L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 selam gençler, sinirlerimi bozmaya başladı oyun bronzedan çıkamayınca bende varsa ilgilenen dursun diye başlık açayım dedim. champs: ahri akali alistar amumu annie ashe cho corki mundo eve ezreal fiddle fizz gp garen jax jinx karthus kat kassadin kayle kennen kha yi morgana nunu panth poppy rengar riven shaco ryze shen sivir singed sona soraka taric teemo thresh trist tryan twisted fate udyr vayne veigar ww zilean skinler: foxfire ahri mafia jinx mercenary kat tribal ryze championship thresh justifier vayne ya da adı neydi lan bu skinin mavi olan D: öyle işte, gözden kaçırdığım sürpriz bir iki şey daha çıkabilir. malum türküm 2 rune page var, biri ap biri ad ağırlıklı. tam ikiside vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Ben kendi accountumu west e geciricem s3 sonu, Rp aldim duruyo. Gecirmesemde westte bi acc daha alsam neye mal olur diye dusunuyorum bu tarz bi acc. Bi fiyat yazarmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 vs atalım mı? arenada bekliom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 kaça okuttun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 75 liraya satıldı. açıkcası skinlere daha fazla verdim sanırım ama sıkıldım bronzedan. yeni acc açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 0 lancaktı zaten abi sezon başı satmayaydın o kadar ucuza 20 gün falan var en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 olsun ya komple champleri flm değiştirmek istiyorum bilmiyorum sıkıldım tekrar kasasım geldi 30a belki oynamam bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 battle trainingdeyim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar