yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Hasssssssssssssssssssssssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 büyüksün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Wzm0nh2Q1ak re-post biliyorum da. Hala hayret ediyorum nasıl bi insan evladıdır şu kişilik, the most asshole fan seçilmiş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Çocuğun sağında oturanların 2. sırasındaki zenci ablamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 yalnız çocuğun elinden çalıyor, çocuk istismarı diye dava açsalar süründürürler karıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 yildirimokur said: http://www.youtube.com/watch?v=Wzm0nh2Q1ak re-post biliyorum da. Hala hayret ediyorum nasıl bi insan evladıdır şu kişilik, the most asshole fan seçilmiş hehe Ben de bu kadına rage açan dümbüklere sinir oldum. Dünyanın pek çok yerinde ÖLÜYO ÇOCUKLAR. Açlıktan ölüyor. Savaştan ölüyor. İlaçsızlıktan ölüyor. Bu milyonlarca öfkeli çocuk sever kalabalık nerede? Sadece Irak'da 400bin çocuk ölmüş. bir milyona yakın da öksüz/yetim ailesiz kalmış çocuk var. Bu twitter kitlesinin BİR tane protestosu var mıdır acaba? Videodaki teyze de azcık sarhoş, tamam, eşşeklik etmiş. Ama bu ne be arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 öyle deme abi toms alınca, bi çiftte afrikalı çocuklara yolluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 ben calender mesrebim guzel cirkin aramam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 moriarty said: öyle deme abi toms alınca, bi çiftte afrikalı çocuklara yolluyolar. Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar