deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Hayatımda takip etmediğim bir konuydu ama lazım oldu sdlkhjg Nerelere bakmak gerektiğini de bilmiyorum açıkçası. Durum şöyle şimdi. 02.09.2013'te kaydımı sildirdim ben eski yüksek lisansımdan, şimdi sanırım yeni af çıkmış taze (bulamadım gerçi adam gibi haber, duyuru vs.)ben bu aftan (eğer varsa) nasıl yararlanabilirim? O kadar uğraştım ettim, bir götü boklu askerlik yüzünden kayıt sildirmek zorunda kaldım; şimdi elimde bitmek üzere olan makalelerim falan da varken tez olarak birini verir mezuniyetimi alırım diye düşünüyorum eğer oluyorsa.
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 6111 var en son çıkan benim bildiğim ama o da 1.5-2 sene oluyor sanıyorum, ondan sonra bişey çıkmıycak demişlerdi.
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 http://www.radikal.com.tr/turkiye/yok_baskani_cetinsayadan_ogrenci_affi_aciklamasi-1157803
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 kayıt sildirmek ilşe programdan atılmak arasında fark vcar yalnız.. e atılma kalkmışken enden kaydını sildirdin ki?
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 bu af kılık-kıyafet yönetmeliğinden dolayı atılanları kapsayacak diye okudum gazetede, yani genel mi bak bi
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 BabacumMostors said: kayıt sildirmek ilşe programdan atılmak arasında fark vcar yalnız.. e atılma kalkmışken enden kaydını sildirdin ki? Ya başka üniversitede kadroya girdim, tekrar yükseğe başladım farklı ana bilim dalı olduğu için. Tabii bir yandan eski üniversitemde de 3. yılımı dolduruyordum, tecil için yenisine başlarken eskisinden kaydımı sildirip tekrar tecil istemek zorunda kaldım... Derken işte bu af olayını duydum, ne olduğu hakkında hiç bir fikrim de yok açıkçası ama imkan varsa sildirdiğim kaydımı tekrar yaptırıp 3-4 ayda tezi verip diplomamı almak istiyorum.
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 atılmada olmuyor mu anca af, kaydınız sildirince sanmıyorum aftan yararlanabileceğini. sonuçta kendin çıkıp gitmiş oluyosun ne affı sdf
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 kayıt sildirme değil de verdiğin dersler için hak saklama başvurusu yapman gerekiyodu. onu yapmadığın için tezi verip diploma alamazsın.
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Hak saklama falan ilk kez duydum ben. Bu arada 2011'de çıkan aftan kayıt sildirenler de faydalanmış. Zaten atılma vs. kalktığı için öyle de olması gerek diye düşünüyorum. Neyse olursa ekime
Öne çıkan mesajlar