Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Skoda Superb? derken Octavia...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
skoda için çok iyi konuşuyorlar, kullananlar da mennunlar wv alanlara bir enayiler demedikleri kalıyor, malzeme ve işçiliğin passat iyi olduğunu söylüyorlar, hatta vw skodayı passata rakip olmaması için kısıtladığı iddia edenler bile var
Mesaj tarihi:
Selam,

Bazı ufak detaylar Superb'e konulmamış gibi gördüm. Bu da VW>Skoda mantığından dolayı olağan birşey.

Motor+şanzıman aynı ama ön ve arka salıncaklar falan nasıl bilmiyorum : Fren sistemi farklı mı falan yani???

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Bizim is yerindeki arkadas 3 sene kullandi Superb 2.0TDI(2011)'i hic sorun cikarmamisti kendisine. Bende de Passat 6 vites DSG var ama memmnun musun dersen, normalde evet, genel olarak hayir derim :D
6 Viteslerde her 60k da DSG yagi falan degismesi gerekiyor, 7 vitesler kuru sanziman mi ne haltsa onda gerekmiyormus.
Ileriye yönelik DSG cok masraf cikarabiliyor. Suan benimkinde mekatronik mefta olmak üzere, yenisi 1500 euro civari.
Herneyse arkadas bayagi bir hor kullandigi halde 3 sene 0 sorunlu sürdü ve satti daha sonra. Genel olarak tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
vites kalksin artik motor kendi icinde halletsin ne yapiyosa
sene 2013 ne yazilimlar var bi cozemediler sunu
sehir icinde 100 km gidiyorum gunde imanim gevredi o vites bu vites
Mesaj tarihi:
Selam,

DSG-6 yağlı kavrama kullanıyor ve bu sebeple yağın değişmesi gerekiyor. Ses şikayeti bu modelde yok.

DSG-7 ise kuru kavramaya sahip, herkes tarafından dillendirilen ses problemi var.

DSG sorunlarında VW genelde ücretsiz veya paylaşımlı değişim yapıyor. CVT o sebeple çok daha sorunsuz bir şanzıman.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Esh said:

Amarok da guzel ama di mi, kasaya 8 amele sigiyo

ben bagajın genişliğine istinaden örnek olsun diye söylemiştim de. eminim mesajını görüp gülen insanlar olmuştur. (tu)
Mesaj tarihi:
ne superb u yahu? patlat sundan bir tane.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-saylamlar-dan-dogus-cikisli-2004-touareg-3.2-yukselme-alcalma-141958007/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-ciftkurtlar-plaza-2004-volkswagen-touareg-4.2-142338930/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-istanbul-car-dan-vw-toureg-r5-tdi-tiptronic-142841025/detay

linklenen ilan temsilidir. ne paket, ona bile bakmadim.
Mesaj tarihi:
Selam,

Bir arkadaşın Superb'e binip kalite kontrol yapacağım. Bakalım nasılmış araç. Octavia biraz hayal kırıklığı gibiydi malzeme kalitesinde :(

Gerçi Volvo S80 bulmuştum bir tane webastosu da vardı hem :D

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Selam,

Sanırım cihaz için 1500-1800 EUR fiyat isteniyor ve kumandası ek para ile :P

Hani model/fiyat araştırması yapmadım değil yarım gün içinde :D
Ama tavsiye araç ile alınması yönünde ucuz olması için. Veya Webasto'nun servisinde taktır ki araca uygun montaj kiti kullansınlar deniliyor.

Adamların -35°C veya -25°C aralığında kullandıklarını görünce şımarık çocuk gibi hissettim kendimi 8-)

Saygılar.
  • Yeni Oluştur...