Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Skoda Superb? derken Octavia...

paramecium

Öne çıkan mesajlar

Selam,

2010-2011 (belki 2012 bilemiyorum) Superb düşüncesi içerisindeyim. 1.6TDI olacak motorumuz.

Bu araç için kullanıcılarının oluşturduğu yabancı forum bilen var mı? Nasıldır bu araç? Kronik sorun ve çözümlerini nereden bakarız? Ben baktım, DSG ve 2.0TDI harici geri çağırma bulamadım.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

1.6tdi oyuna sonradan girmesine ragmen rakipleri kadar az yakmiyor. Fakat rated power dusuk olmasina ragmen digerleri kadar guclu diyebilirim.
superbde de diger tum vw lerde oldugu gibi bi dsg problemi ve recall olaylari oldu ama manuel dusunuyorsan seni baglayan bir sey yok.

briskoda.net muhtemelen en guncel ve hareketli skoda forumudur. Oraya da bir goz at derim.

Arabanin ozellikle arka koltuklari ve bagaj cozumu muazzam. Ama sinifinin arabasi gibi hissettirmemesi ve sunduguna kiyasla pahali sayilabilecek bakim giderlerinden dolayi cok cok tercih edilir gelmiyor bana.

Hangi pakedini, kac k km de , ne kadara alabiliyorsun? Alternatifler ne?
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Elegance modeli bakıyorum. İçi açık renk olsun, ferah olsun. 30bin-50bin km bandında bakıyorum. 60bin TL civarında olur büyük ihtimalle.

Vmax ve 0-100km/h değerleri benim mevcut Scenic'den daha iyi yanılmıyorsam.

İstenmeyenler:
-Siyah renk
-Bordo renk
-DSG
-Sunroof (kararsızım)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Volvo bakayım da arka diz mesafesi ile umduğunu bulamazsın diyen birileri oldu :(

superb v50 den iyi.
v70 butceni asiyor.
s60 i superb e tercih ederim ama hacim olarak superb daha ustun. s60 daha pahali. bu da s60 i sunduguna gore pahali yapiyor.
v40 ise tam kararinda aslinda ama buna verilcek paraya temiz ikinci el bisey almak daha mantikli olabilir bazen.

superb a bahane bulmasi zor. Onceliklerin farkli vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,
sostizm said:

Arka koltuk diz mesafesi ve bagaj önemliyse, latitude al derim. Hem bütçene uyar hem de çok şık araba.

Süslü Fransız kırığı gibi birşey o ya. Laguna'nın bile tarzı vardı. Kaldı ki içi bildiğin Laguna. Mevcut klimamın arayüzü ile Laguna tarzı klimanın arayüzü çok kullanışlı değil. 97 model A4 bile çok daha ergonomik bir arayüz sunuyordu.

Bir de 1.5dci 110HP yerine 1.6dci 130HP çok daha mantıklı ve modern bir motor. 1.6dci pahalı olduğu için mi her modelde yok bilmiyorum.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

abi vites değiştirirken farkında olmuyorsun ki zaten
omurilik soğanı yönetiyor sdf
niye yorulasın.

yaşlanıyoz demek ki
bir de bu güçteki seçeneklerde
benzinli motorlarda daha zevkli sanki manuel vites en azından 0-100 km/h ları düşük
dizel de vites atıyon ama lezzetsiz çipetpet
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Hani CVT olsa daha hoş olurdu DSG yerine ama opsiyonda yok. CVT sanırım benzinli motorlarda var Audi markası altında.

Pek yoğun trafiğe girmediğim için düz vites sorun değil, 2 ayda 1 falan yoğun trafiğe giriyorum ben, onda da sıkıntı olmaz artık.

Kabin kalitesi ve yürüyen aksam açısından Passat vs Superb durumu nedir?

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...