karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 beni hatırlayan 1 kişi yoktur ha... ama gene de bi sorayım Sherlinda, Deli Osman ve ya Shreina yı hatırlayan var mı?[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 said: karpuz, 29 May 2003 18:05 tarihinde demiş ki: beni hatırlayan 1 kişi yoktur ha... ama gene de bi sorayım Sherlinda, Deli Osman ve ya Shreina yı hatırlayan var mı?[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Allah Allah.. Onlar da kim ola kine? :P[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 sen ayrısın abi...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Light'ı hatırlayan vardır herhalde.[hline]deep. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 LIGHT guild diil mi? strombringer ın kurduğu?[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 şerlindayı hatırladım[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 hosgeldin...[hline]† Tek Rakibi Kendisi † ZodyaG Admin Scripter,Grafiker ICQ=160053851 Volkan Polat Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: karpuz, 29 May 2003 18:05 tarihinde demiş ki: beni hatırlayan 1 kişi yoktur ha... ama gene de bi sorayım Sherlinda, Deli Osman ve ya Shreina yı hatırlayan var mı?[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Hepsi birbirinden yabancı isimler walla, biri bile tanıdık gelmedi nedense :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Sherlinda hatırlamazsın ama jalapeno ben seni kıl ederdim sürekli aşkım :P[hline]deep. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 jalapeno mu Tabii ki hatırlıyorum nasıl hatırlamam benden tribal mask spawnını göstermemi istemiştin hep gold setle dolaşırdın...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Ahaha süper ya ama sana durmadan kazık atıyordum ben :P Pk oluyordun yanlışlıkla kesiyormuş numarası yapıyordum ama çok Lord olmaz istiyordum [Snn de öyle kolay değildi lord olmak][hline]deep. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: Deep-Night, 30 May 2003 22:36 tarihinde demiş ki:...[Snn de öyle kolay değildi lord olmak][hline]deep. ? Lord olmayan kalmamıştı serverda, ben bile pvp fakiri karakterimle olmuştum, hatta lord olmayanlara ayrı bir gözle bakıyorlardı?[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Bilmem benim oynadığım zamanlarda yoktu son zamanlarında oynamadım ben.[hline]deep. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Ha, sonradan coştu tabi, son zamanlarda :)[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: Rewendor, 31 May 2003 11:35 tarihinde demiş ki: said: Deep-Night, 30 May 2003 22:36 tarihinde demiş ki:...[Snn de öyle kolay değildi lord olmak][hline]deep. ? Lord olmayan kalmamıştı serverda, ben bile pvp fakiri karakterimle olmuştum, hatta lord olmayanlara ayrı bir gözle bakıyorlardı?[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Ben Moonglow şehir sınırları dışına çıkmadan Illustrious Lord olmuştum ya, hala ona yanarım :D Neyse ki FC den birileri yetişip 15 dakikada kurtarmıştı beni bu utanç verici durumdan :) [hline] "Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.." Arab, Abdul Alhazred; Necronomicon [Bu mesaj Xasf tarafından 31 May 2003 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 O bendim :) Klei'nin karakterle. :)[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Eywalla ozman :)[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.." Arab, Abdul Alhazred; Necronomicon Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 SNN De Sherlinda karakterimle 1 kere bile evet yanlış duymadınız 1 kere bile Lord olamadım...[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Üstün Başarı Madalyası takdim ediyorum o zaman sana.. Hakkaten imkansızı başarmışsın :)[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.." Arab, Abdul Alhazred; Necronomicon Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Ben bunun altından "çünkü sherlinda dişi chardı, lady oldum" gibi iğrenç bi espiri bekliyorum ama hadi hayırlısı :)[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 O zaman madalyayı verirken düzenlediğimiz askeri törende vururuz adamı :D[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.." Arab, Abdul Alhazred; Necronomicon Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DropXante Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Hoş Geldin ![hline]Hayatta en önemli olan şey A$kdır. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.