roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Düzeni değiştirebilmek için mevcut düzende güçlü olmak gerek, bu da anca çalışmakla olabiliyor. Dolayısıyla köprüyü geçene kadar ayı-dayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Hayali paralar uzerinden siyaset yapmayin abi. Bu devirde kemiksiz nakit zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 @roket abi bobregi kaptırmadın dimi karaborsacı hatuna. he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Şaka lan, çakayım düzene. Kendimi kurtarayım da, sıra birkaç kişiyi daha kurtarmaya gelecek, sonra öyle Burj el Arab'ın tepesinde altın soslu puding fln yiyerek takılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 vivavale said: @roket abi bobregi kaptırmadın dimi karaborsacı hatuna. he he ahahah yok, tekrar buluşmadım onunla. Mesaj attı geçen, bugün tekrar mesaj attı. Ben de bu sırada istediği biletleri bulabilecek birini buldum. Organize suç örgütüne dönüşüyor bizim ilişki, o yüzden bulaşmak istemiyorum, aradan çekileceğim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Lan ne kadar zorlama bi title olmus oyle.Bildigin duz muhasebeci iste bu, tecrubesiz olanindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 ne muhasebecisi olm, adam cek senet tahsilati diyo, mafya iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar