riglous Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: _Dalamar_, 16 Aralık 2004 03:30 tarihinde demiş ki: Ben wowun şu anda tamamen dengede olduğunu düşünüyorum. denge anlayisiniza baali. shaman birebirde evet guzel, iyi adam olduruyo ama grup oyununda o kadar da etkili degil. sonucta bu adam yakin mi olacak uzak mi? uzak olacaksa nasi dmg verecek? mage varken niye uzak oynar? yakin mi olacak? warrior varken niye yakin oynar? paladin'i dusundugunde, yakin oynar + heal yapar dersin, ama shaman'da boyle bi ozellik soyleyemiyosun cunku dayanmiyo o kadar fazla. Belkide tam orta katman oldugu icindir. yani shaman'in birebir savasa girmesinden cok, oynayanlari desteklemesi gerektigi icindir. Ama tabi insanlar grubun kac insan oldurdugunu degil de kendisinin kac "kestigini" saydigi icin henuz goremedik... maasallah cengaverlerimiz super. ahmet tek gider yatar. mehmet tek gider yatar. ahmet mehmete laf soyler. mehmet ahmete laf soyler. oyle doner durur... valla horde aleminde durum boyle. bilmiyorum paladinler sayesinde alliance daha derli toplu gibi gozukuyo. ama icerde neler dondugunu bilmiyorm tabi. su an oyunda gercek anlamda guild olarak oynayan ve raid yapanlar cok az. bu nedenle insanlarin sozune guvenilmiyo. butun blizz. forumlari burda da oldugu gibi PvP diyo, ama PvP'yi sadece 1vs1 olarak algiliyo. ki daha 2 3 guin once ilk defa en iyi ikili class konusu acildi... daha ikili... bu gelisecek de raid grubu olacak da... birebir adam sermeyle karakteri elestirmeyin. lvl 30 bile olsaniz, yolu yarilamis gozukseniz de, daha cok az duzgun grup savasi olmustur. karakterin grup icinde nasi oldugunu bilmeden PvP'de boyle demek havaya tas atmaktan farksiz. ondan sonra tasin kimin basina dusecegi belli olmuyo haliyle.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar [Bu mesaj riglous tarafından 16 Aralık 2004 04:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Peka Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 yeni ekran kartim gelsin size bir kaç pvp vidyosu çekip koyucam buraya , o zaman 60 da olmuş olurum zaten shaman'a , fear'a dengeli diyen insanın pvp bilgisi yoktur , bu kadar başkada birşey demiyorum
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paladin i almak okadar zor değil ben teke tek de bütün paladinleri rahat alabiliyorum hunter olarak.Zaten paladin e 2-3 kere viper sting atarsanız ne manası kalıyor ne bişeyi =p[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
riglous Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: baaluo, 16 Aralık 2004 06:13 tarihinde demiş ki: yeni ekran kartim gelsin size bir kaç pvp vidyosu çekip koyucam buraya , o zaman 60 da olmuş olurum zaten shaman'a , fear'a dengeli diyen insanın pvp bilgisi yoktur , bu kadar başkada birşey demiyorum cok kesin konusuyosun... fazla kesin. @Darksun, arkadasim anlatmaya calistigim da bu. Teke tek rogue olarak ben de herkesi aliyorum. ama is gruba dondugu zaman butun sistemler karisiyo. bi adami oldurmek icin butun ozelliklerini kullaniyosun, iyi guzel, sonra cooldown'unun bitmesini bekledigin bi yigin skill'le 4 mage'in arasinda buluyosun kendini... bu grup savasi diildir.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar [Bu mesaj riglous tarafından 16 Aralık 2004 08:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: mikado, 16 Aralık 2004 02:51 tarihinde demiş ki: Overpowered'sa nedenini soyleyin, gosterin, link verin, tartisin.. Oyle kafadan atmakla olmuyor maalesef.. Arkadaşım sen bu konu altında yazdıklarımı okudun mu benim(ve shamanlarla ilgili diğer konu başlıkları altında)? Yeterince shamanların üstün yanlarından bahsettim tekrar tekrar mı yazmam gerekiyor anlaman için. Evet .kill demiş olabilirim bunu sevmeyebilirsin ama hakaret etmek yerine bana aksi tez sun öyle olmadığı ispat et. Neden işin kolayına kaçıp yok zeka seviyesi lafları ediyorsun. Şimdi zeka testine mi girelim seninle beraber yoksa aldığımız eğitimden yada yaşımızdan mı bahsedelim. Bence boş işleri bırakta tartışmaya katıl madem dolaylı yoldan zeki olduğunu iddia ediyorsun göster zekanı ispat et overpowered olmadığını bak shaman oynayan dalamar bile sadece manası diğer caster'lara nazaran daha düşük diyebiliyor başka bir zayıflıktan bahsetmiyor. İşi seviyesiz tartışmalara getirmek yerine muhabbete seviyelice katıl ki insanlarla fikir tartışmasına gir kendine birşeyler kat. Yoksa bende sana hakaret ederim sonra tekrar sen edersin yada buluşur bir yerde birbirimizi gırtlaklarız bu mu yani istediğin, senin tartışma anlayışın. Eğer adam gibi shaman'lardan tartışacaksan devam edelim yoksa sus ve git kendi zekandaki birilerini bul onlarla konuş. Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: riglous, 16 Aralık 2004 08:18 tarihinde demiş ki: Teke tek rogue olarak ben de herkesi aliyorum. ama is gruba dondugu zaman butun sistemler karisiyo. bi adami oldurmek icin butun ozelliklerini kullaniyosun, iyi guzel, sonra cooldown'unun bitmesini bekledigin bi yigin skill'le 4 mage'in arasinda buluyosun kendini... bu grup savasi diildir. Evet wow forumlarında da lvl 60 oyuncular yaptıkları testlerden, vurdukları dmg'lerden bahsediyorlar. Gördüğüm kadarıyla us closed beta oynayanlar dışında pek lvl 60 gören yok. Bu yüzden de insanlar çoğunlukla lvl kastıkları ve questlerle uğraştıkları için çok fazla grup savaşı olmuyor ve dolayısıyla senin bildiğin gibi genelde 1vs1 veya 5-6'lı grup savaşları yapıyorlar. Ve tabiki classlar arasındaki farkı sadece bu deneyimlerine göre değerlendirebiliyorlar ve bizde öyle yapıyoruz. Rogue için yaşadıklarını bende yaşadım bu bende de soru işaretleri oluşturdu bu durum. Zaten bu tip büyük sayılarda grup savaşlarına girince olup biteni daha iyi anlayacağız. copperelf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 aha buraya yazıyorum; duel wind wariorlar çok can yakacak çookkkk Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Bu başlığı açtığımda tartışmanın bu şekilde gelişeceğini tahmin etmemiştim . Konuyu kapatırsak memnun olurum . Yapıcılıktan oldukça uzak genel anlamda mesajlar ... [Bu mesaj Dunedain tarafından 16 Aralık 2004 15:49 tarihinde değiştirilmiştir] Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Bazılarına mantıksızda gelse shamanların nerf'liği hakkında konuşuluyordu burada taki biri çıkıp hakaret etmeye ve sanki hakimmiş gibi gereken muameleyi göstermeye neyse bende rahatsızım bu durumdan daha fazla uzatmayacağım. Dalamar shaman'ların manası az dedin ama çözüm zaten toteminde. Instant cast Efficiency: 16.0 mana restored per mana times the number of group membersSummons a Mana Tide Totem with 5 health at the feet of the caster for 12 seconds that restores 240 mana every 3 seconds to group members with 20 yards. mikado Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Deadmarine, 16 Aralık 2004 14:47 tarihinde demiş ki: said: mikado, 16 Aralık 2004 02:51 tarihinde demiş ki: Overpowered'sa nedenini soyleyin, gosterin, link verin, tartisin.. Oyle kafadan atmakla olmuyor maalesef.. Arkadaşım sen bu konu altında yazdıklarımı okudun mu benim(ve shamanlarla ilgili diğer konu başlıkları altında)? Yeterince shamanların üstün yanlarından bahsettim tekrar tekrar mı yazmam gerekiyor anlaman için. Evet .kill demiş olabilirim bunu sevmeyebilirsin ama hakaret etmek yerine bana aksi tez sun öyle olmadığı ispat et. Neden işin kolayına kaçıp yok zeka seviyesi lafları ediyorsun. Şimdi zeka testine mi girelim seninle beraber yoksa aldığımız eğitimden yada yaşımızdan mı bahsedelim. Bence boş işleri bırakta tartışmaya katıl madem dolaylı yoldan zeki olduğunu iddia ediyorsun göster zekanı ispat et overpowered olmadığını bak shaman oynayan dalamar bile sadece manası diğer caster'lara nazaran daha düşük diyebiliyor başka bir zayıflıktan bahsetmiyor. İşi seviyesiz tartışmalara getirmek yerine muhabbete seviyelice katıl ki insanlarla fikir tartışmasına gir kendine birşeyler kat. Yoksa bende sana hakaret ederim sonra tekrar sen edersin yada buluşur bir yerde birbirimizi gırtlaklarız bu mu yani istediğin, senin tartışma anlayışın. Eğer adam gibi shaman'lardan tartışacaksan devam edelim yoksa sus ve git kendi zekandaki birilerini bul onlarla konuş. Tartismaya seviyesiz yaklasimini gordugum icin boyle yaklastim, zeka seviyesi polemigine girip ne kendimi nede baskasini ugrastirmak istemiyorum, ama sen su yaziyi bir daha oku bakalim neden sana laf etmisim; said: mikado, 16 Aralık 2004 02:51 tarihinde demiş ki: Forumlara bakarsan cok sey gorursun, bu class adil degil, su ozellik adil degil, insanlarin derisini yuzmek istiyorum, falan item'a 30g para verdim ama 30dk cooldown'i var bunu dusurun, vs.. gibi yuzlerce sikayete rastlarsin.. Burada da bilmeden kafadan yorum yapan cok insan var, yok frost shock nerflense shaman bitermiste, yok totemlerle 5 kisi oluyormusta, adam dmg veremeden olduruyormusta.. Bu turden yorumlara yapilan muamele benim yaptigim, kimseyi asagilamak degil.. ".kill verin" muhabbetide bunun dibe vurmus halidir, o yuzden gereken muameleyi gosterdim. Ne kadar ekmek o kadar kofte... Dedigim gibi, forumda yazilan shaman ustunlugu (bkz. ustte birkac ornek var) sadece sallamaktan ibaret, bu yuzden tartismaya katilmiyorum. Bana adam gibi birkac neden soyleyin, bende aciklayayim..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Deadmarine, 15 Aralık 2004 20:46 tarihinde demiş ki: Shaman'ın büyüsü 6 sn sürüyor cooldown'u büyünün 6sn bu ne anlamsız iş ya adam bizim instant olarak sürekli hızımızı düşürüyor, poison ve büyü kaldırıyor, totemleriyle 5 kişi oluyor, oyunun sürekli olarak en hızlı charına dönüşebiliyor, heal atıyor, su üstünde koşuyor, kendini resliyor, büyüleri instant ve cooldown'ları büyünün etki süresi kadar, yakından instant iyi dmg ve uzaktan instant iyi dmg veriyor(hem yakından, hemde uzaktan instant bu kadar iyi dmg verebilen başka bir class yok) vs vs vs..... Daha şu anda unuttuğum ne özellikler. Birde us beta da şahit olduğum birşey var. Bir totem var adam uyutuyor bu arada shaman adama büyü atıp dmg veriyor, dmg yiyen adam uyanıyor ama yine totem uyutuyor ve bu böyle adamın ölmesine kadar sürüyor hiç hareket etmeden hiç vuruş yapamadan heal atamadan. Bunlar benim shaman oynayan arkadaşlarımdan gördüklerim, üstelik bunlara ek olarak çok fonksiyonlu, çok sayıda totemleri var ve denildiği kadarıyla 4 tanesini aynı anda kullanabiliyorlar ve birini yok etsek instant olarak tekrar bırakabiliyorlar. Uyutan totem'i us beta da gözlerimle gördüm çok şaşırdım ve wow'un shaman'ların krallığı olduğunu düşündürdü bana. Ama bu bir bug'sa yada düzeltilmişse shamanlara karşı şansımız artmış olur. Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Deadmarine, 16 Aralık 2004 23:36 tarihinde demiş ki: Bazılarına mantıksızda gelse shamanların nerf'liği hakkında konuşuluyordu burada taki biri çıkıp hakaret etmeye ve sanki hakimmiş gibi gereken muameleyi göstermeye neyse bende rahatsızım bu durumdan daha fazla uzatmayacağım. Dalamar shaman'ların manası az dedin ama çözüm zaten toteminde. Instant cast Efficiency: 16.0 mana restored per mana times the number of group membersSummons a Mana Tide Totem with 5 health at the feet of the caster for 12 seconds that restores 240 mana every 3 seconds to group members with 20 yards. Evet çok haklısın 3 saniyede bir 240 veriyor bu totem ve toplamda ve toplamda 4x240=960 veriyor... Birşeyi unuttun sanıyorum güzel kardeşim o totem talent totemi. Nasılmı? 30 talent vermen gerekiyor restorationda onu açmak için.. Eee 30 talenti restorationa vermiş biri zaten adam gibi damage veremezki.. Hayır shamandan anlamıyorsun bari bak biraz orada koskoca talent totem yazıyor...[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 16 Aralık 2004 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Ben anlatmaktadan bıktım onun için amerika wowdaki bu forumu oku gör: http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-shaman&t=8216&p=1&tmp=1#post8216[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 http://wowvault.ign.com bu totemi hem skillerin içerisine hemde talentların içerisine eklemiş, ilk etapta skilleri incelediğim için bu gözüme çarptı. Ama en büyük eksikliğin mana şse eğer bence bunu kapamak için bu bir yol veya mana potion yani tek derdin mana olsun. Evet biliyorum o yazının bir kısmını okudum çoğunlukla tek taraflı yazılmış geldi bana neyse 2 horde'un bunu daha fazla tartışması anlamsız, en iyisi ben final betada bir shaman açayım oynayayım sonra tekrar konuşuruz dalamar. [Bu mesaj Deadmarine tarafından 17 Aralık 2004 00:08 tarihinde değiştirilmiştir] Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 [signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b]Wow:Hordish MannerFor The Horde!!! Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Tamam doğru kırılır ama shaman anında yenisini bırakıyor 1snde bu arada sana hasar veren, hızını yavaşlatan ve shamana heal atan totemleri de görevlerine devam ediyorlar. Tabi sen toteme vururken shamanda sana vuruyor ve genellikle kaçınılmaz son oluyor, kendini alliance topraklarında boylu boyunca uzanmış o güzel çiçeklerini böceklerini müthiş manzarayı izliyor buluyorsun ne acı değilmi? :) Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Deadmarine, 17 Aralık 2004 00:31 tarihinde demiş ki: Tamam doğru kırılır ama shaman anında yenisini bırakıyor 1snde bu arada sana hasar veren, hızını yavaşlatan ve shamana heal atan totemleri de görevlerine devam ediyorlar. Tabi sen toteme vururken shamanda sana vuruyor ve genellikle kaçınılmaz son oluyor, kendini alliance topraklarında boylu boyunca uzanmış o güzel çiçeklerini böceklerini müthiş manzarayı izliyor buluyorsun ne acı değilmi? :) Çok biliyorsun diimi shaman hakkında hala konuşuyorsun yok efendim hemen yenisini koyuyor gibilerinden... O zaman makarasına talent olarak koydu blizzard birçok totem talentini mesela: Improved fire totem---> reducec the delay before your totem activates by x sec... Birde totemler 3 manaya filanmı konuyor sanıyorsun?? level 60ta tek totem 300 civarı mana götürüyor...[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Peka Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: _Dalamar_, 17 Aralık 2004 00:39 tarihinde demiş ki: Çok biliyorsun diimi shaman hakkında hala konuşuyorsun yok efendim hemen yenisini koyuyor gibilerinden... O zaman makarasına talent olarak koydu blizzard birçok totem talentini mesela: Improved fire totem---> reducec the delay before your totem activates by x sec... Birde totemler 3 manaya filanmı konuyor sanıyorsun?? level 60ta tek totem 300 civarı mana götürüyor... ohaaaa 300 mana ne kadar çok götürüyo dimi ? delay varmış da talent vermişmişde , e tabi vereceksin talent , bizde veriyoruz herşeye , 'talent vermezsen olmaz' diye bir bahane yokki işin oysa vereceksin vermeyende başka bi yönde daha güçlü olurvesaire neyin delayindan bahsediyorsun ayrica ? ben 4 totemi kirasiya 6-10 saniye geçer o esnada senin bana vurduğun dmg a mı yanayım senin hp nin halen full olduğuna mı , totemlerin en az 2 tanesinden etkilenmiş olmamamı , yoksa cooldownlarin dolmuş 4 saniye sonra tekrar 4 totem atacak olmanamı yoksa heavy armor giyen bir caster olmanamı , ha yoksa kendini heallemene mi söyle hangisine üzüleyim Dethatt Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 blizzard yilbasinda balon la mendil verecekmis $aman nerflensin diye aglayanlara. aman kacirmayin. Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 baal benim yazım yukarıdaki deadmarinin "pat pat koyarsın yenisini totemi yoketsende" Önce algılamanı geliştir... herkese söylemiyorum ama USe başlayanların bir bölümü aslan kaplan oluvermiş 2 haftada...[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 artik blizz forumlarinda shaman nerf diyenlere (shaman olmayanlar bile) aglayacagina git class in la oynamayi ogren diyorlar. hangi class sin yaz merak ettim. yani yazdigin seye cevap yazilir, ama biliyorum tartisma bitmeyecek cunku kafandan durmadan birseyler yazacaksin (mesela 4 saniyede 4 totem olayi fln - madem totemleri yok ediyorsun, o zaman karsindaki adam totemleri KOYARKEN totemleri yok edebilirsin: aa!!! baksana, hem sen dmg yemedin, hem de karsindakinin manasini yariladin!!!! tabii bunu dusunecegine boyle kafandan senaryolar yazmak daha basit geldiginden buraya yazdin iste. hani diyelim biri grounding. 3 saniye etkisinde kaldin diyelim, ve de karsindakinin totemini yok edene kadar 3 saniyelik (sadece bir totemden) dmg yedin. eh, emin ol ki o 3 saniye icinde yiyecegin dmg, onun normalde birkac dakika surmeye gore ayarlanmis olan toteminin yok olmasindan cok daha kucuk bir darbe olur) ya neyse dedigim gibi, burda sonsuza kadar sallanabilir, ama kac patchtir (sanirim 3) shamanda degisiklikler yapti (ki son patchte nerflemedi tam tersi rockbitere aggro verdi), ve de son yazdigina gore classlardan memnunuz buyuk bir degisiklik yapmayi planlamiyoruz dediler. nese aglamaya devam tabii. ama bari once gidin blizz forumunu okuyun, bilgilenin, sonra karar verin.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 sunlari okuyun bir fikriniz olsun: ilki shaman forumundan ikincisi pvp http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-shaman&t=9727&p=1&tmp=1#post9727 http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-pvp&t=16275&p=1&tmp=1#post16275 nerf diye aglayanlarla dalga gecilen nice topiklerden biri: http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-pvp&t=17333&p=1&tmp=1#post17333 paladinlere nerf diye aglayan bir topik: http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-pvp&t=18320&p=1&tmp=1#post18320 ve blizz in cevabi :) http://www.worldofwarcraft.com/misc/fansitechat/04-12-13.html aglamaya devam edin tabii, yani yanlis anlamayin aglamayin diye demiyorum. ama cok aglamayin gozleriniz acir sonra. gunde 5 saatten fazla aglarsaniz kor filan olursunuz nemelazim.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Jadelith çok güzel açıklamışın ama ı ıh anlamaya resistanceları var :)[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! CriZz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 24 shaman oldum en cok damage veren totemim 2 saniede 10 damage veriyo, ha 1 de patlayip 50 damage veren var ama o 1 kerelik ve cooldown zamanı baya uzun, pek kullanişli degil. İlerki levellarda daha guclu totemler cikiyo olabilir, ama ben sahsen damage veren totemlere mana harcamayi anlamsiz buluyorum. Gul gibi frost shock, lightening armor dururken kim ugrasir totemle :)[signature][hline] Egile Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 [Superior Chest of Paladin]-Plate 123276537 Armor +120 to I WIN -800 to Intellect -800 to Spirit use;%1 chance to cry for nerfs... Önceki 1 2 3 4 Sonraki 3.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/726341-no-nerf-no-pain/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: riglous, 16 Aralık 2004 08:18 tarihinde demiş ki: Teke tek rogue olarak ben de herkesi aliyorum. ama is gruba dondugu zaman butun sistemler karisiyo. bi adami oldurmek icin butun ozelliklerini kullaniyosun, iyi guzel, sonra cooldown'unun bitmesini bekledigin bi yigin skill'le 4 mage'in arasinda buluyosun kendini... bu grup savasi diildir. Evet wow forumlarında da lvl 60 oyuncular yaptıkları testlerden, vurdukları dmg'lerden bahsediyorlar. Gördüğüm kadarıyla us closed beta oynayanlar dışında pek lvl 60 gören yok. Bu yüzden de insanlar çoğunlukla lvl kastıkları ve questlerle uğraştıkları için çok fazla grup savaşı olmuyor ve dolayısıyla senin bildiğin gibi genelde 1vs1 veya 5-6'lı grup savaşları yapıyorlar. Ve tabiki classlar arasındaki farkı sadece bu deneyimlerine göre değerlendirebiliyorlar ve bizde öyle yapıyoruz. Rogue için yaşadıklarını bende yaşadım bu bende de soru işaretleri oluşturdu bu durum. Zaten bu tip büyük sayılarda grup savaşlarına girince olup biteni daha iyi anlayacağız.
copperelf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 aha buraya yazıyorum; duel wind wariorlar çok can yakacak çookkkk
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Bu başlığı açtığımda tartışmanın bu şekilde gelişeceğini tahmin etmemiştim . Konuyu kapatırsak memnun olurum . Yapıcılıktan oldukça uzak genel anlamda mesajlar ... [Bu mesaj Dunedain tarafından 16 Aralık 2004 15:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Bazılarına mantıksızda gelse shamanların nerf'liği hakkında konuşuluyordu burada taki biri çıkıp hakaret etmeye ve sanki hakimmiş gibi gereken muameleyi göstermeye neyse bende rahatsızım bu durumdan daha fazla uzatmayacağım. Dalamar shaman'ların manası az dedin ama çözüm zaten toteminde. Instant cast Efficiency: 16.0 mana restored per mana times the number of group membersSummons a Mana Tide Totem with 5 health at the feet of the caster for 12 seconds that restores 240 mana every 3 seconds to group members with 20 yards.
mikado Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Deadmarine, 16 Aralık 2004 14:47 tarihinde demiş ki: said: mikado, 16 Aralık 2004 02:51 tarihinde demiş ki: Overpowered'sa nedenini soyleyin, gosterin, link verin, tartisin.. Oyle kafadan atmakla olmuyor maalesef.. Arkadaşım sen bu konu altında yazdıklarımı okudun mu benim(ve shamanlarla ilgili diğer konu başlıkları altında)? Yeterince shamanların üstün yanlarından bahsettim tekrar tekrar mı yazmam gerekiyor anlaman için. Evet .kill demiş olabilirim bunu sevmeyebilirsin ama hakaret etmek yerine bana aksi tez sun öyle olmadığı ispat et. Neden işin kolayına kaçıp yok zeka seviyesi lafları ediyorsun. Şimdi zeka testine mi girelim seninle beraber yoksa aldığımız eğitimden yada yaşımızdan mı bahsedelim. Bence boş işleri bırakta tartışmaya katıl madem dolaylı yoldan zeki olduğunu iddia ediyorsun göster zekanı ispat et overpowered olmadığını bak shaman oynayan dalamar bile sadece manası diğer caster'lara nazaran daha düşük diyebiliyor başka bir zayıflıktan bahsetmiyor. İşi seviyesiz tartışmalara getirmek yerine muhabbete seviyelice katıl ki insanlarla fikir tartışmasına gir kendine birşeyler kat. Yoksa bende sana hakaret ederim sonra tekrar sen edersin yada buluşur bir yerde birbirimizi gırtlaklarız bu mu yani istediğin, senin tartışma anlayışın. Eğer adam gibi shaman'lardan tartışacaksan devam edelim yoksa sus ve git kendi zekandaki birilerini bul onlarla konuş. Tartismaya seviyesiz yaklasimini gordugum icin boyle yaklastim, zeka seviyesi polemigine girip ne kendimi nede baskasini ugrastirmak istemiyorum, ama sen su yaziyi bir daha oku bakalim neden sana laf etmisim; said: mikado, 16 Aralık 2004 02:51 tarihinde demiş ki: Forumlara bakarsan cok sey gorursun, bu class adil degil, su ozellik adil degil, insanlarin derisini yuzmek istiyorum, falan item'a 30g para verdim ama 30dk cooldown'i var bunu dusurun, vs.. gibi yuzlerce sikayete rastlarsin.. Burada da bilmeden kafadan yorum yapan cok insan var, yok frost shock nerflense shaman bitermiste, yok totemlerle 5 kisi oluyormusta, adam dmg veremeden olduruyormusta.. Bu turden yorumlara yapilan muamele benim yaptigim, kimseyi asagilamak degil.. ".kill verin" muhabbetide bunun dibe vurmus halidir, o yuzden gereken muameleyi gosterdim. Ne kadar ekmek o kadar kofte... Dedigim gibi, forumda yazilan shaman ustunlugu (bkz. ustte birkac ornek var) sadece sallamaktan ibaret, bu yuzden tartismaya katilmiyorum. Bana adam gibi birkac neden soyleyin, bende aciklayayim..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Deadmarine, 15 Aralık 2004 20:46 tarihinde demiş ki: Shaman'ın büyüsü 6 sn sürüyor cooldown'u büyünün 6sn bu ne anlamsız iş ya adam bizim instant olarak sürekli hızımızı düşürüyor, poison ve büyü kaldırıyor, totemleriyle 5 kişi oluyor, oyunun sürekli olarak en hızlı charına dönüşebiliyor, heal atıyor, su üstünde koşuyor, kendini resliyor, büyüleri instant ve cooldown'ları büyünün etki süresi kadar, yakından instant iyi dmg ve uzaktan instant iyi dmg veriyor(hem yakından, hemde uzaktan instant bu kadar iyi dmg verebilen başka bir class yok) vs vs vs..... Daha şu anda unuttuğum ne özellikler. Birde us beta da şahit olduğum birşey var. Bir totem var adam uyutuyor bu arada shaman adama büyü atıp dmg veriyor, dmg yiyen adam uyanıyor ama yine totem uyutuyor ve bu böyle adamın ölmesine kadar sürüyor hiç hareket etmeden hiç vuruş yapamadan heal atamadan. Bunlar benim shaman oynayan arkadaşlarımdan gördüklerim, üstelik bunlara ek olarak çok fonksiyonlu, çok sayıda totemleri var ve denildiği kadarıyla 4 tanesini aynı anda kullanabiliyorlar ve birini yok etsek instant olarak tekrar bırakabiliyorlar. Uyutan totem'i us beta da gözlerimle gördüm çok şaşırdım ve wow'un shaman'ların krallığı olduğunu düşündürdü bana. Ama bu bir bug'sa yada düzeltilmişse shamanlara karşı şansımız artmış olur. Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Deadmarine, 16 Aralık 2004 23:36 tarihinde demiş ki: Bazılarına mantıksızda gelse shamanların nerf'liği hakkında konuşuluyordu burada taki biri çıkıp hakaret etmeye ve sanki hakimmiş gibi gereken muameleyi göstermeye neyse bende rahatsızım bu durumdan daha fazla uzatmayacağım. Dalamar shaman'ların manası az dedin ama çözüm zaten toteminde. Instant cast Efficiency: 16.0 mana restored per mana times the number of group membersSummons a Mana Tide Totem with 5 health at the feet of the caster for 12 seconds that restores 240 mana every 3 seconds to group members with 20 yards. Evet çok haklısın 3 saniyede bir 240 veriyor bu totem ve toplamda ve toplamda 4x240=960 veriyor... Birşeyi unuttun sanıyorum güzel kardeşim o totem talent totemi. Nasılmı? 30 talent vermen gerekiyor restorationda onu açmak için.. Eee 30 talenti restorationa vermiş biri zaten adam gibi damage veremezki.. Hayır shamandan anlamıyorsun bari bak biraz orada koskoca talent totem yazıyor...[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 16 Aralık 2004 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Ben anlatmaktadan bıktım onun için amerika wowdaki bu forumu oku gör: http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-shaman&t=8216&p=1&tmp=1#post8216[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 http://wowvault.ign.com bu totemi hem skillerin içerisine hemde talentların içerisine eklemiş, ilk etapta skilleri incelediğim için bu gözüme çarptı. Ama en büyük eksikliğin mana şse eğer bence bunu kapamak için bu bir yol veya mana potion yani tek derdin mana olsun. Evet biliyorum o yazının bir kısmını okudum çoğunlukla tek taraflı yazılmış geldi bana neyse 2 horde'un bunu daha fazla tartışması anlamsız, en iyisi ben final betada bir shaman açayım oynayayım sonra tekrar konuşuruz dalamar. [Bu mesaj Deadmarine tarafından 17 Aralık 2004 00:08 tarihinde değiştirilmiştir] Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 [signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b]Wow:Hordish MannerFor The Horde!!! Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Tamam doğru kırılır ama shaman anında yenisini bırakıyor 1snde bu arada sana hasar veren, hızını yavaşlatan ve shamana heal atan totemleri de görevlerine devam ediyorlar. Tabi sen toteme vururken shamanda sana vuruyor ve genellikle kaçınılmaz son oluyor, kendini alliance topraklarında boylu boyunca uzanmış o güzel çiçeklerini böceklerini müthiş manzarayı izliyor buluyorsun ne acı değilmi? :) Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Deadmarine, 17 Aralık 2004 00:31 tarihinde demiş ki: Tamam doğru kırılır ama shaman anında yenisini bırakıyor 1snde bu arada sana hasar veren, hızını yavaşlatan ve shamana heal atan totemleri de görevlerine devam ediyorlar. Tabi sen toteme vururken shamanda sana vuruyor ve genellikle kaçınılmaz son oluyor, kendini alliance topraklarında boylu boyunca uzanmış o güzel çiçeklerini böceklerini müthiş manzarayı izliyor buluyorsun ne acı değilmi? :) Çok biliyorsun diimi shaman hakkında hala konuşuyorsun yok efendim hemen yenisini koyuyor gibilerinden... O zaman makarasına talent olarak koydu blizzard birçok totem talentini mesela: Improved fire totem---> reducec the delay before your totem activates by x sec... Birde totemler 3 manaya filanmı konuyor sanıyorsun?? level 60ta tek totem 300 civarı mana götürüyor...[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Peka Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: _Dalamar_, 17 Aralık 2004 00:39 tarihinde demiş ki: Çok biliyorsun diimi shaman hakkında hala konuşuyorsun yok efendim hemen yenisini koyuyor gibilerinden... O zaman makarasına talent olarak koydu blizzard birçok totem talentini mesela: Improved fire totem---> reducec the delay before your totem activates by x sec... Birde totemler 3 manaya filanmı konuyor sanıyorsun?? level 60ta tek totem 300 civarı mana götürüyor... ohaaaa 300 mana ne kadar çok götürüyo dimi ? delay varmış da talent vermişmişde , e tabi vereceksin talent , bizde veriyoruz herşeye , 'talent vermezsen olmaz' diye bir bahane yokki işin oysa vereceksin vermeyende başka bi yönde daha güçlü olurvesaire neyin delayindan bahsediyorsun ayrica ? ben 4 totemi kirasiya 6-10 saniye geçer o esnada senin bana vurduğun dmg a mı yanayım senin hp nin halen full olduğuna mı , totemlerin en az 2 tanesinden etkilenmiş olmamamı , yoksa cooldownlarin dolmuş 4 saniye sonra tekrar 4 totem atacak olmanamı yoksa heavy armor giyen bir caster olmanamı , ha yoksa kendini heallemene mi söyle hangisine üzüleyim Dethatt Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 blizzard yilbasinda balon la mendil verecekmis $aman nerflensin diye aglayanlara. aman kacirmayin. Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 baal benim yazım yukarıdaki deadmarinin "pat pat koyarsın yenisini totemi yoketsende" Önce algılamanı geliştir... herkese söylemiyorum ama USe başlayanların bir bölümü aslan kaplan oluvermiş 2 haftada...[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 artik blizz forumlarinda shaman nerf diyenlere (shaman olmayanlar bile) aglayacagina git class in la oynamayi ogren diyorlar. hangi class sin yaz merak ettim. yani yazdigin seye cevap yazilir, ama biliyorum tartisma bitmeyecek cunku kafandan durmadan birseyler yazacaksin (mesela 4 saniyede 4 totem olayi fln - madem totemleri yok ediyorsun, o zaman karsindaki adam totemleri KOYARKEN totemleri yok edebilirsin: aa!!! baksana, hem sen dmg yemedin, hem de karsindakinin manasini yariladin!!!! tabii bunu dusunecegine boyle kafandan senaryolar yazmak daha basit geldiginden buraya yazdin iste. hani diyelim biri grounding. 3 saniye etkisinde kaldin diyelim, ve de karsindakinin totemini yok edene kadar 3 saniyelik (sadece bir totemden) dmg yedin. eh, emin ol ki o 3 saniye icinde yiyecegin dmg, onun normalde birkac dakika surmeye gore ayarlanmis olan toteminin yok olmasindan cok daha kucuk bir darbe olur) ya neyse dedigim gibi, burda sonsuza kadar sallanabilir, ama kac patchtir (sanirim 3) shamanda degisiklikler yapti (ki son patchte nerflemedi tam tersi rockbitere aggro verdi), ve de son yazdigina gore classlardan memnunuz buyuk bir degisiklik yapmayi planlamiyoruz dediler. nese aglamaya devam tabii. ama bari once gidin blizz forumunu okuyun, bilgilenin, sonra karar verin.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 sunlari okuyun bir fikriniz olsun: ilki shaman forumundan ikincisi pvp http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-shaman&t=9727&p=1&tmp=1#post9727 http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-pvp&t=16275&p=1&tmp=1#post16275 nerf diye aglayanlarla dalga gecilen nice topiklerden biri: http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-pvp&t=17333&p=1&tmp=1#post17333 paladinlere nerf diye aglayan bir topik: http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-pvp&t=18320&p=1&tmp=1#post18320 ve blizz in cevabi :) http://www.worldofwarcraft.com/misc/fansitechat/04-12-13.html aglamaya devam edin tabii, yani yanlis anlamayin aglamayin diye demiyorum. ama cok aglamayin gozleriniz acir sonra. gunde 5 saatten fazla aglarsaniz kor filan olursunuz nemelazim.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Jadelith çok güzel açıklamışın ama ı ıh anlamaya resistanceları var :)[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! CriZz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 24 shaman oldum en cok damage veren totemim 2 saniede 10 damage veriyo, ha 1 de patlayip 50 damage veren var ama o 1 kerelik ve cooldown zamanı baya uzun, pek kullanişli degil. İlerki levellarda daha guclu totemler cikiyo olabilir, ama ben sahsen damage veren totemlere mana harcamayi anlamsiz buluyorum. Gul gibi frost shock, lightening armor dururken kim ugrasir totemle :)[signature][hline] Egile Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 [Superior Chest of Paladin]-Plate 123276537 Armor +120 to I WIN -800 to Intellect -800 to Spirit use;%1 chance to cry for nerfs... Önceki 1 2 3 4 Sonraki 3.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/726341-no-nerf-no-pain/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Deadmarine, 15 Aralık 2004 20:46 tarihinde demiş ki: Shaman'ın büyüsü 6 sn sürüyor cooldown'u büyünün 6sn bu ne anlamsız iş ya adam bizim instant olarak sürekli hızımızı düşürüyor, poison ve büyü kaldırıyor, totemleriyle 5 kişi oluyor, oyunun sürekli olarak en hızlı charına dönüşebiliyor, heal atıyor, su üstünde koşuyor, kendini resliyor, büyüleri instant ve cooldown'ları büyünün etki süresi kadar, yakından instant iyi dmg ve uzaktan instant iyi dmg veriyor(hem yakından, hemde uzaktan instant bu kadar iyi dmg verebilen başka bir class yok) vs vs vs..... Daha şu anda unuttuğum ne özellikler. Birde us beta da şahit olduğum birşey var. Bir totem var adam uyutuyor bu arada shaman adama büyü atıp dmg veriyor, dmg yiyen adam uyanıyor ama yine totem uyutuyor ve bu böyle adamın ölmesine kadar sürüyor hiç hareket etmeden hiç vuruş yapamadan heal atamadan. Bunlar benim shaman oynayan arkadaşlarımdan gördüklerim, üstelik bunlara ek olarak çok fonksiyonlu, çok sayıda totemleri var ve denildiği kadarıyla 4 tanesini aynı anda kullanabiliyorlar ve birini yok etsek instant olarak tekrar bırakabiliyorlar. Uyutan totem'i us beta da gözlerimle gördüm çok şaşırdım ve wow'un shaman'ların krallığı olduğunu düşündürdü bana. Ama bu bir bug'sa yada düzeltilmişse shamanlara karşı şansımız artmış olur.
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Deadmarine, 16 Aralık 2004 23:36 tarihinde demiş ki: Bazılarına mantıksızda gelse shamanların nerf'liği hakkında konuşuluyordu burada taki biri çıkıp hakaret etmeye ve sanki hakimmiş gibi gereken muameleyi göstermeye neyse bende rahatsızım bu durumdan daha fazla uzatmayacağım. Dalamar shaman'ların manası az dedin ama çözüm zaten toteminde. Instant cast Efficiency: 16.0 mana restored per mana times the number of group membersSummons a Mana Tide Totem with 5 health at the feet of the caster for 12 seconds that restores 240 mana every 3 seconds to group members with 20 yards. Evet çok haklısın 3 saniyede bir 240 veriyor bu totem ve toplamda ve toplamda 4x240=960 veriyor... Birşeyi unuttun sanıyorum güzel kardeşim o totem talent totemi. Nasılmı? 30 talent vermen gerekiyor restorationda onu açmak için.. Eee 30 talenti restorationa vermiş biri zaten adam gibi damage veremezki.. Hayır shamandan anlamıyorsun bari bak biraz orada koskoca talent totem yazıyor...[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 16 Aralık 2004 23:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Ben anlatmaktadan bıktım onun için amerika wowdaki bu forumu oku gör: http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-shaman&t=8216&p=1&tmp=1#post8216[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!!
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 http://wowvault.ign.com bu totemi hem skillerin içerisine hemde talentların içerisine eklemiş, ilk etapta skilleri incelediğim için bu gözüme çarptı. Ama en büyük eksikliğin mana şse eğer bence bunu kapamak için bu bir yol veya mana potion yani tek derdin mana olsun. Evet biliyorum o yazının bir kısmını okudum çoğunlukla tek taraflı yazılmış geldi bana neyse 2 horde'un bunu daha fazla tartışması anlamsız, en iyisi ben final betada bir shaman açayım oynayayım sonra tekrar konuşuruz dalamar. [Bu mesaj Deadmarine tarafından 17 Aralık 2004 00:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 [signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b]Wow:Hordish MannerFor The Horde!!!
