Mithat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Bunu hepimiz yaşıyoruzdur garanti , birinin bi tarafını kurtarırsın veya bişi başarırsın güzel güzel işini başarmanın gururuyla , kimse iplemez , aferim lem diye dalga bile geçmezler. Toparlanabilecek basit bir hata yaparsın , herkes ağzınıza ***** . sonra niye isteksiz çalışıyorsun mithat, misafirle gülerek konuş mithat , oohooo birader önce güldürmesini bilicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 daha basima hic gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Senin gibi elemanım olsa her tuvalete çıkışından sonra alkışlarım lan ben :D Seni saymıyoruz, sana iskandinav getiricem ben sen takma bunları kafaya canıms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 senko said: daha basima hic gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 hata yapmayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 bizim müdür ve gmy sırtımızı sıvazlıyorlar.. gazımızı alıp gidiyorlar sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 başkalarının hatalarını sıvamıyorsun bırak kovulsunlar gerekirse aptal insanlara yardım etmeyin,harcadığınız efora yazık konu iş olunca ben kimseye yardım etmiyorum dünya kadar boş vaktim bile olsa kimsedende yardım istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Hatayla falan pek alakasi olmaz boyle seylerin. Basindaki yoneticinin ne kadar yetkin oldugunla alakali. Hepsinden az biraz olacak olaylar karsisinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 e abi benim işim göt kurtarmak üzere kurulu,.. "bak abi buraya sıçmışsın şöyle şöyle yap yoksa yrra yeriz" diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 iş dışı olanlardan bahsediyorum mesela bizim bi tane salak mühendis vardı kız birim dönüştürürken bile hata yapıyordu sürekli CClerden falan gördüm bi kaç kez böyle bariz hata var eşşek kadar kahvemi içip gülüyordum eheueh sonra satın almaya yolladılar kızı hepimizden çok kazanıyor lan şimdi aslında iyilik yapmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 basit hesaplarla uğraşmak yerine kafası daha iyi şeylere basıyomuş demek ki kızın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 önemli olan hatanın izini kaybettirip ortaya çıktığı zaman başkasının üzerine atabilmek zaten kimse hatırlamıyor geçimişi bir de ne kadar az imza atarasan o kadar rahat edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 alın size rehber http://profesyoneller.turkcell.com.tr/portfolio/tum-isi-baskalarina-yikmanin-en-kurumsal-yolu-takim-calismasi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 yanlislikla tum karadenizin telefon sebekesini gocertince pek gizlemek mumkun olmuyor siz sormadan soyliyim, ben degilim bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 nie başkalarıla çalışıonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 hamsilipilav said: nie başkalarıla çalışıonuz ben devlete çalışıyorum hizmet için varım vergileriniz helal edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 forgiver.jpg FORGIVER He works for our sins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 gerçi ben de vergi veriyorum yalnız bu işe girmemeydik iyyidi http://galeri.uludagsozluk.com/27/lord-of-war_19757.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 bi dk.. bizim verdiğimiz vergilerle sen çalışıyorsan.. senin verdiğin vergilerle kim çalışıyor? http://cdn.meme.li/images/984.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Biz de bakımcıyız, ihaleler hep bize kalıyo genelde. Ama artık çözdük olayı, biz de satınalmaya atıyoruz topu, satınalmada patlıyo. BİZ MAKİNEYİ BAKIMA ALDIK AMA SATINALMA YEDEK PARÇALARI ZAMANINDA GETİREMEDİEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 satınalma bir şey satın alınca gözlerim yaşarıyor yaklaşık maliyetinden şartnamesine kadar hazırlayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 ben sakar bi adamım hata yapıp dururum üstlerimle aram genel olarak iyi olduğundan ve en önemlisi çalışırken onların hatalarını buldugumda caktırmadan ve baska kımseye soylemeden onlara haber verıp "abi anlarsın ya" çaktığımdan bişi olmaz. ama bi keresinde, benim dikkatsizliğim yüzünden 3 tane RNC ( koskoca adana bölge ) susmuştu 1 gün boyunca. bi 5 dakika azar yedim felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 ben tasarımdayım valla insan yüzü görmüyorum en rahatı benim en büyük hatam bir araca iki tane benzin deposu koymak oldu biri lpg çıkışı diyip satmaya çalıştım...yemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 yedek deseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 NolaxThensbane said: ben tasarımdayım valla insan yüzü görmüyorum en rahatı benim en büyük hatam bir araca iki tane benzin deposu koymak oldu biri lpg çıkışı diyip satmaya çalıştım...yemediler. abi bu da kotu iste ben de tasarimciyim da gun icinde sadece visio veya cihazlar ile konusmak hic eglenceli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar