Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

no nerf no pain

Dunedain

Öne çıkan mesajlar

said:
_Dalamar_, 17 Aralık 2004 02:36 tarihinde demiş ki:
baal benim yazım yukarıdaki deadmarinin "pat pat koyarsın yenisini totemi yoketsende" Önce algılamanı geliştir... herkese söylemiyorum ama USe başlayanların bir bölümü aslan kaplan oluvermiş 2 haftada...

bırakın bu ayakları artık , karşınızda çocuk yok
yok algılamanı değiştir yor yargılamanı mayıştır
benim algılamam böyle
2 haftada aslan kaplan oldum varmı bi diyeceğin ?
lvl51 human rogue um var en az 100 defa aynı lvl da shamanla pvp yapmışlığım var , ben Flash olsam saniyede totemi görüp kırsam bile adam herzaman benden hızlı totem atıyor

artı git biraz şaman ların nasıl pvp yaptığını izle öğren vesaire
ne derece kaç defa ve ne şkilde pvp yaptınız bilemiyorum ama
yaptıgım şamanların ne yaptığını söyleyim sana

direk gördüğü anda totemleri dizmeye başlıyor ben zaten daha 1 kere vuramadan yerde earthbind ile isteğe göre bir tane daha totem oluyor , dediğim gibi ALLAH olsan o totemden etkilenmeden önce kuramazsın çünkü senin dediğin gibi 'koyarken' diye bi şey yok adam direk atıyor saniyede
sonra başlıyor geriye doğru çekilerek o insta cast delayi olmayan büyünüz her ney ise onu atmaya
300 - 300 - 300 - 300 ben bu arada totemi kırdım slowun etkisi yeni geçti gitti hp nin yarısı ha anca o arada 1- 2 tane vurabiliyorum , silahımdada muhtemelen crippling poison olduğu için oda yamulup slow oluyor ve geri geri benden hızlı gidemiyor artik
o zaman çekiyor kılıcını kalkanını
ben ona 100 vuruyorsam o bana 200 vuruyor

çok oyun oynadım çok pvp yaptım ki keza iki buçuk haftada 51 olmamın sebebide bi anca önce (her ne kadar bazıları için zevkde olsa ) chr kasma eziyetinden kurtulup pvp yapmak
hiç bi oyunda şimdiye kadar şu imba bu aşmış ovıpavır olmuş diye 'ağlamadım', burdada yaptığım ağlamak değil bi dışardan görseniz izleseniz lvl45+ pvp fikriniz muhtemelen değişir
lvl50 iken 53 mage 54 rogue kestim iki tne 45 i üstüste koyup kestim ama bir shamanı kesebilmemi sağlayan tek şey
yarım hp de oturmuş restleniyorken yakalamak oldu

yani bu kadar yazıda demek istediğim tek şey : 40-45 den sonra bir shamanı teke tek eşit şartlar altında , hazır ve nazır birbirine doğru koşarken , kesebilme ŞANSIN YOK , ister pvp master ol ister bilmem ne ol .

ha ben daha böyle eşit karşıdan gelmeli bir pvp ile karşılaşmadım , ya grup olursun gruptada shaman zaten çok daha süper , ama totemler kırılabilir vesaire , onun dışında her zaman pvp dediğin birbirini fortlamakdan ibaret
ya 2v1 dalarsin ya arkadan stealth stunla girersin
yada yarım hp , rest falanken girersin
o bakıma shamanın imba olması beni pekde zorlamıyor , gelip buraya topic falan açmıyorum ayda wow.com a
ha ama açmışsınız yok eziğiz bize bişeyler verin gimme lavv
tadında yazılar yazmışsınız , e bende kendi oyunda yaşadıklarımı ve gördüklerimi yazdım

nıot : çok imla hatası olabilir ,parmaklarım üşüyor , kütür patır 2 3 tuşa birden basıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jadelith, 17 Aralık 2004 05:35 tarihinde demiş ki:
aglamaya devam edin tabii, yani yanlis anlamayin aglamayin diye demiyorum. ama cok aglamayin gozleriniz acir sonra. gunde 5 saatten fazla aglarsaniz kor filan olursunuz nemelazim.

Sözlerin bana ise sen vesenin gibi düşünenlere tek bir sorum var. Bir horde shamanların nerflenmesi hakkında konuşuyorsa bundan ne gibi çıkarı olabilir ve neden ağlamış olur. Karşımda olacak adam shaman değil benim paladin. Shaman yanımda yer alacağına göre shaman'ın yenilmez olması neden benim ağlamama yol açsın? Benim söylediğim sadece beta da gördüğüm kadarıyla shaman'ın gücünün diğer ırklara nazaran daha üstün olduğuydu, bunu anlamanız çokmu zor. Ama genelleme yaptıysan eğer o senin görüşündür saygı duyarım.

Dalamar yanımda shaman'la oynayan sensin, bana shaman'ın üstünlüklerini anlatan sen ve fazka. Şimdi bana,senin bana anlattıklarını yazınca,bilmiyorsun atıyorsun diyorsun çok garip bence karar ver anlattıkların doğru mu değilmi kardeşim?
Sosyal ağlarda paylaş

aglayanlarin bazileri horde de oynayanlar, ve de aglamayi kesin diyenlerin bazilari alliance de olanlar. yani zaten su anda genel olarak grup pvpsi az yapiliyor (yani boyle herkesin dusuncesini o sekilde degistirecek kadar yok).

yuksek level pvp yapmadigim icin o konuda yorum yapamayacagim. ama dedigim gibi, verdigim linklerden de gorulebilecegi gibi blizz forumlarinda shaman nerf diyenlerle dalga geciliyor, ben de buna bakarak yorum yaptim sadece.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:
yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.

Sosyal ağlarda paylaş

aquila o dediğini yapma ihtimali yok baal'ın :D
damarına basınca ne dediğini bilmez o böyle ;)

edit: sanırım baal'ın gururunu okşadığım düşünülüyor yukarıda yazdıklarımla, yanlış anlama olmasın diye söyleme ihtiyacı hissettim, böyle bir şeyi kastetmedim tam tersine baal öyle sözle ikna edilemeyen bir arkadaştır ben bildim bileli, hatta bana da arada sırada daldığı olmuştur tarihte, gösterimden kaldırılan mesajlardaki tavrına devam etmemesi dileğiyle... ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 18 Aralık 2004 08:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...