Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 nisan 2018 son ödeme tarihi toplu olan borcun nisan 2017den itibaren yazılan borçlar 2018 e kadar yatırmazsan faize düşecek nisan 2018 de sağlık hizmetlerinden yararlanmak istersen max 2 aylık borcun olacak nisan 2017 den itibaren yazılanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 ödemeye çalıştıgımda da 3 aylık borcun var faizi şu kadar diyo (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 673 olan borcun son ödemesi nisan 2018 edevletten bir belge basılıyor gss borcunu vs gösteren, o belgeyle gidip ödemeni yapabiliyorsun erkenden ödeyeyim bitsin dersen, bankalara ödeniyor sanırım. edit: İnternet bankacılığında ilgili kısımdan da ödenebiliyormuş benim şöyle mesela https://i.hizliresim.com/ERVEY9.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 tam amele soruları da o ödemeye ekranındaki 3 aylık borç neyin nesi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 yapılandırma yaptılar nisan 2017 öncesini, o ödeme kısmında çıkan nisan 2017 ve sonrası yapman gereken ödemeler. sonsuza kadar yazacak işte işe felan girmezsen ve ya kendini sigortalattırmazsan tercihe bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 sanırım sonunda anlamaya başladım nisan 2017ye kadar olanları nisan 2018e kadar ödemem gerek onun dışında nisan 2017den sonra giren borçları ödediğim takdirde öncekileri ödemeden nisan 2018e kadar sgk'dan faydalanabiliyorum bu di mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 yes, nisan 2017den sonra maximum 2 aylık borcun olursa da yararlanabiliyorsun, muhakkak 0 borcun olması gerekmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 çok teşekkür ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Son olarak nisan 2017 öncesi olan borç için kağıt alıp sgk'ya gidersek taksit vs yapılıp ödenebiliyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Şimdi vakıfbanktan kendi borcumu ödemeye çalıştım istersem hepsin birden ödeyebiliyorum. Ya da belirli bir miktar ödeyebiliyorum, mesela 10 tl nisan 2018 e kadar parça parça istediğin miktarlarda öde uğraşma bence. sgk ödemeleri altında Gss 6824 seçeneği var, tc noyu girince çıkıyor bütün borç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 evet ben de bunu yaptıktan sonra baktım ona öyle oluyomuş hakkaten admin olunca herkesi banlayıp seni bırakıcam teşekkürler dsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 işbankasında "GSS 6824 Prim Tahsilatı" diye seçenek yok başka bi sürü şey var, online ödenmiyor mu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 yapılandırma yaptırdıysan online ödenmiyor diye biliyorum ama yanlış biliyor da olabilirim yanlış dendi dikkate almayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 anlaşmalı bankalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 bende 3 aylık birikmişti onu ödedim kendi sitesinden ( yönlendirme yapıyo oraya) onun dışında 2017 nisana kadar olanları da bankadan görüp ödeyebiliyorum zaten kendi yapılandırılmış galiba (garanti bankası) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 edevletin kredi kartıyla öde diye bi seçeneği var ya sgknın online ödeme şeyi çıkıyo, orda bile yokki lan 6824 asdfg, yeni mi çıktı bu olay. 2012'den kalma 300 kağıt var ödeyim de bitsin artık işliyiz zaten yıllardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 sadece bankalardan ödensin diye protokol yaptı heralde köftehorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Revangelis said: yapılandırma yaptırdıysan online ödenmiyor diye biliyorum ama yanlış biliyor da olabilirim Yanlis. Yapilandirma yapip faizi sildirdikten sonra tek kalemde odemistim garanti cep subeden. Bi arkadas taksite bagladi parasini bana veriyo onunda ayni sekil ben odemesini yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 şimdi ceptetebe girdim, hiç aklıma gelmedi işbankasında olmayıp tebde olabileceği ama eklemişler bunu tam miktar çıktı otomatik ödedim gitti gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 iş bankasında var, gss prim yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 yok ordan girince borcunuz yoktur diyo işbankasında, aktif prim yazılanlar için herhalde o. benim artık gss ödemem yok sgklı olduğumdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Yav benimde bu en son yapilandirmadan sonra , 2012-2013 yillarina ait 800 kusur lira odemem gozukuyor edevlette , kredi karti ile ode diyorum , sgk nin siteye yonlendiriyor. Sgk nin sitede , diger- gss prim secip tc giriyorum borcunuz yok yaziyor. Is bankasi online subeden gss primi secip , tc giriyorum yine borcunuz yok yaziyor. Is bankasi subesine mi gitmek gerekiyor yoksa vakifbank , ziraat falan mi kasicaz? Bir de yarin borc yapilandirmasindan faydalananlarin ilk taksidi odemeleri son gunuymus.Benim 2013 den beri borcum yok , eski borcumun ilk taksitini mi odemem gerekiyor acaba? Ulan gece gece kafamda deli sorular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 eski borc isbankasinda secenegi yok yazdigim gibi gss primden degil bilmemkac numarali borclandirmadan odeyecen. Tebde vardi odedim online 2012den kalma yapilandirilmis borcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Silphatos said: işbankasında "GSS 6824 Prim Tahsilatı" diye seçenek yok başka bi sürü şey var, online ödenmiyor mu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar