knoxville Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ya s2ye bi garezim falan da yok aksine ilk çıktığında honda sağlam iş yaptılar bana göre tekrardan genrenın yükselmesine de sebepler infinite crisis bile baktım yani neymiş diye asdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Oyun daha Alpha'da canlarım benim yapmayın lütfen. Ona rağmen internette oyunla ilgili sadece bir video ve bir paragraf yazı varmış gibi konuşuyorsunuz. Oyun closed betaya geçer geçmez buradan incelemeyi yapacağım. Tabi bir de key bulma olayı var. Ayrıca tekrar ekliyeyim, oyunu sevdirmeye çalışmıyorum. Ama next-gen MOBA'ların ilki olacağını rahatlıkla söyleyebilirim. S2 Games'in yaptığını eksikleri kapatma olarak görüp bu oyunu tamamen kopya olarak nitelendirmen oyunu 5 dakika bile araştırmadığını gösteriyor ayrıca sevgili madcow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 honun amacı dota2 yapmaktı zaten ihtiyac vardı çünkü valvin dota2 haberine kadar da ekmeğini öyle yediler zaten newdota best dota diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 dota 2 de de herkes oyun betada spamliyodu bi ara oyun cıkarken cok sey degisti lul. alfa beta gama delta ne dersen de. s2 bu oyunu ilk videosunda gorundugunden bambaska yerlere goturmezse(ki goturmuycek adım gibi eminim) bu oyun cakmaların cakması konumuna yerlesir. degistirsin biseyler getirsin, biz de tukurdugumuzu yalayalım pardon s2 abi diyip paraları skinlere gomelim. dunya promotion dunyası ben arastırmıycam adam bana malını satıcak. ben ilk videosuna bakıyorum ve bunu goruyorum ve dunya da bunu goruyo. hayır sanki string theory falan konusuyoruz. yeterince arastırmamısım falan. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Haklısın o konuda, en azından closed beta ve open betayı beklemekte yarar var. Ama pet sisteminden tut crafting sistemine kadar, takım içi gold dağılımından tut daha esnek roller vs. bence şuan için bile hafiften heyecanlandırmak için yeterli yenilik var. Ama altyapı tabii ki LoL elementleri üzerine kurulu, ona kimse bir şey diyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 crafting ne skinler craftlancak mıymıs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Item oluşturma sistemi değişmiş. Şöyle de bir video var. http://www.youtube.com/watch?v=N2lP8BtpSYc&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DN2lP8BtpSYc&app=desktop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 guzelmis bunu begendim. ki bunu da realmoney ile satıyolar. karakter basına 4 item ayarlayabileceksin componentlar real money ile alıncak. bi patch ile tum itemlar yalan olucak falan. asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 GERGE said: Moba'nın derinliği dengede, oynanışda değil. TCG'ler üstün o konuda. nasıl yani? moba dünyanın en dengesiz oyun türü açık ara farkla. RNG gırla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 madcow said: guzelmis bunu begendim. ki bunu da realmoney ile satıyolar. karakter basına 4 item ayarlayabileceksin componentlar real money ile alıncak. bi patch ile tum itemlar yalan olucak falan. asd. Hangimiz yanlış anladı bilmiyorum ama benim anladığım oyun içi parayla da halledebilicez o işi. Bu arada tadımlık bir video daha atayım, hafiften yeni özellikler falan belirtilmiş. http://www.youtube.com/watch?v=UjoCCwjzwmY&app=desktop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 lole jelibon diyoduk, bu daha da jelibon olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Parliamert said: İşin içinde bulunmadığın o kadar belli ki o yüzden rencide edici bir şey yazmayacağım. Çevrende illa ki gerçek anlamda MOBA oynayan birileri vardır, biraz sohbet edin olur mu boş zamanınızda :) gerekli cevabı cok iyi yazmıssın , trolle ugrasma cok , btw oyun gayet hos gibi olcak , ama tabi lol nsl dotanın cakması olduysa bu da lolün fazlaca cakması olmsu, ama yeni sistemler güzel olcak gibi site acılmıyor , pet ve craft olayını anlatabilir misin biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 @parliament ek olarak dostm closed beta acıldıgında haber verebilirmisin , denemek istriyorum bu oyunu cidden öznel olarak yapabilecegim tek eleştri , grafikler cidden böyle olmasa cok daha eglenirdim ben , tmm lol cıktıgında cizgifilm vari olması eglenceliydi ama fazlaca sıktı , söyle dota 2 ayarında hatta ondanda farklı özgün bir grafik bulabilselerdi cok daha sevinirrimd , ama belki piyasada tutunmak için özellikle bu konudaki troller gibileri tarafından haters gonna hatelik den faydalanmak için yane bir nevi reklamın kötüsü de iyidir olayından dolayı grafikleri kasti olarak böyle yapmıs olabilirlerr bu da güzel bi strateji olur ama benim gibi oyuncular için iyi bir sey degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Grafikler ve animasyonlar "smooth" olduğu sürece nefes alsın yeter benim için. HoN, LoL, DotA 2 hepsinin grafikleri vs. ayrı güzel. Twitter ve Facebook kullanıyorsan hesapları var. Twitter'daki @s2strife diye hatırlıyorum. Yine de ben çıktığında yazarım konuya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 mobalar çok derin oyunlar grafikler hoşuma gitmedi pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 tırt aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 warcraft 3 dotası gibi moba gelmedi daha katılanlar beğensin katılmayanlar alıntı yapıp yorumlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Parliamert said: Lalala LoL de DotA'dan çalıntı. Lalala DotA da Aeon of Strife'dan çalıntı. Dota wc3 de 3 corridors, 5 corridors, d-day mapleri populer olduktan sonra çıktı. Aslinda saglam bi tower defence / tower wars oyunu bekliyorum ben. Hala yapan olmadi mesela. 10 farkli tur 100 farkli kule seçeneği vs vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 tdlerin competitive bi tarafı yok dota gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Tower defence oyunlar en fazla co-op olarak oynanabilir bence. MMO olacak potansiyel yok diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Nasıl bir potansiyele sahip td mmo olabilir ki zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 düşünsene towermışsın böyle kendine upgrade falan basıyomuşsun of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 MOBA'lar FPS'ler de MMO olarak geçiyor, yanlış anlaşıldım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mmo olmasin yada comp. Olan tum td leri birlestirip tek bi oyuna sigdirsinlar. Tropical tower wars, line tower wars, element td, green td vs vs vs.. Sirf sunlari oynayabilmek icin wc3 yuklu hala pc de. Steam uzerinden falan girip oynasak arada fun game tarzinda baya eglenceli olur. Pyramid escape'i bile ozledim anasnisatim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Heroes biraz fun game havasında olacak gibi duruyor. Bakalım, onu da bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar