadar pissin. bende hechanin ilk tavalarindan var 4bucuk kilo, her izgarasi yaklasik 4 5 milim cikik,o yuzden tavayi asiri iyi isitmam gerekiyo ama cok hos oluyo. ha iyi pismis seviyosan kaliteli firinin varsa 4 dakika, dandik minifirin varsa 8 10dakika 180-200derecede koy. aluminyum folyo sagliksiz bisey kullanma bence bi de, cok istiyosan koydugun firin kabinin ustune kapat. bi de ikea dokum cok asiri dandik sakin almayin, esse de fazla fandik geldi bana. hechanin outleti temiz bence. yurtdisindan yuksuz gelecek birini buldam ona preseasoned aldircam ama yok, trde de preseasoned satan yok yasak, hepsi emayeli edit: marineye rozmari, bal falan da kkoyabilirsin hayalgucune kalmis. bi de eti duzgun yerden almak lazim. firuzagada cihan kasap var onun antrikotu baya lezzetli oluyo yagli denk gelince, bi de eminonunde guzel kasap var ama adini hatirlayamadim simdi gidince adina bakar yazarim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar