Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaşta tıka basa yenilebilecek yer

Mithat

Öne çıkan mesajlar

Valla balkan için yemek 7-8 lira dendi başlıkta daha ölsen gitmem , o paraya yer zehirlenirim gibi hissettiriyo.

The best öğrenciyken çok gittim gidesim gelmedi , tıkıntı mı kırıntı mı o civarlarda bi ismi olan bişi vardı karşısına o ikili bi öğrenim hayatımı götürdü benim.

Çıtır diye bi yer var yine o civarlarda oraya gittim bir ara memnun kalmadım çok tırttı.

Pizza hut sınırsızı kaldırmış o yüzden gidemedim ama harbiden çok rezaletleşmeye başlamıştı pizzalar iyi olmuş.

Yine en iyisi , mcdonalds hamburgeri + arbys patatesi + burger king onion ringsi. Şunu 3-4 kere yaptım hayatımda her seferinde foodgasm geçirdim :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ucuzluğunda bir limiti var , bir yemek 15-20 lira diğeri 150 liraysa gider 15-20 lira olanı yerim yemeğe 150 lira bayılacak durumda değilim evlilik arifesi :D Ama kalkıp aynı yemek 5 lira diyen çıkarsa oradan yemem korkarım neden yapıyolar ki bu kadar ucuz olabiliyo derim. Sürümden bile kazanamazsın lan o parayla.

Yersin niye yemeyesin dünyanın en çok kazanan fast food zincirlerine de 'çok kötü' demek harbiden saçma duruyor , he sen beğenmezsin de ben çok beğeniyorum , özellikle triple whopper yerken benliğimi kaybettiğimi bilirim o kadar hoşuma gidiyor.

Hedefim burger kingten tripple whopper alıp onu big mac sosuna bulayıp öyle yemek , bakalım kısmetse yakında o da olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

yav said:

arkadaşlar gidiyosunuz balkan lokantasına macar kebabı istiyosunuz yanına bi çorba bi cacık
toplam menü 8-9 tl kadar bir şey tutuyor. doymazsanız bana gelin bi de ben ısmarlıcam aynısından. böyle güzel bi yemek de yok ayrıca

nerede bu loktanda.

deal accept yapsam mı acep :D

valla bana sevgi beslemeye başlarsınız şu macar kebabını bi yiyin hele
iki tane var beşiktaş'ta, biri şair leyla sokak'ta, diğeri kaldırılan kartal heykelin (bkm'nin karşısı) devamında.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

mc e çok gittiğim zamanlarda bana artık "buyrun evde de kullanın" diye dondurma kabında big mac sosu veriyorlardı.

sonra dedim "napıyorum?"

Şunu ben cidden merak ediyorum , gitsem parası neyse versem en hayvani bardağı full doldurucak şekilde alsam big mac sosundan verirler mi , kaça mal olur falan bunu merak ediyorum. Tripple whopperı big mac sosuna komple banıp kucuk bir tabağa koyup iyice sıkıştırıp içine rendelenmiş kaşar ve onion ringsleri atıp kendimce bir mini epic meal time yapma hevesim var açıkcası.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian tam bir şişman gibi konuşuyorsun ama bütün topiki okudum baştan sonra senin tavsiyen yok hiç , asıl senden bişiler duymaz lazım yok mu tavsiyen?

Bu akşamda şişmanlamayı düşünüyorum , henüz kahvaltı bile etmedim işteyim , saat 7de taksimde işten çıkıyorum taksim beşiktaş güzergahından devam edebiliriz , çok yolumu değiştirmeden. Ben yine kendimi garantiye alıp mcdonalds yapiim bu akşamda diyorum ama emin değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

balkan lokantası klasik bi lokanta gibi bir yer değil, fabrika gibi adamlar, sürekli 15 kişi kuyrukta bekliyor, gidip başkalarıyla aynı masada yiyorsun yalnızsan mesela. Fiyatlar da öyle martı eti mi bu dedirtecek kadar düşük değil, konsepte gayet uygun.
Etli yemekler 5.60'tan başlıyor falan işte. Tam fakirseniz çorba ve ekmek alarak 2 TL'ye doyabiliyorsunuz. Az fakirseniz çorba pilav 3 TL falan. Ben hep 9-11 tl arası tepsi alır çok güzel doyardım. Annemin yemeklerinden sonra en fazla yediğim yer balkan lokantasıdır heralde.

ha öyle fakirhane gibi salaş bi yer de değil. Öğrenci, orta direk mekanı. Gidin deneyin abi, ev yemeği işte en iyisinden.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Dworgian tam bir şişman gibi konuşuyorsun ama bütün topiki okudum baştan sonra senin tavsiyen yok hiç , asıl senden bişiler duymaz lazım yok mu tavsiyen?

Bu akşamda şişmanlamayı düşünüyorum , henüz kahvaltı bile etmedim işteyim , saat 7de taksimde işten çıkıyorum taksim beşiktaş güzergahından devam edebiliriz , çok yolumu değiştirmeden. Ben yine kendimi garantiye alıp mcdonalds yapiim bu akşamda diyorum ama emin değilim.

şişman sayılacak levela gelmeden döndüm kenardan. kendimi bıraksam şişman olurum ama kolayca.

yer tavsiyesi istesen ok ama sadece beşiktaş/taksim dediğinde ben pek bilmiyorum o bölümü
Sosyal ağlarda paylaş

Virginia Angus (Eminönü) (burada verilen bir tavsiyeydi çokzel cidden)
Burger House (Metrocity&Bağdat caddesi&Cevahir)
Bodrum mantı - feraye (adı değişti galiba yemeğin ama kızarmış mantı) (Arnavutköy)
Bayramoğlu döner (kavacık)
Go-mongo (istinyepark) (sınırsız git gel açık büfe ftw)
Kolcuoğlu kebap (koşuyolu)
Sosyal ağlarda paylaş

Listeden bi burgerhouse bi kolcuoğlunu denedim. Kolcuoğlu overrated geliyo bana TAT olarak fakat tıka basa doyma konusunda harbiden bir numaralar o kesin. Fiyatı da uygundu yanılmıyosam kişi başı alkolsüz 45 tl falandı galiba.

Kimileri biraz uzak yerlerde o yüzden zamanımı alacak ama şu listenin bir üzerinden geçmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...