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Tamam doğru kırılır ama shaman anında yenisini bırakıyor 1snde bu arada sana hasar veren, hızını yavaşlatan ve shamana heal atan totemleri de görevlerine devam ediyorlar. Tabi sen toteme vururken shamanda sana vuruyor ve genellikle kaçınılmaz son oluyor, kendini alliance topraklarında boylu boyunca uzanmış o güzel çiçeklerini böceklerini müthiş manzarayı izliyor buluyorsun ne acı değilmi? :)
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Deadmarine, 17 Aralık 2004 00:31 tarihinde demiş ki: Tamam doğru kırılır ama shaman anında yenisini bırakıyor 1snde bu arada sana hasar veren, hızını yavaşlatan ve shamana heal atan totemleri de görevlerine devam ediyorlar. Tabi sen toteme vururken shamanda sana vuruyor ve genellikle kaçınılmaz son oluyor, kendini alliance topraklarında boylu boyunca uzanmış o güzel çiçeklerini böceklerini müthiş manzarayı izliyor buluyorsun ne acı değilmi? :) Çok biliyorsun diimi shaman hakkında hala konuşuyorsun yok efendim hemen yenisini koyuyor gibilerinden... O zaman makarasına talent olarak koydu blizzard birçok totem talentini mesela: Improved fire totem---> reducec the delay before your totem activates by x sec... Birde totemler 3 manaya filanmı konuyor sanıyorsun?? level 60ta tek totem 300 civarı mana götürüyor...[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!!
Peka Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: _Dalamar_, 17 Aralık 2004 00:39 tarihinde demiş ki: Çok biliyorsun diimi shaman hakkında hala konuşuyorsun yok efendim hemen yenisini koyuyor gibilerinden... O zaman makarasına talent olarak koydu blizzard birçok totem talentini mesela: Improved fire totem---> reducec the delay before your totem activates by x sec... Birde totemler 3 manaya filanmı konuyor sanıyorsun?? level 60ta tek totem 300 civarı mana götürüyor... ohaaaa 300 mana ne kadar çok götürüyo dimi ? delay varmış da talent vermişmişde , e tabi vereceksin talent , bizde veriyoruz herşeye , 'talent vermezsen olmaz' diye bir bahane yokki işin oysa vereceksin vermeyende başka bi yönde daha güçlü olurvesaire neyin delayindan bahsediyorsun ayrica ? ben 4 totemi kirasiya 6-10 saniye geçer o esnada senin bana vurduğun dmg a mı yanayım senin hp nin halen full olduğuna mı , totemlerin en az 2 tanesinden etkilenmiş olmamamı , yoksa cooldownlarin dolmuş 4 saniye sonra tekrar 4 totem atacak olmanamı yoksa heavy armor giyen bir caster olmanamı , ha yoksa kendini heallemene mi söyle hangisine üzüleyim
Dethatt Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 blizzard yilbasinda balon la mendil verecekmis $aman nerflensin diye aglayanlara. aman kacirmayin.
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 baal benim yazım yukarıdaki deadmarinin "pat pat koyarsın yenisini totemi yoketsende" Önce algılamanı geliştir... herkese söylemiyorum ama USe başlayanların bir bölümü aslan kaplan oluvermiş 2 haftada...[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!!
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 artik blizz forumlarinda shaman nerf diyenlere (shaman olmayanlar bile) aglayacagina git class in la oynamayi ogren diyorlar. hangi class sin yaz merak ettim. yani yazdigin seye cevap yazilir, ama biliyorum tartisma bitmeyecek cunku kafandan durmadan birseyler yazacaksin (mesela 4 saniyede 4 totem olayi fln - madem totemleri yok ediyorsun, o zaman karsindaki adam totemleri KOYARKEN totemleri yok edebilirsin: aa!!! baksana, hem sen dmg yemedin, hem de karsindakinin manasini yariladin!!!! tabii bunu dusunecegine boyle kafandan senaryolar yazmak daha basit geldiginden buraya yazdin iste. hani diyelim biri grounding. 3 saniye etkisinde kaldin diyelim, ve de karsindakinin totemini yok edene kadar 3 saniyelik (sadece bir totemden) dmg yedin. eh, emin ol ki o 3 saniye icinde yiyecegin dmg, onun normalde birkac dakika surmeye gore ayarlanmis olan toteminin yok olmasindan cok daha kucuk bir darbe olur) ya neyse dedigim gibi, burda sonsuza kadar sallanabilir, ama kac patchtir (sanirim 3) shamanda degisiklikler yapti (ki son patchte nerflemedi tam tersi rockbitere aggro verdi), ve de son yazdigina gore classlardan memnunuz buyuk bir degisiklik yapmayi planlamiyoruz dediler. nese aglamaya devam tabii. ama bari once gidin blizz forumunu okuyun, bilgilenin, sonra karar verin.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 sunlari okuyun bir fikriniz olsun: ilki shaman forumundan ikincisi pvp http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-shaman&t=9727&p=1&tmp=1#post9727 http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-pvp&t=16275&p=1&tmp=1#post16275 nerf diye aglayanlarla dalga gecilen nice topiklerden biri: http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-pvp&t=17333&p=1&tmp=1#post17333 paladinlere nerf diye aglayan bir topik: http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-pvp&t=18320&p=1&tmp=1#post18320 ve blizz in cevabi :) http://www.worldofwarcraft.com/misc/fansitechat/04-12-13.html aglamaya devam edin tabii, yani yanlis anlamayin aglamayin diye demiyorum. ama cok aglamayin gozleriniz acir sonra. gunde 5 saatten fazla aglarsaniz kor filan olursunuz nemelazim.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Jadelith çok güzel açıklamışın ama ı ıh anlamaya resistanceları var :)[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!!
CriZz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 24 shaman oldum en cok damage veren totemim 2 saniede 10 damage veriyo, ha 1 de patlayip 50 damage veren var ama o 1 kerelik ve cooldown zamanı baya uzun, pek kullanişli degil. İlerki levellarda daha guclu totemler cikiyo olabilir, ama ben sahsen damage veren totemlere mana harcamayi anlamsiz buluyorum. Gul gibi frost shock, lightening armor dururken kim ugrasir totemle :)[signature][hline]
Egile Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 [Superior Chest of Paladin]-Plate 123276537 Armor +120 to I WIN -800 to Intellect -800 to Spirit use;%1 chance to cry for nerfs...
Öne çıkan mesajlar