BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 muhabbet kuşu al kendine.. kuşçu adam ol.. "kuşçu n'aber?" diye selamlasınlar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 turkceyi biraktim tcp/ip konusuyorum artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 ahahah iş yerinde evcil hayvana izin verseler güzel olabilirdi önüme igiuana yada muhabbet kuşu koyar eğlenir dururdum pugda olabilir evet http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/06/13/article-0-1A4BB14C000005DC-554_634x429.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 ethernet kablolarına gizli gizli dil atıyormuşsun senko doğru mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Adana bölgeden bişey olmaz ya. Adana sıkıntılı zaten bırak iletişim kurmasınlar sdf. Satınalmalar çok fena ya. 1 tane kalem pil almak için talep açıyosun, talep formu yazılıyo, 10 yerden teklif alıyorlar, zaten ne pil ihtiyacın kalıyo ne bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 aynuı zıkkım yüzünden departmana komple kalem b-pil alıyoruz artık ahaha bakalım bir kolü AA pil için satınalma açtık bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 kendileri alıyorsalar iyiymiş ben eski teklifleri açıp kafama göre word de düzenleyip fiyat yazıyordum firmanın bii yüksek fiyat çekince, proformanızda böyle yazıyor düşük verin diye arayacakları tutmuş artık her dosyam 3 defa dönüyor, habire bir şey düzezlttiryorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 bi keresinde eski bi abim - müdürüm çoo severim - bu adam süper ama yaptığını bi kere daha kontrol etmek lazım demişti beni önerirken sdsfss askerden sonra beraber iş yaptığım badimde "olm bu herife fiziksel iş vermeyin aq" demişti. bizim hanımın patronu çok uyuz bu konuda hata yapınca goygoy bişiyi başarınca "aman yae nlcak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Biz serbest bölgedeyiz birde. 1 pil için bile 60 tl işlem parası veriyoruz. O yüzden satınalma böyle ufak şeyleri biriktirip biriktirip birden geçirmeye çalışıyo. ULAN Bİ PİL Bİ KALEM NE KADAR BİRİKEBİLİR Kİ? Artık çözümü bulduk. Ufak şeyleri alıyorum, fişini veriyorum parayı alıyorum hafta sonunda sdf. Satınalmaya bypass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 koskoca mühenddizsin çıkar cebinden al len ne pilmiş cimri herif!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Ben de geçen gün çok aptal bişey yaptım sdghfdhdgh. Hadi paylaşalım komünütü filin olsun. Hurda telleri makaralardan sağan bi sistemn var. Basit bişey, teli motor çekiyor zaten makaradan kendisi boşalıyo. Bişey olmuş tel yamuk gidiyodu. Tedarik zinciri müdürüyle geziniyoz, adam aa yamuk fln dedi. Ben de nedense sazan gibi atladım düzeltiyim diye. Motoru durdurdum. LAN! Motor durdu da, hızını almış makara durmadı. Makara durana kadar teller yere boşaldı falan ahaha. Adam bi güldü "onu yapmayı ben de biliyorum cengiz" dedi. Ben tabi "bin ini hiç dişinimidim imri biy ihihih" dedim ahahah. Sonra tabi bite o telleri temizlemek operatöre kaldı sdfgfd. Bi de ona "ümit bey lütfen küfretmeyiniz ihihi" deyip uzaklaştım sdfbdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 sdsfsdsdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 SeaGle said: Ben tabi "bin ini hiç dişinimidim imri biy ihihih" dedim ahahah. ashdfhasdfgasdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 ahaahadsh seagle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 SeaGle said: "bin ini hiç dişinimidim imri biy ihihih" AHAHA abi çatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Olm ne guzel lan koca koca sirketlerde calisiyorsunuz. Ben 2 tane sirketin ortagiyim. Totalde 7 kisiyiz. Hic personelimiz yok herkes patron. Donemsel stajer aliyoruz sadece bedava diye. Onlar da yabanci ogrenci oluyor genelde anca dolaniyorlar ortada united colors of benetton gibi. Kendi cayimi kendim aliyorum. Satinalma da benim sekreter de insan kaynaklari da. Kiymetini bilin abi. Azar yemeyeyim kimseye eyvallahim olmasin kazandigim cebime kalsin istedigim zaman calismayayim kimseden izin almayayim guzel seyler de olsa insan kurumsal calisanlara imreniyor. Su an uluslararasi bir proje burosu gel dese avrupada 2dk dusunmem giderim abi. Hata konusuna gelince. Stajer muhendisken bana bir defa gaza gelip santiye emanet etmislerdi. Temeli yanlis dokturdum. Fazladan kiris koyduk temele. Fark edilmedi. Ilk once is isten gecince de fark etmeyenler onlara da patlamasin diye ortbas ettilerdi. Daha saglam oldu falan diye hatta teselli ettiler birbirlerini. Giren fazla demir beton da muteahhite girdi. Adam da gikini cikartmadi. Sonra da bacak soktu ama belediyeye sfdsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Başarı olduğunda o an alkış tutulmasa bile uzun vadede zaten kariyerine devam ediyorsan başarının meyvesini almış oluyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Güzel iş başarmak için o iştesin zaten kimsenin pohpohlamasına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 chrome said: Hata konusuna gelince. Stajer muhendisken bana bir defa gaza gelip santiye emanet etmislerdi. Temeli yanlis dokturdum. Fazladan kiris koyduk temele. Fark edilmedi. Ilk once is isten gecince de fark etmeyenler onlara da patlamasin diye ortbas ettilerdi. Daha saglam oldu falan diye hatta teselli ettiler birbirlerini. Giren fazla demir beton da muteahhite girdi. Adam da gikini cikartmadi. Sonra da bacak soktu ama belediyeye sfdsfds. bağ kiriştir o bişi olmaz ajhdadkajlgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 ümit bey yine de küfretmiştir bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 hata yaparsan saniyesinde fırçayı yersin ama... değerini bilmiyor o şirket senin. istifa et bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 SeaGle said: Biz serbest bölgedeyiz birde. 1 pil için bile 60 tl işlem parası veriyoruz. O yüzden satınalma böyle ufak şeyleri biriktirip biriktirip birden geçirmeye çalışıyo. ULAN Bİ PİL Bİ KALEM NE KADAR BİRİKEBİLİR Kİ? Artık çözümü bulduk. Ufak şeyleri alıyorum, fişini veriyorum parayı alıyorum hafta sonunda sdf. Satınalmaya bypass. aynı durum bizde de var.Acile binerse Bööle ufak tefek şeyleri ilişkilerin çok iyi olduğu bir tedarikçiye aldırıyoruz kayıtsız kuyutsuz.Daha sonra ona bi makina parçası falan imal ettireceğimizde bi kaç yüz euroluk.O fiyatın arasına geçiştiriyor. Ufak şeyler serbest bölge girişinde de sokulabiliyor.En azından burdaki serbest bölgede bööle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 SeaGle said: bin ini hiç dişinimidim imri biy ihihih ashdahdha hala gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 sdfdsfsgfhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mithat kesin Önbürocu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar