Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Doom 3 ü yüklemeye çalıştığımda oyunu yüklerken en sonra xxx.pak gibi bir dosyaya erişemiyor , ne yapmam gerek ?[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 valla cd arızalı olabilir yada cdrom .[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Peki ben şimdi bu pak003.pk4 dosyasını bilgisayara attım , cd den yükleme yaparken bu dosyayı buradan okutabilirmiyim ?[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Ankara'da aldığım CD'lerde böyle birşey olmazdı. Ancak Kıprıs'taki bazı cd'lerde, belirli dosyalarda takılıyor, ilerlemiyor. Örneğin Hulk ve Conan'ı yükleyemedim bu yüzden (ikisi de üçer cd'lik oyunlar) cd'lerin birinde bir dosyada takılıyor "bu dosyayı göremedim" veya "cd'yi tekrar takın" tarzında birşey diyor. CD'ler beyaz cd, hatta altında tek bir çizik yok... ama yüklemiyor. Ya cd-rom'umda sorun var ya da cd'lerde... bilemiyorum Ancak cd'ciye götürüp aynı oyunla değiştirirsen belki sorunun çözülebilir. Ya da senin cd-rom o cd'yi okuyamıyordur bu da bi ihtimal..[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar