Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş yerinde başarı/başarısızlık sonucu tepkiler

Mithat

Öne çıkan mesajlar

bi keresinde eski bi abim - müdürüm çoo severim -
bu adam süper ama yaptığını bi kere daha kontrol etmek lazım demişti beni önerirken sdsfss

askerden sonra beraber iş yaptığım badimde
"olm bu herife fiziksel iş vermeyin aq" demişti.

bizim hanımın patronu çok uyuz bu konuda
hata yapınca
goygoy
bişiyi başarınca
"aman yae nlcak"
Sosyal ağlarda paylaş

Biz serbest bölgedeyiz birde. 1 pil için bile 60 tl işlem parası veriyoruz. O yüzden satınalma böyle ufak şeyleri biriktirip biriktirip birden geçirmeye çalışıyo.

ULAN Bİ PİL Bİ KALEM NE KADAR BİRİKEBİLİR Kİ?

Artık çözümü bulduk. Ufak şeyleri alıyorum, fişini veriyorum parayı alıyorum hafta sonunda sdf. Satınalmaya bypass.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de geçen gün çok aptal bişey yaptım sdghfdhdgh. Hadi paylaşalım komünütü filin olsun.

Hurda telleri makaralardan sağan bi sistemn var. Basit bişey, teli motor çekiyor zaten makaradan kendisi boşalıyo. Bişey olmuş tel yamuk gidiyodu. Tedarik zinciri müdürüyle geziniyoz, adam aa yamuk fln dedi. Ben de nedense sazan gibi atladım düzeltiyim diye. Motoru durdurdum.

LAN!

Motor durdu da, hızını almış makara durmadı. Makara durana kadar teller yere boşaldı falan ahaha.

Adam bi güldü "onu yapmayı ben de biliyorum cengiz" dedi. Ben tabi "bin ini hiç dişinimidim imri biy ihihih" dedim ahahah.

Sonra tabi bite o telleri temizlemek operatöre kaldı sdfgfd. Bi de ona "ümit bey lütfen küfretmeyiniz ihihi" deyip uzaklaştım sdfbdgf
Sosyal ağlarda paylaş

Olm ne guzel lan koca koca sirketlerde calisiyorsunuz. Ben 2 tane sirketin ortagiyim. Totalde 7 kisiyiz. Hic personelimiz yok herkes patron. Donemsel stajer aliyoruz sadece bedava diye. Onlar da yabanci ogrenci oluyor genelde anca dolaniyorlar ortada united colors of benetton gibi. Kendi cayimi kendim aliyorum. Satinalma da benim sekreter de insan kaynaklari da. Kiymetini bilin abi. Azar yemeyeyim kimseye eyvallahim olmasin kazandigim cebime kalsin istedigim zaman calismayayim kimseden izin almayayim guzel seyler de olsa insan kurumsal calisanlara imreniyor. Su an uluslararasi bir proje burosu gel dese avrupada 2dk dusunmem giderim abi.

Hata konusuna gelince. Stajer muhendisken bana bir defa gaza gelip santiye emanet etmislerdi. Temeli yanlis dokturdum. Fazladan kiris koyduk temele. Fark edilmedi. Ilk once is isten gecince de fark etmeyenler onlara da patlamasin diye ortbas ettilerdi. Daha saglam oldu falan diye hatta teselli ettiler birbirlerini. Giren fazla demir beton da muteahhite girdi. Adam da gikini cikartmadi. Sonra da bacak soktu ama belediyeye sfdsfds.
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

Hata konusuna gelince. Stajer muhendisken bana bir defa gaza gelip santiye emanet etmislerdi. Temeli yanlis dokturdum. Fazladan kiris koyduk temele. Fark edilmedi. Ilk once is isten gecince de fark etmeyenler onlara da patlamasin diye ortbas ettilerdi. Daha saglam oldu falan diye hatta teselli ettiler birbirlerini. Giren fazla demir beton da muteahhite girdi. Adam da gikini cikartmadi. Sonra da bacak soktu ama belediyeye sfdsfds.

bağ kiriştir o bişi olmaz ajhdadkajlgh
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Biz serbest bölgedeyiz birde. 1 pil için bile 60 tl işlem parası veriyoruz. O yüzden satınalma böyle ufak şeyleri biriktirip biriktirip birden geçirmeye çalışıyo.

ULAN Bİ PİL Bİ KALEM NE KADAR BİRİKEBİLİR Kİ?

Artık çözümü bulduk. Ufak şeyleri alıyorum, fişini veriyorum parayı alıyorum hafta sonunda sdf. Satınalmaya bypass.

aynı durum bizde de var.Acile binerse Bööle ufak tefek şeyleri ilişkilerin çok iyi olduğu bir tedarikçiye aldırıyoruz kayıtsız kuyutsuz.Daha sonra ona bi makina parçası falan imal ettireceğimizde bi kaç yüz euroluk.O fiyatın arasına geçiştiriyor.

Ufak şeyler serbest bölge girişinde de sokulabiliyor.En azından burdaki serbest bölgede bööle
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...