Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gif Thread

quixef

Öne çıkan mesajlar

ARKADAŞLAR!
BÖYLE KADINLARIN OLUŞTURDUĞU ROL MODELLER TOPLUMUMUZA ÇOK ZARAR VERİYOR.
DÜNYAYI TÜKETİM TOPLUMU ZİHNİYETİ ELE GEÇİRMİŞ DURUMDA.
SİMULASYON VE SIMULCAR DÖNGÜSÜ İÇERİSİNDE YOK OLUYORUZ.
LÜTFEN BENİM GİBİLER İÇİN KAPINIZIN ÖNÜNE BİR KAP SU VE YEMEK BIRAKIN.
BAĞLAYAMAYACAĞIM.
BEN YATIYORUM.
Sosyal ağlarda paylaş

hah bir de şey vardı.
bunlara bu kadar parayı niye veriyorlar zannediyorsunuz iki filmde oynuyorlar diye mi? hayır! size hayaller satmak için. size yaşam modelleri, tüketim modelleri satıyorlar ve size sattıkları hayalden ettikleri karın belki de 10000 de 1 ini bunlara veriyorlar maaş diye.
bunlar da bilmeden eyoo oyuncu oldum diye oynayıp oynayıp cebe indiriyorlar mangırları. oysa ki bir nesli yok ediyorlar, vahşi aptal canavarlara dönüştürüyorlar.
ama onlar da farkında değil çünkü post simulasyon döneminde yaşıyoruz artık. zaten kirlenmiş bir neslin kirli olduğunu fark etmesi mümkün değil.
sadece onlardan daha kirli olan bir sonraki nesli fark edebiliyorlar.
esasen insanların hepsi delirmiş durumda artık. tamamen kontrolden çıkmış ve kafayı yemiş bir şekilde yaşıyoruz. ıraktaki körfez savaşını çekirdek çitleyerek seyredebilecek hale gelmiş bir nesil olarak büyüyüp bu gün biribirimizi gerçek anlamda yiyoruz. sen kazandıkça ben fakirleşiyorum başkası da çalışıyor beni fakirleştiriyor böyle bir denge üzerinden ilerliyor dünya. her yapılan ev diğer evlerin değerini düşürüyor. her basılan para, her sunulan yeni ürün eskisini değersizleştiriyor ve biz bunları sürdürmek için canla başla savaş veriyoruz. biribirimizi yok etmek. komşularımızı zayıflatmak için. ölsünler gebersinler de biz daha rahat edelim diye. herkes kendi ailesini korumaya çalışıyor ve diğerlerine kapatıyor kendini. ama herkes bunu yapıyor çok saçma değil mi? aileni koruyan sen başkaları ve onların aileleri için bir tehdit oluşturuyorsun. herkes her yerde oturup sohbet ederken insanların bencilliğinden yakınıyor biribirine bir başka yerde de onun bencilliğinden yakınıyor bir başkası. böyle bir dünyada yaşıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Crome, güzel nedir ? Güzeli belirleyen insanın kendisi midir çevresi midir ? Bunları tartışalım bi ara. Ben de severim felsefeyi. Ama sana şunu söylüyüm güzellik-rol model tamam çevre tarafından sana dayatılıyor ama bir de senin bağımsız olarak belirleyebildiğin bi güzellik kavramın var bence içgüdüsel olarak. Dudaklar, memeler, kalça, canlı parlak saçlar vs. sadece doğurganlığa yönelik özellikler değil, şu an bulunduğumuz yaşam şartlarına uygun fiziksel özellikler de güzelliği belirliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...