Theridone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 arıyorum. böyle sol tarafta (solda olması önemli değil o kadar da) home pages contact vs olacak, fazla kastırmayacak zaten içine çok şey de yazılmayacak. bir etkinlik için kullanılacak site sadece. bilgi amaçlı 2-3 tane resim koyucaz o kadar. bi bulamadım adamakıllı. var mı daha önce kullanmış ya da bildiği olan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 şöyle birşey mi mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 yok abi birazcık göze güzel görünsün bir arkplanı değiştirelim istiyorum. böyle minimalist güzel temalar gördüydüm ama yetemedim bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 arka plana stonehenge koy abi. anlamadığım bir şekilde çok tutuyor içinde stonehenge olan her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=mbyzgeee2mg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 who the fuck builds a stonehenge :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 bro yarın onlnie olunca bana mesaj at giriyim halledelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar