Cuce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ahah aabi sos kazanınca bütün segirciler sessizliğe gömülüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 time warp is good toss unit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Temizlerdi de, maç dönmezdi. Ek : Seyirci inancını kaybetmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 sOs'le konuştum, haberler iyi. Seyirci ateşlensin diye verecekmiş eli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Herif Hydra basmamaya yemin etmiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 6. maça uzasın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 sos e tebrikler uzasaydı güzel olurdu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Aynen. GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 her türlü daha iyidi jeadongdan sos. bileğinin hakkıyla kaznadı cocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 adam oynuyor abi diyecek bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Jaedong'un kazanması iyi bir hikaye olacaktı ama sOs hak etti. İlk maçı o noktadan sonra verdikten sonra geri dönemedi Jaedong kafa olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 adam haketti tabi toss oynuyor. Direk verselerdi keske kupayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Abi Jaedong kafa olarak geri gelirdi ilk maçtaki hezimetten sonra. Fakat Canon rushlar Jaedongun tüm oyun konsatrasyonunu bozdu. Hatta dayanamadı son oyunda spawning, hatch açıldı. Phoenix açılışına karşı pek geliştirememiş Jaedong kendini. İnfestorı falan baya bi zayıf. Neyse umutlarımızı Galatasaray-Fener maçına taşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Çok, çok güzel oynadı sos, helal olsun. Bildigin oyunu mekaniklerden biraz çıkarıp mind game'e iten bi seri oldu, çok da keyifliydi izlemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Dear gelseymiş Dong yerine nasıl olurdu acaba dedirtti. GG sOs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Abi Day[9] ya, yazık adamcağıza, dökemedi içini hahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 emre kur oyundua oynıyak yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 invitelarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Sanguin said: sOs alacak başka yolu yok. !!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakolas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Buda benden dong'un kendisine ve dong destekçilerine gelsin. asdflkjasdlşkj http://www.youtube.com/watch?v=GdfjKUKj1sQ&feature=player_detailpage#t=130 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 sOs çok kolay bir turnuva kazandı. Bunun bir çok sebebi var. Öncelikle turnuvaya çok iyi hazırlandığı ve formun da olduğu gerçeğinin altını çizerek başlamak istiyorum. Fakat ilk turda neredeyse alive'dan sonra en kolay kurayı çekti. Hero diğer oyunculara göre oldukça zayıf kalıyordu bana göre. İkinci turda gelen Polt elbette çok zor bir oyuncu olsa da benim gözümde innovation'ın macrosu yada maru'nun microsundan çok çok uzaktadır. Sonuç olarak sOs kore elemelerinde mücadele eden bir oyuncu iken polt amerika'da nispeten daha zayıf rakiplere karşı oynuyordu. Maçta one sided oldu. Yarı final da eşleştiği bomber tvz ve tvt'yi çok sağlam oynamasına rağmen tvp de tam bir rezalet. 2 maç arka arkaya scv pull yapması beni şoke etti. Hele o 2. maçta sOs 39 limit kendisi 74 limitken çok rahat sağlam bir macro game ile maçı alabilecek iken halen anlamsız droplar ve scv pullarla uğraşması adeta sOs'un ekmeğine yağ sürdü. Sonuç olarak bomber kaliteli bir oyuncu olmasına rağmen sOs'u late game'de yenemeyeceği düşüncesine saplanması sebebiyle çok kolay yem oldu. Final serisinde jaedong'u favori görüyordum. İlk maçta da sOs'u ezerek başladı. Bir ara 130a 200 pop üstünlüğü ve 2 expe 4 exp üstünlüğü ile biten maçı nasıl verdi halen düşünüyorum. Sanırım tek cevabı var. Ultralisk yapıp maçı bitirmeye kasmak. Halbuki biraz akıllı olup broodlord infestor ve exp masslemeye devam etse maçı eninde sonunda kazanacaktı. Sırf 10dk erken maç bitirmeye çalıştığı için elindeki maçı verdi. 2. maçta ise ladder maçında olmayacak şeyler oldu. Koskoca jaedong resmen şamar oğlanı oldu. Neydi phoenixler ve zealotlara karşı natural expsiz maçı kazanmaya çalışması. Zaten o maçtan sonra mental olarak bitti. 4 ve 5. maçta direk ezdi sOs. Ama o maçları çok iyi oynadığından değil jaedong'un 2. maçta geçirdiği tramva yüzünden. "Ben nasıl böyle yenildim" tramvası.. Benim düşünceme göre innovation duckdeock denen piskopat allin ci elamana yenilmese sOs'u tvp yenebilecek nadir adamlardan biriydi. Ayrıca Soulkey'de Jaedong tan çok daha iyi zvp oynuyor. Fakat eşleşme ve match up üstünlükleri farklı oyunculara final oynatıp şampiyon yapabiliyor. Bu söylediklerim sOs'u küçülten şeyler değil. 16 oyuncunun 10 tanesi felan zaten birbirine çok yakın seviyede ve şampiyonluğu hak eden adamlardı. Fakat benim genel oyuncu performansı olarak ilk 4'üm innovation - dear - soulkey - maru 'dan oluşan 4'lü idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 jeadong gibi tecrubeli birinden beklenmiycek bişidi. golden mouse'lu adama yakısmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BYwZi_kCQAEeC1K.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 awww yisss mouse clicks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 olm bole victory pose bi rocky de var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar