MeSh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Türk yapımı korku filmi. Yakinda vizyona girecekmis. Aklıma direk "okul" filmi geldi ama bunun butcesi yine nispeten iyiymis.. (2 milyon $) Bakalim nasi bir fiyasko diyecem, on yargili diyeceksiniz.. Ama on yargili olmamak ne mumkun?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 o değide abi gecenlerde cnn turk te bi haber vardı Türk bi yönetmen bir korku filmi çekicekmiş.Türkiye belki de dünya da ki en korkunç film olcakmış öyle iddaa ediyolar.Neden mi ? : Film de kullanılan korku öğeleri tamamıyle gerçek olucak peki bu korkunç olan öğeler neler ? : Filmin ismi ''Cinler '' olacak ve adından da anlasılacağı gibi filmdeki görüntüler gerçek Cin görüntüleri olcakmış adam bunun için film de medyumlardan ve hocalarda kurulu bir kadro varmış. - * Anlatması bile korkunç okuması bir o kadar öyle Bir de filmi izledik mi Ne Olcak ?????[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Uff tam da sırası. Zaten ramazanda milletin kafalarını ütülediler gizem evliya yatır bilmemneleri ile, şimdi rant kokusuna üşüşen sinekler bunu çıkarıyor. Sonra kızıyoruz bu toplum neden hacıya hocaya üfürükçüye para kaptırıyo türbelerden çıkmıyo diye. AL! sözde sanatçı satacak bi bunu bulmuş. Tööbe töbe..[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ya bırak allasen ya kedidir kedi...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
geffen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 meraklandım.. ama o cinler'e gitmem.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bence de gitme ama adam harbi kararlı fena bi film yapıcak izlerseniz 10 gün yataktan cıkamassınız artık tabii bende :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Yani bu kadar reklamın ardından,böle rezalet bi film tebrik ederim.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI Genç FB
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 büyüye gidene kadar garez e gidin daha iyi...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 sinemada izlemeyin gitcektim iyiki gitmemişim..Sinemaya para vermeye deymez alın dvd seyredin valla çok merak ediosanız...En beğendiğim sahne ise Cin Tecavüz sahnesiydi resmen yarıldım...[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI Genç FB
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 içinde fireball olmayan ismi büyü olan filme gitmem ben[signature][hline]-Affetmek, seni incitenlere vereceğin bir armağan değil, kendine vereceğin bir armağandır. Jerian Flameeye of
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 flameeye cok felsefı ve degısık bır bakıs acısı. Tebrık edıyorum[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 turkler açısından bakılırsa yine ii olmuş..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Predator Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 kobe spoiler yapmışın be hoca[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Cin war ama başka bir boyutta .Kuran-ı kerimdede yazıyor...Neyse bu ayrı bir konu Ben buyuye gıtmem mazallah başıma bişi gelir :)
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Bende hayatta gıtmem adamların basına gelmeyen kalmadı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Mix Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: Ruby_DraGon, 18 Aralık 2004 09:44 tarihinde demiş ki: Bende hayatta gıtmem adamların basına gelmeyen kalmadı lol bu yüzden gelmeni bekliyolardı zaten:) reklam ters tepmiş be[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 hehe harbi gitmicemnemelazım:)Buyu cin min bunnar gerçekte olan şeyler zaten bide üstümüze çekmiyelım:)
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Ben buqünden için qidicektim arkada$ın doğum qünü olduğu için haftaya kaldı..[signature][hline]
geffen Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 haytta gitmem bu kadar olaydan sonra bütün kanallar ilk bu filmi vizyona sokucaktır.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: Ruby_DraGon, 18 Aralık 2004 09:44 tarihinde demiş ki: Bende hayatta gıtmem adamların basına gelmeyen kalmadı vah canım daha anlıyamadın reklam olduğunu..Benim 10 yaşındaki kardeşim bile izledi çocukta tepki bile yok ne rezalet film dedi..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI Genç FB
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 valla sınıftaki dinciye sordum buyu harbiden varmı dedım.var dedi en buyuk gunah dedi. cin zaten varolduunu soyluo erif. da anlatıyoda anlatıyo.tabi ne kadar inanırsınız bilemem.filmdeki bazı sahneler gerçekten olmuş hadı bunuda koyalım demişler.bence gidin gorun derim.neden?çunku turkler yapmış...ben dun gece gittim film bitiiinde başım aarıodu.kafama cinmi girdi acaba?[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
djaxx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 "paranız nası boşa gitcek diye düşünmeyin büyü filmine gidin " diyor herkes ve bende kesinlikle katılıyorummm : ))[signature][hline]Webmaster of Cankaya Go-Kart gokart.cankaya.edu.tr
Öne çıkan mesajlar