paramecium Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Selam, 2010-2011 (belki 2012 bilemiyorum) Superb düşüncesi içerisindeyim. 1.6TDI olacak motorumuz. Bu araç için kullanıcılarının oluşturduğu yabancı forum bilen var mı? Nasıldır bu araç? Kronik sorun ve çözümlerini nereden bakarız? Ben baktım, DSG ve 2.0TDI harici geri çağırma bulamadım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 1.6tdi oyuna sonradan girmesine ragmen rakipleri kadar az yakmiyor. Fakat rated power dusuk olmasina ragmen digerleri kadar guclu diyebilirim. superbde de diger tum vw lerde oldugu gibi bi dsg problemi ve recall olaylari oldu ama manuel dusunuyorsan seni baglayan bir sey yok. briskoda.net muhtemelen en guncel ve hareketli skoda forumudur. Oraya da bir goz at derim. Arabanin ozellikle arka koltuklari ve bagaj cozumu muazzam. Ama sinifinin arabasi gibi hissettirmemesi ve sunduguna kiyasla pahali sayilabilecek bakim giderlerinden dolayi cok cok tercih edilir gelmiyor bana. Hangi pakedini, kac k km de , ne kadara alabiliyorsun? Alternatifler ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Selam, Elegance modeli bakıyorum. İçi açık renk olsun, ferah olsun. 30bin-50bin km bandında bakıyorum. 60bin TL civarında olur büyük ihtimalle. Vmax ve 0-100km/h değerleri benim mevcut Scenic'den daha iyi yanılmıyorsam. İstenmeyenler: -Siyah renk -Bordo renk -DSG -Sunroof (kararsızım) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Abi amarok var bak cok temiz. Gel baglayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 asdfasdfadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Selam, Geniş bagaj+arka diz mesafesi cezbedici; boyut +35cm ile biraz düşündürüyor :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Selam, Esh said: Abi amarok var bak cok temiz. Gel baglayalim İsmi sakat, tipi deveci armudu gibi! Passat +10bin TL fiyat farkı atıyor, tipi çok sert. Volvo bakayım da arka diz mesafesi ile umduğunu bulamazsın diyen birileri oldu :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 tereddut etme abi bir kac defa kullanma fırsatı buldum cok harika bir arac her yonuyle. ben de aracımı sattım, subat - mart gibi almayı dusunuyorum suberb ya da jetta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 ve amarok için hız sınırı daha düşük :P -Bagaj hacmi ve arka diz mesafesinde tartışmasız lider. -Autoshowda gördüm malzeme kalitesi güzel gibiydi. -O donanımda o fiyatlarda alınabilecek tek oto sanırım. Bence de tereddüt etme al. Ben görünüşünü de beğeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Amarok da gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 paramecium said: Volvo bakayım da arka diz mesafesi ile umduğunu bulamazsın diyen birileri oldu :( superb v50 den iyi. v70 butceni asiyor. s60 i superb e tercih ederim ama hacim olarak superb daha ustun. s60 daha pahali. bu da s60 i sunduguna gore pahali yapiyor. v40 ise tam kararinda aslinda ama buna verilcek paraya temiz ikinci el bisey almak daha mantikli olabilir bazen. superb a bahane bulmasi zor. Onceliklerin farkli vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Arka koltuk diz mesafesi ve bagaj önemliyse, latitude al derim. Hem bütçene uyar hem de çok şık araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Selam, Tiguan bakayım dedim hanımın itelemesiyle ama abi plastik kalitesi vasat geldi. Donanıma göre kalitenin de değiştiğini düşünmüyorum. Yeti'ye baktım... bilemedim... arka diz mesafesini çözemedim... döşeme kalitesi neden çok kötü TR'de satılanların? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Selam, sostizm said: Arka koltuk diz mesafesi ve bagaj önemliyse, latitude al derim. Hem bütçene uyar hem de çok şık araba. Süslü Fransız kırığı gibi birşey o ya. Laguna'nın bile tarzı vardı. Kaldı ki içi bildiğin Laguna. Mevcut klimamın arayüzü ile Laguna tarzı klimanın arayüzü çok kullanışlı değil. 97 model A4 bile çok daha ergonomik bir arayüz sunuyordu. Bir de 1.5dci 110HP yerine 1.6dci 130HP çok daha mantıklı ve modern bir motor. 1.6dci pahalı olduğu için mi her modelde yok bilmiyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Superb'in bahanesi Skoda olması işte, daha nossun? Mantıksal yaklaşırsan akılcı fakat çok sıkıcı bir seçim olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 dsg sorunlu deseler de bence otomatik al büyük araba iyice yorar vites değiştirirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 arabanin buyukluguyle sarfedilen eforun ne alakasi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 şehir içinde sağa sola daha çok dikkat etmen lazım vitesle uğraşmassın motor aynı kasa ağırlığı fazla aracın gitmesi için vitesi devrinde değiştirmek lazım wlla ben de dsg sorunlu yae diyenlerdendim ama üşeniyorum artık vites değiştirmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 dsg devirli kullaninca arada bir yigiliyo, 16 tdida bisey olmaz sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 abi vites değiştirirken farkında olmuyorsun ki zaten omurilik soğanı yönetiyor sdf niye yorulasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 7ileri dsg yuksek torktan sorun yapabiliyor. 200-250nm yi gecmedikten sonra bisi olmaz, bence sehir ici arabasinin olmazsa olmazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 senko said: abi vites değiştirirken farkında olmuyorsun ki zaten omurilik soğanı yönetiyor sdf niye yorulasın. yaşlanıyoz demek ki bir de bu güçteki seçeneklerde benzinli motorlarda daha zevkli sanki manuel vites en azından 0-100 km/h ları düşük dizel de vites atıyon ama lezzetsiz çipetpet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 bagajı yeter ya. süper bir araç. çok ferah. 1.80 boyumla içine yatmıştım bagajın. donanımı fln de çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Amarok da guzel ama di mi, kasaya 8 amele sigiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Selam, Hani CVT olsa daha hoş olurdu DSG yerine ama opsiyonda yok. CVT sanırım benzinli motorlarda var Audi markası altında. Pek yoğun trafiğe girmediğim için düz vites sorun değil, 2 ayda 1 falan yoğun trafiğe giriyorum ben, onda da sıkıntı olmaz artık. Kabin kalitesi ve yürüyen aksam açısından Passat vs Superb durumu nedir? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar