Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaşta tıka basa yenilebilecek yer

Mithat

Öne çıkan mesajlar

hanım beşiktaşta yaşadığından ve öğrencilik döneminden beri beraber olduğumuzdan kelli fakirkene tıkıntı kurtarıyordu bizi. ev yemeği zaten yapıyor olduğundan balkan'a gitmedik pek, az gittik yani.
biber burger güzel, ama "tıka basa" kriterini şeyetmiyor. o konseptin anahtarı tıkıntıda kesinlikle.
the best'in yanındaki sokaktan içerde hemen.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Kaç para go-mongo da ?

edit: bende zengin değilim ya , hani açık büfe kahvaltı kaç para olabilir ki?

kahvaltı değil. Açık büfe var. dana, koyun, hindi, tavuk, balık ve karides etleri var, sanırım 30 çeşit fln sebze, bir sürü baharat, bir kaç çeşit de sos var. seçip bir kapta topluyorsun, sonra noodle da ekliyorsun pişirip getiriyorlar.

edit; 45 mi 50 mi ne sınırsız olunca
Sosyal ağlarda paylaş

Oha sınırsız normal yemek 50 lira çok iyi fiyat yalnız , içecek dahil mi değil mi? Dahilse bayaaaa uygun bence sınırsız yemek için. Herhangi bir yerde öyle gidip tıka basa yesen 50 liradan fazlaya çıkarsın. Hadi 50 lira değil 2 kişi olunca 100 lira oluyo ondan desen anlarım.

He yok ben yiyemem o kadar korktum kaybederim diye demiyorsun da :D
Sosyal ağlarda paylaş

yok içecek hariç. ayrıca seni görmeden bilmeden iddiaya girmeye çekindim bir an. hani "çok yemek" den kastın burger king menü ve 12 li onion olunca "o ne ya" demiştim de, oradaki 3 tabak bayağı sağlam. geçersin meçersin yemek de bana patlar asldkjdal

sen git ye güzelce yorumunu alalım sonra :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...