paramecium Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Selam, Esh said: Amarok da guzel ama di mi, kasaya 8 amele sigiyo İnsan kaçakçısı mısın :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 skoda için çok iyi konuşuyorlar, kullananlar da mennunlar wv alanlara bir enayiler demedikleri kalıyor, malzeme ve işçiliğin passat iyi olduğunu söylüyorlar, hatta vw skodayı passata rakip olmaması için kısıtladığı iddia edenler bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Selam, Bazı ufak detaylar Superb'e konulmamış gibi gördüm. Bu da VW>Skoda mantığından dolayı olağan birşey. Motor+şanzıman aynı ama ön ve arka salıncaklar falan nasıl bilmiyorum : Fren sistemi farklı mı falan yani??? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Bizim is yerindeki arkadas 3 sene kullandi Superb 2.0TDI(2011)'i hic sorun cikarmamisti kendisine. Bende de Passat 6 vites DSG var ama memmnun musun dersen, normalde evet, genel olarak hayir derim :D 6 Viteslerde her 60k da DSG yagi falan degismesi gerekiyor, 7 vitesler kuru sanziman mi ne haltsa onda gerekmiyormus. Ileriye yönelik DSG cok masraf cikarabiliyor. Suan benimkinde mekatronik mefta olmak üzere, yenisi 1500 euro civari. Herneyse arkadas bayagi bir hor kullandigi halde 3 sene 0 sorunlu sürdü ve satti daha sonra. Genel olarak tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 vites kalksin artik motor kendi icinde halletsin ne yapiyosa sene 2013 ne yazilimlar var bi cozemediler sunu sehir icinde 100 km gidiyorum gunde imanim gevredi o vites bu vites Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Selam, DSG-6 yağlı kavrama kullanıyor ve bu sebeple yağın değişmesi gerekiyor. Ses şikayeti bu modelde yok. DSG-7 ise kuru kavramaya sahip, herkes tarafından dillendirilen ses problemi var. DSG sorunlarında VW genelde ücretsiz veya paylaşımlı değişim yapıyor. CVT o sebeple çok daha sorunsuz bir şanzıman. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Esh said: Amarok da guzel ama di mi, kasaya 8 amele sigiyo ben bagajın genişliğine istinaden örnek olsun diye söylemiştim de. eminim mesajını görüp gülen insanlar olmuştur. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Abi dur surda arabami ovuyorum hemen ayara kalkisma :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ne ayar vericem lan amele diyen sensin. reported Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ayrıca amorok un varsa niye buraya yazıyorsun. moralim bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ne superb u yahu? patlat sundan bir tane. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-saylamlar-dan-dogus-cikisli-2004-touareg-3.2-yukselme-alcalma-141958007/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-ciftkurtlar-plaza-2004-volkswagen-touareg-4.2-142338930/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-istanbul-car-dan-vw-toureg-r5-tdi-tiptronic-142841025/detay linklenen ilan temsilidir. ne paket, ona bile bakmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Adam dizel bakıyo. Adama 20litre yakıt yakan benzinli 3bin motor araç gösteriyosun vergisi 4bin. Mantıklı çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ciddiye alip atlayan kefaller var mi hala yahu burada benim para ya attigim mesajlara? hayir bir de hizini alamamis, atarlanmis adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Ne bileyim abi ben 7/24 takip etmiyorum kimseyi özel olarak :) Ayrıca bu kafada gerçekten araba öneren insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 bence de en uygun bu, hem dizel http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-2012-model-4x4-highline-bitdi-amarok-142984711/detay (Esh sattiricam onu sana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Selam, Bir arkadaşın Superb'e binip kalite kontrol yapacağım. Bakalım nasılmış araç. Octavia biraz hayal kırıklığı gibiydi malzeme kalitesinde :( Gerçi Volvo S80 bulmuştum bir tane webastosu da vardı hem :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 On konsolda komple tus olan s80 lerden mi? Abi bi de webasto anca sivasin daglarinda lazim olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Selam, Abi sabah saat 7'de çocukları alıp kreş yoluna düşen biriysen önceden ısınmış bir araç süper oluyor :D Sonradan takılsa keşke : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Parasini verirsen sonradan taktirtirim ben grup volvoya, ama gunahi cok olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Selam, Sanırım cihaz için 1500-1800 EUR fiyat isteniyor ve kumandası ek para ile :P Hani model/fiyat araştırması yapmadım değil yarım gün içinde :D Ama tavsiye araç ile alınması yönünde ucuz olması için. Veya Webasto'nun servisinde taktır ki araca uygun montaj kiti kullansınlar deniliyor. Adamların -35°C veya -25°C aralığında kullandıklarını görünce şımarık çocuk gibi hissettim kendimi 8-) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Webastolu 500 SEC'ler geldi aklima... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 aynen oyle fiyatlar. Dur ben cocuklara s60 sordurayim senin icin aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Selam, Passat vs Superb arasındayım; Superb'in boyutu fazla uzun gibi geldi : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 kesinlikle superb abi. aynı fiyata superb ün daha dolusunu alman mümkün çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar