Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sphere Server

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
harbi haala yukardaki mesajı göremiosanız hll olsun ama genede göremeyen sadece kendi mesajını gören arkadaşlara özel www.oldsphere.com du sanırım adres alın yükleyin cezayir depreminden sonra açmak biraz kasıyo 1 haftaya kadar düselir...
Mesaj tarihi:
said:
Closter, 01 June 2003 15:08 tarihinde demiş ki:
Aalalal Denedım o sıteyı yok bana adam durust bır sıte verın pls

siteden mi anliyorsun serverin adam gibi olup olmadigini?!?[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll
llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll
.ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı.
Mesaj tarihi:
said:
ATOMKARINCA, 01 June 2003 18:11 tarihinde demiş ki:
said:
Closter, 01 June 2003 15:08 tarihinde demiş ki:
Aalalal Denedım o sıteyı yok bana adam durust bır sıte verın pls

siteden mi anliyorsun serverin adam gibi olup olmadigini?!?[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll

ukala.....
Mesaj tarihi:
Artık insanlar forumlarda cevap vermekten çok sorunun hatalarıyla ve benzeri şeylerle uğraşır oldu..Bence ne kendimizi nede insanları yormaktansa adam gibi cevap vermek en kolay yol...
Mesaj tarihi:
neyin cwbını bekliosun ki sana cezayir depreminden sonra sitelerde sorun olduğun söyledik sana şimdi hangi siteyi versem ben çalışmıycak ya 1 hafta bekliyceksin yada birinin email inden icq sundan fln alcan naabalım
Mesaj tarihi:
Mandooo;
insanlari yargilamak hele hele de beni yargilamak sana dusmez!
senin sorununu privateden ogrenmeye calistim ama sacma sapan bir cevap yazdin.Anladimki kaale alinacak biri degilsin.
Ha birde bence her cumleni tek bir mesaj halinde atmalisin, boylece daha cok mesaj kaydin bulunur. Sende madalya sisteminden yararlanmis olursun hem.
Eminim simdi sacma sapan biseyler yazacaksin cevap olarak ama benim sana verilecek ilk ve tek olan cevabimdi.(bana gore buda bir zaman kaybi ama neyse..)[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll
Mesaj tarihi:
cwp versen ne yazcakki madem cwp veremiosun trip havalarında söleme bunu sana sitenin çalışmadıını ve en fazla 1 hafta beklemen gerektiini sölüyorum daha başka nası açıklanır ki bu ver bklm cvbını nası verebiliosun....
  • Yeni Oluştur...